|
![]() |
#1801 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Zašto? Ogromna su trgovina, imaju nekoliko stranica u nekoliko zemalja i redovito su među najpovoljnijima često i nezanemarivo, dostava bude u pravilu ili brza ili ok. Prihvatio sam da reklamacija bude spora, premda to ne smatram poslovnim ali ok. Imaju otpremu pod jamstvom o njihovom trosku sto je ok. Zadnje sto sam reklamirao su prihvatili reklamaciju i refundirali novce. Ako sam npr potrošio u 2god 20000kn i ustedio 2000 kupnjom kod njih i dalje sa npr ovakvim cirkusima sam u plusu za npr reklamiranu maticnu od parsto kuna sve i da ne zavrsi pozitivno za mene. Ali svakako ih treba natjeravati dok ili ne propadnu ili ne promjene praksu i pisati o lošim iskustvima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Slazem se sa Munjarom, i ja sam nekad prije uzeo kod njih jednu MBO za 480kn, nigdje dalje nije bila ispod 660. Sad narucujem monitor, kod njih 1750, iduci na nabavi je u ADM-u za 2205kn (ne računam iPon, iako je i on 1950kn) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Guest
|
uvijek trebas imat dovoljno para za bar dva kompa, tak ak jedan dio crkne, mozes odmah kupit novi, a drugi cekas na garanciju ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1804 |
Beerman
|
neki show sa hr stranicom, danima već nisi mogao odabrati artikl a sad je posve mrtva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Beerman
|
cini se da je meni na firefoxu problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Cek pa pise na njihovom webu da ce roba doci za 3 dana. Ja putujem u srijedu u Aziju i nema me pola godine i narucio sam ove uredjaje od njih iskljucivo zato da ih koristim na tom putovanju. S time da sam im vec platio sve preko web shopa. Znaci nema sanse da ce to stici, da pitam refund? Ima tko njihov broj? Trgovinu u Zagrebu nemaju? EDIT : uspio sam ih dobiti na broj telefona. Opcija za servis na kraju ponudi razgovor sa agentom. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: xraven13. 08.12.2016. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#1809 | |
Registered User
|
Citiraj:
Uredno su sve odgovarali dok nisam uplatio novac. Od tada - niti jedan odgovor na email + nije mi prihvacena uplata + nije radio kontakt broj. Takodjer je dobra poslovica : koliko para toliko muzike. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znaci uredjaj je kostao 1500 kn, na racunu je pisalo da trebam platiti 1125 kn i toliko sam i uplatio preko Virmana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Registered User
|
Nisam siguran da li je ovo tocno, ali kada kupujes iz trgovine koja je u EU, a nije iz Hrvatske onda nema placanja stranog PDV-a. Ako kupujes nesto iz Hrvatske onda moras platiti taj PDV, ali ako imas dobit na kraju godine onda se taj PDV odbija od poreza na dobit. Npr. ako ti je dobit 5000kn ( zaradio si 8000 kn, troskovi su bili 3000 kn) onda je porez na dobit 20% - 1000 kn. Ako si kupio uredjaj za koji si platio PDV 800kn, onda mozes taj porez smanjiti za 800 kn i platiti samo 200 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Joj al ga laprdate. Kome nije jasno, "prijenos porezne obveze" je termin za Googlanje. IOW, da, ako imas poduzece i OIB u VIES (VAT Information Exchange System) bazi, radis prijenos porezne obveze (uz sve specificnosti koje za štipnut jeftiniji hardver ionako nisu bitne), odnosno, efektivno ti se po pitanju likvidnosti ne naplati iznos PDV-a. Ako si fizicka osoba, placas neto cijenu iz vana uvecanu za hrvatski PDV.
![]() |
![]() |
#1817 |
Registered User
|
Poštovani! Vašu narudžbu uskoro ćemo predati kurirskoj službi DPD. O tome i po broju pošiljke obavijestit ćemo Vas putem maila. Očekivano vrijeme dostave je: 13. pro 2016., Cijeli dan Napeto! I bas na sretan dan stize. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() EDIT: dosla sada obavijest da je i druga posiljka predana, isti problem sto se tice provjere broja paketa. Uglavnom eto zasada sve ok, a naruceno ukupno 4 komponenti - sjcam 4000, baterija, selfie stick ![]() Zadnje izmijenjeno od: xraven13. 10.12.2016. u 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Beerman
|
nije problem u ffu, nego po svemu sudeći meni je račun tamo blokiran ili je s njim neki problem ![]() Greška 403 - Za traženu stranicu nemate dozvolu. Kliknite na bilo koju od gore navedenih ili bočnom izborniku, da se krene naprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Beerman
|
zvao sam podrsku- majko mila kakva neozbiljno, neprofesionalno mutava ekipa - već dugo nisam doživio takav wtf? oblačić iznad glave... Izmucao je da nisam jedini... i ono nista strasno nek posaljem sto trebam na mail za narudzbu jer to je valjda moderna web trgovina... jedva sam ga uspio dobiti da pogleda jel problem u racunu, doslovno sam ga morao voditi i ponoviti da zaprimi podatke i "proslijedi" dalje. U principu sam imao onaj filing: ne znam sto oces, ne znam sto radim, i najradije bih da me nitko ne zove... Zvao i zatim za servis: javila se ženska, otprilike romsko-srpski naglasak, sličan pristup , kao primili podatke i proslijedit će firmi u zagrebu će tokom mjeseca vratiti "pare" citiram... Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 13.12.2016. u 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Registered User
|
Nazalost, nisu uspjeli poslati sve na vrijeme pa sam pitao povrat novca. Rekli su mi da ce poslati. A mozete ih uvijek dobiti na telefon, nakon par opcija automat ponudi razgovor sa agentom. Ja trenutno koristim kombinaciju servis ( 3 ), opcija 1 pa onda 0 za razgovor sa agentom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja trenutno koristim HR trgovine ![]() ![]() Kako bolan imate živaca zato? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Meni se omaklo, rijetko kupujem i nisam do sada imao losih iskustava sa niti jednom trgovinom ( iako najcesce kupujem od trgovina koje nude najnizu cijenu ) pa to niti ne provjeravam. Ali inace da ne putujem, pricekao bih, nije uopce losa opcija narucivati hardware iz inozemstva preko firme, ako nemas poreza na dobit u tekucoj godini, ovisno o cijeni postarine. Naravno, postoje i druge opcije osim Extreme Digitala, samo treba istraziti. Zadnje izmijenjeno od: xraven13. 13.12.2016. u 19:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Registered User
|
Ipak je vec u tranzitu, ali jos uvijek u Budimpesti. Sve super, ali kolika je sansa da ce stici sutra prije 20:00. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Planiram kupiti video kameru kod njih. Vidim da je cijena malo jeftinija, a i općenito je ponuda video kamera kod nas dosta loša. Jel se trebam pripremiti na neke šokove? Vidim da neki ovdje spominju PDV, znači li to da su cijene izražene bez PDVa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
Oglas
|
|