|
![]() |
#1801 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
a ovo sa launcherom mi neće prihvatit,kaže da nije ispravno napisano....jel tebi igra na C ili na D?jer sam probo umjesto D napisat C pa opet nece. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ja ti imam inistal size 300 maximum 3000 na c particiji na d mi je igra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Premium
|
Evo, sve uspio riješiti i radi kako (ne)treba. Problem s nestajanjem tekstura, živcira to ali stvarno previše, jesmo li u manjini ili većini? Kako ste rješili taj problem, peć? Usput, šta napraviti kada vozim da ne moram mišem vrtit kameru, nego da sama ide za vozilom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja probavam još jednu foru da vidim hoće li riješiti nestajanje textura, a onda odustajem od igre do nekog fixa. Ali problem sa misijom, ne mogu se popeti uz ljestve, tj, nekad mogu nekad ne ![]() Dođem do njih i stiščem F što mi i je po defaultu i na ove prve se popne ali na druge, ili treče ljestve tamo još iznad neće, jednostavno stoji kraj njih i ja stiščem ali ništa se ne dešava. EDIT: Nevermind, skužio. Glupo je napravljeno, treba se stati kraj ljestvi i samo stisnuti F, a ja sam redovito stiskao prema naprijed i F. Igra ne registrira naprijed + F za ljestve ![]()
![]() |
#1809 |
Premium
|
upravo sam skotno da mi sa tweakanjem samo jos vise sjebe igru...nabacam sranja u commandline onaj i stavim low detalje i frame pada čak do 8,jednako kad i stavim sve high,jedino što na low na dijelovima di radi dobro pokazuje više frejmova...skonto sam da treba ostaviti samo novblank jer onda frame radi između 23 i 45...odustajem od tih sranja i igram ovako dok ne izađi driveri i patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
i to nadodaj iza svoje lokacije odnosno iza svojih navodnika
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
E a kaj da dodam za onaj vehicle density, da i njea puknem na 100, sve mi radi osim te postavke neznam kaj da napišem...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Haha, upravo sam vidio u riva tuneru ga mi GTA iskoristava cak 30% GPU-a, i zagrijava ga na 55 stupnjeva, dok igre poput Fallouta griju grafu na skoro 80. Good work Rockstar ![]()
![]() |
#1813 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Usput - jesu najavili kakav peć i kada bi trebao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
@ hammer_of_thor Nece ono za sejv gejm..igra generira jedan folder s puno slova i brojeva i zapise ga u sebe.ako se ti brojevi i slova ne podudaraju s onim u sejvovima ,nista od toga..vjerojatnost da ce se 4znamenki i slova ponoviti opet ,je ravna 1:1000000000000000000000 tako da MORAM SVE ISPOCETKA a presao sam onaj kokain ![]() ![]()
![]() |
#1815 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Jbga, meni je uspjelo kad sam lupio reinstal igre, samo sam backupao onaj folder savegames, i obrisao sve sto ima u rockstar folderu i u rootu igre. Ponovo instalirao, počeo new game, igra stvorila one foldere i ja ubacio savegames u njega i to je to. ===================================================== Inače... ![]() ![]() Tenkovi ![]()
![]() |
![]() |
#1816 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
hammer aj na msn vido_1@hotmail.com pa mi pojasnis...
![]() |
#1817 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
meni je malo prije stigao paketič iz engleske (tolko o pre-orderu, poslali su 2.12. hehe) , bundle je yeben, kaje ovo auto karta liberti sitija, hahahah LOL tak treba igrat, yebeš mapu u igri, rasprosti na stol i oderi... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Premium
|
Citiraj:
haha fora je karta da...kolko si pljunio para za to kad tolko cekas vec? ja sam dao u algoritmu 337,50kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma kakvi AA, di pa toga ima na konzolama...igra je ionak prevec u qurcu...grafička spava zimski san dok igraš GTA 4...a proc i hard su valjda na 100 muka...al to je tak se napravi GTA 4 Xbox export...u ovoj igri ko da su zamjenili ulogu proca i grafičke...fakat jadno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gta IV PC patch v1.01 will be released from Games For Windows December 11th |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Postoji li neki drugi(brži) način exportiranja videa iz GTA IV od ovog ponuđenog na igri? Ili neki video converter kojime mogu konvertirat one video file-ove na igri koji se nalaze u my documentsu, iz onog formata kojeg je igra zadala u divx??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
dali mi netko moze objasnit razliku izmedju ovih xtreme-g 180.84 i "obicnih" 180.84 (koji su jos beta)? naime ove beta sam imao i radili su odlicno, cijeli jedan dan, nakon toga sam morao dizat sistem sa backupa (sreca pa radim backup prije ikakvih radova jer imam 40gb puno na sistemskoj particiji i sve mi je bitno....). trenutacno imam 180.48 i radi mi igra losije nego taj dan sa 180.84 betom.... neznam za druge igre jer ih ne igram vec par dana ![]() ![]() uglavnom probat cu sad i te xtreme, ali me zanima zasto su samo tridesetak mb naspram ovih 80mb? edit: ovi su radili do prvog shut downa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
jel zna netko kako rijesiti problem nestajanja teksturi? |
![]() |
![]() |
|
|