|
![]() |
#1802 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Stigao sa Lamb of God, koja je to brutala, pa likovi su zakon Jedini bed sto smo mi (publika) zasrali circle i wall of death, ispao je epic fail od toga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hvala svima za Baku. Nakraju me ekipa docekala pa smo kod njih doma na zagrijavanje isli ![]() LoG potpuni kaos, ali potpuni. Nikad se nisam ovoliko izdivljao u zivotu. Zvuk fenomenalan, Randy preenergican, publika ZAKON. Bilo je svacega u prvim redovima, ali prije svega kolegijalnosti, dizanja s poda i sl. Samo sam jednog retarda sreo koji je 2 sata sakama i laktovima vrtio svuda oko sebe ne bi li nekog razbio. Sto je super prosjek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8JYYeGop6Fo http://www.youtube.com/watch?v=gANkVO54SWQ http://www.youtube.com/watch?v=bJfZcn6C1WQ
![]() |
#1804 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
RIP Paul Grey of Slipknot Pa šta je ovo počeli su odlazit ko muhe ![]() Hmmm, sad guglam al nemrem niš zguglat, ovo sam pokupio sa fejsa, na wallu od pantere stoji ovo, ali nigdje drugdje ništa?? Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 24.05.2010. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
..."bassist for the Iowa hard rock band Slipknot, has passed away at the age of 38. The Des Moines Register reports that Gray was found dead at a hotel in Urbandale, IA at approximately 10:50 a.m. today by an employee at the TownePlace Suites."... cp wiki r.i.p. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I ja mislim, jer oni su rjedak primjerak benda koji sa toliko članova dosad nije mjenjao nijednog, niti je itko otišao i da će baš zato ovo biti veliki udarac... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1813 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Premium
|
http://www.metontour.com/portal/vide...,%20and%20Fuel malo Metallice prije koncerta, s njihove ofišal stranice.... stavio bi i link na mp3 cijelog koncerta (strava zvuk), isto montaža njihovih road crew al nekak ne znam jel mi to dopušteno? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() tnx! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
|
Ove godine niš od Rokaj Festa, eto šta nečija lakomost za novcem napravi: http://www.tportal.hr/showtime/glazb...ema-novca.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pas mater...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
|
Ma katastrofa, ono, od kad su preselili na jarun, ja, dva frenda i par frendica smo redovito kampirali tamo 3 dana. Ono, opijanje bez prestanka, hrpa loše pive, i tu i tamo baciš na brzinu nešto u kljun i ajmo dalje lokat i skakat. To su mi stvarno bila moja 3 jebena dana godišnjeg odmora, sad uopće nemam pojma kad da si pišem godišnji, jer sam se zadnje 3 godine orjentirao po rokaj festu, sad mi je već kasno da si pišem 8. mjesec jer je već zauzet, tako da ću najvjerovatnije krajem 6. morati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Prečupavi mod
|
Malo da dignem temu, topla preporuka: Nevermore - The Obsidian Conspiracy - jos jednom dokazuje da Nevermore jednostavno nije u stanju napraviti los album ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
TO je bilo jasno poslije Enemies of Reality ![]() Inače, nisam znao da je izašao novi album, thanks, upravo nabavljam.
![]() |
![]() |
#1827 |
Prečupavi mod
|
Meni je bilo jasno jos od doba Sanctuary-a ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Designer
Datum registracije: Dec 2006
|
Novi Nevermore je bomba od albuma. Iako trenutno vrtim Amorphis, za The Obsidian Conspiracy palac gore!
![]() |
#1829 |
Prečupavi mod
|
Jucer Megadeth, ajme koja koncertcina! Zvuk odlican, po prvi puta slusam bend u Boogaloo-u i da zvuk nije otfrljen do izoblicenja. Zapio se i sad opet trpim posljedice ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Bome, potpisujem. Odlican nastup, odlican zvuk, setlista tocno po smeku (Tornado of Souls ![]() Ni Prospect nisu losi, dobri kao sto ih pamtim iz Mocvare 2001.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|