|
![]() |
#1801 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Dečki, batalite dresove. Imamo nešto. Pobjeđuje ekipa, a ne pojedinci. Francuzi su sada kao i Englezi prekjučer na papiru izgledali jako moćno jer smo mi spori i umorni. A onda pogledaš statistiku Francuske protiv Urugvaja i Belgije i čoek vidi da nisu niš bolji od Engleza. Urugvaju su puknuli 2 puta na gol i ušlo je. Argentina im je utrpala 3 komada, na nama nisu mogli ni dunut pod prozor. Belgija ih je imala u šahu 65% utakmice ali nažalost nisu uspjeli gol zabit. Nema straha samo neka igraju kak su igrali protiv Engleske i tjt. I Francuzima je preša. Izgubili finale eura od znatno slabijeg Portuguza tako da... Stoga vjera u naše do kraja. Uvjeren sam da ih imamo ![]() ![]() Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
#1802 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam isto uvjeren da smo svjetski prvaci. Realno, Francuzi nisu ništa posebno. Nek stave Broza na Mbapea kao flastera, Lovren i Vida će se pozabaviti Grizmanom i Žiruom, a Francuska obrana, ništa posebno. Neka preuzme sredina igru u svoje ruke, Luka i Raketa nek rade ono što rade najbolje, nema nam kraja. Pogba, i dalje stojim iza onoga što sam rekao, precjenjen, i to masno. I ako ne dobimo gol u prvih 10 min, na konju smo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1805 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Neka su kockice. Praznovjerje možete objesiti mačku o rep. Nije bitna boja dresa, gdje tko sjedi i pije koje pivo u kojem trenutku tekme - rezultat će ovisiti isključivo o njima. Iskreno, mislim da je mentalna barijera srušena sada s ovom zadnjom tekmom protiv Engleza. Prešišali su broncu iz '98, srebro je naše i sada ako se uspiju opusiti i jednostavno igrati onako kako najbolje znaju tu nema dileme tko ide po zlato. Siguran sam da neće stati do samoga kraja. |
![]() |
![]() |
#1806 |
Guest
|
Ja sam siguran da ćemo odigrati utakmicu kakvu još nismo odigrali ovdje...Francuska se raspada k'o kvačilo na mome citroenu ![]() U nedjelju gledamo najbolju utakmicu Hrvatske u dosadašnjoj povijesti ![]() |
![]() |
#1807 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1810 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E ljudi moji, koji je to kaos bio na stadionu, ja se drugog gola uopće ne sjećam od cijelog tog delirija. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 |
Guest
|
Srećniče ![]() Daj koju fotku 'vamo ![]() |
![]() |
#1813 |
Guest
|
Pa na nih je i uplatio ![]() |
![]() |
#1815 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Od prve tekme izbacim zenu van iz kuce, imam iste bokserice i potkosulju na sebi i sjedim na najneudobnijem dijelu kauca jer sam tamo bio igrom slucaju kad smo zabili Nigeriji prvi gol ![]() Uglavnom, na poluvremenu 1-1, kraj 3-1 za nas. Ja sam vec sad presretan i ovu tekmu cu gledati sa takvim guštom da se ne moze mjeriti niti jednu koju sam gledao uzivo a gledao sam finale lige prvaka ![]() Gledao sam malo karte, nema ispod 25k kn po komadu, ekipa je popizdila skroz. |
|
![]() |
![]() |
#1816 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Dodjem u birtiju ujutro popit kavu a ono Modric na naslovnici u novinama. Ma ko to moze platiti 🇭🇷 ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Negdje oko 65. minute kažem sinu: Idem na WC, ne mogu izdržati više, a i vrijeme je da zabijemo gol. I tako dođe 68. ja na školjki kad ono padne gol. Misliš da sam se vraćao natrag pred TV? Do kraja produžetaka nisam izlazio iz WC-a. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1818 |
Premium
|
koji ste vi kraljevi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1821 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1824 |
Premium
|
Meni je Kovacic najjaci, ni kriv ni duzan digao 3 lige prvaka i sad mozda svjetsko ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1827 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() edit: upravo na ovo nabasao ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Spikeman. 13.07.2018. u 17:50. |
|
![]() |
![]() |
#1828 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa sad reci da nisu genijalni i inteligentni ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Vama je to smiješno jer niste imali alkoholičara u obitelji, oni koji su imali shvaćaju brigu Vrsaljka. ![]() EDIT: Danas popodne pala stranica Hrvatske lutrije. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|