|
![]() |
#1801 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li netko uspoređivao fotke s G3 i nekog drugog mobitela kad su okinute u istim uvjetima? Mislim da LG ima nekih problema s balansom bijele pod neonskom rasvjetom (a vjerojatno i općenito). Kod Lumie 1020, boje su ok, a kod G3...sve na žutu vuče. Evo i primjera bijele boje, okinuto u dućanu s neonskom rasvjetom, isti subjekt i izvučen isti dio kadra. Lijevo je 1020, desno je G3 ![]()
#1802 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To mu je najslabija strana pod umjetnom rasvjetom.. Bircevi i slicno.. Ulicna rasvjeta ga isto smeta i pati od zutila al svejedno ces uslikat dos ostru sliku koja se da uredit. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.03.2015. u 23:42. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
The mighty pirate
|
Ma to mi je službeni mob, i kak sam ga dobio prije mjesec dana, još se privikavam na njega. Danas radim izvještaj za firmu i od 200 fotki u zadnjih mjesec dana, oko pola mi je s njega, a pola s Nokie. Bijela tehnika na fotkama od G3 je žuta tehnika ![]() Ne pada mi na pamet igrati se s obradom na toliko fotki, ali LG bi stvarno mogao poraditi na softveru kamere. Usput, ima li koja 3rd party aplikacija s manualnim kontrolama, slična Nokia Camera, a da je se može postaviti kao defaulnu camera app?
#1805 |
Premium
|
Bas to. Jako dobra i pouzdana za slike na brzaka. Ne isplati se korisit nis drugo osim stock kamere. Ne radi ni OiS ni laser i nisam jos nigdje dobio bolje slike. Brzina je isto sporija.. Ak netko ima vremena, mozda bi i mogao dobit bolju foku al meni se ne isplati. SnapSpeed radi dobro na G3 i moze se uredit slika nabrzaka bez problema.. https://plus.google.com/u/0/photos/y...20987153943979 |
![]() |
![]() |
#1807 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
zar se nemoze u default aplikaciji staviti pod white balance drugcija postavka (nek vuce na malo hladnije) i tako uslikati ?
#1808 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Normalno da može. ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
The mighty pirate
|
Nek mi netko objasni gdje i kako se mijenja WB u postavkama kamere. Imam postavke gdje mogu birati: 1. Gdje spremam fotke (SD ili interna) 2. Grid 3. Timer 4. Voice shutter 5. Kvaliteta fotki/videa 6 HDR Gore je još Mode, Front/back camera switch i flash on/off. Gdje podesiti WB?
#1810 |
Fresh Juice
|
Ne možeš u stock kameri. Trabeš neku 3rd party aplikaciju za kameru i s njom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1812 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
I ja sam imao 20h rom preko recoverya ali ta prosla verzija koja je postojala bez bumped recoverya ti ima iz proslog roma kernel i library. Kojim programom hoces da ti testiram preciznos gps-a? |
|
![]() |
![]() |
#1814 |
Premium
|
Zadnjih mjesec, dva koristim to i Ok je. Ne jede previse baterije.. https://play.google.com/store/apps/d....weather&hl=hr |
![]() |
![]() |
#1815 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Location se može/treba isključiti na svim widgetima za vrijeme. Samo treba malo počačkati po Settingsu.
#1818 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Ta dva dolara su za dodatne mogućnosti samo, a u "free" verziji imaš mogućnost podešavanja WB-a (auto, incandescent, sunny, fluorescent, cloudy). Brojčano nema. To nema stock aplikacija od LG (ne znam jel ima koji LG da ima brojčano podešavanje uopće). Za to ćeš morat neku s play storea (ili neku tipa Lenova kamera i slične), |
|
![]() |
![]() |
#1819 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja uzeo case za g2, super je za te novce i dajem preporuku. Ima neki efekt sljokica kao perla pod svijetlom. http://m.ebay.com/itm/GOOSPERY-GLITT...-/221275602469 |
![]() |
![]() |
#1821 |
Fresh Juice
|
Nilkin? |
![]() |
![]() |
#1823 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon što izbaci G4 slijedeći mjesec, LG planira krajem godine izbaciti novi model high end mobitela koji će biti iznad G serije kao i vlastiti SoC.
#1826 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Dosao za par dana iz Uk, za sada zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
#1828 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
mislite na ovaj nilkin? |
![]() |
![]() |
#1829 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Do sad sam stavio na razne sebi i drugima cca 10 stakala. I nillkin i no name. Iskreno, razliku vidio nisam, svaki mi je bio odličan. Trusted seller i vozi 😁 |
![]() |
![]() |
#1830 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Je, takav. Osim toga ja sam na g2 imao ovaj i razlika i je ipak vidljiva u responzivnosti, iako i ovaj jeftilen stoji evo već 7 mjeseci... @kasko Pa eto mislio sam na nešto kao GPS test sa Gplaya mada kako sam isprobavao na svojem i ženinom G2 promjenom romova meni jednostavno ne ide bolje od ta 3 metra preciznosti. Nihe ni to neki problem ali kažem onda kad mi je stvarno trebao nešto precizno izmjeriti pogreška je bila poprilična u stvarnim uvjetima. Nadao sam se da to može biti bolje... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|