|
![]() |
#1801 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Fotić me ne dira, bitno da fluidno radi i da je prijem tj kvaliteta zvuka dobra, i baterija naravno.. A pretpostavljam da 512mb bi trebalo bit dost? |
|
![]() |
![]() |
#1802 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Čuj, meni se čini dovoljno za WP uređaje - Android na tome umire, cvili. A Symbian na 256Mb radi bolje nego Android na 1GB RAM-a. Neke aplikacije ne rade ako imaš WP sa 512Mb umjesto 1Gb, ali to su uglavnom igre, što me isto ne dira. Odi u VIP centar, tamo uglavnom imaš izložen 620 pa malo pročačkaj, u T-Comu ti je izložen 520, pa malo usporedi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 | |
Premium
|
Citiraj:
A na njuškalu, je od 1100-1500 koji smijeh... Valda ove 520-tke nisu rasprodane.. |
|
![]() |
![]() |
#1804 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nokia radi konkurenciju Google Street View: http://www.wpcentral.com/take-look-h...le-street-view Na GDR3 se sprema ono što svi želimo, individualna jačina zvuka... http://wmpoweruser.com/more-details-...rols-and-more/ ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Dali na Nokiji ili nekom drugom wp video-player vuce titlove ? Meni na Huawei w1 koda ih nema. Rijesio sam tako sto sa MeGui prekodiram film u mp4 i zaljepim ih na film, usput malo i font povecam ali.., nije mi bas komp ili laptop uvjek pri ruci i onda ako naletim negdje sa strane da mi neko da kakav film gleda se bez titlova. Player nije los, nema trzanja slike itd ali nikakvih opcija nema, pravi spartanski. |
![]() |
![]() |
#1807 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Baterija kao sto su tu neki spomenuli bi trebala bez problema drzati dan, a malo teze cijela 2. |
|
![]() |
![]() |
#1808 |
Premium
|
Ma 520 uzimam, jeftinija je, fotić me baš ne dira, osobno, 620 mi je lijepša, al je manja i skuplja... |
![]() |
![]() |
#1809 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Poprilično siromašan.
![]() |
#1810 |
Premium
|
Nokia Bandit, 6" phablet je dobio službeno ime Lumia 1520 http://www.phonearena.com/news/Nokia...a-1520_id46787
|
Oglas
|
|
![]() |
#1813 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
instaliraj neki 3rd party app... vise manje svaki pokazuje statistike... osobno koristim Battery Sense, ovaj od Wolverina je Battery... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 28.08.2013. u 14:46. |
![]() |
![]() |
#1816 |
Premium
|
Ma ova lumia 520 je strasan mob, baterija je tak tak, mada mi je sad drugo punjenje, prerano je jos za dojmove. Uglavnom ja zadovoljan, jos dok amber dojde i eto veselja... Edit: ovaj search bar me bode u oci u browseru.. |
![]() |
![]() |
#1819 |
PRO
|
#1820 |
Premium
|
Da se požalim da je moj huawei w1 nakon 20 dana nabacio riku. Probudim se vidim ugasen, probam upalit nista, izvadim pa vratim bateriju nista, stavim ga na punjac crvena lampica samo blinka. Ništa odo u tele2 Tj radi sad nakon sto je par min stajao na punjacu, baterija bila na 0 a jos jucer je bilo vise od pola :S |
![]() |
![]() |
#1821 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1822 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1824 |
Premium
|
Fotka phableta Lumia 1520 http://www.wpcentral.com/nokia-lumia...ed-first-photo
#1827 | |
Premium
|
Citiraj:
zna netko mozda dali je to software ili hardware problem? |
|
![]() |
![]() |
#1828 |
PRO
|
meni se tako ne ponaša postotak baterije na wp8, tako da je vjerojatno do tvoga uređaja. Uvijek možeš napraviti factory reset i vidjeti da li je to riješilo stvar.
#1829 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Za sada nema takvih problema ( na srecu ![]() ![]() Zanimljivo da format iste sa telefonom nije rijesio problem ?!? Jednostavno je i dalje sve duplicirao ![]() Jedan zanimljiv podatak tko koristi navigaciju Here Drive+ na njemu, testirana je na potezu Osijek-Gospic, podravska magistrala do Zgb pa autoput do Karlovca i opet obicna cesta..., bez greske s time da se gps izgubio 2 puta ispod nekih drvoreda na nekih 2-3 sec, takodjer isprobavano je namjerno skretanje negdje van rute, novu izracunava u roku 5-15 sekundi. Oko 6h je trajao put, telefon u airplane mod sa ukljucenim gps te je bio spojen na auto-radio radi slusanja muzike no nije stalno svirao.., znaci audioplayer telefona preko izlaza za slusalice pusta muziku na auto-radiju u pozadini dok radi navigacija te se automatski player telefona puzira ako navigacija "govori". Super stvar, slusas muziku a navigacija uskace kada treba i poslje muzika sam nastavi dalje.... Baterija je bila napunjena frisko prije puta i na cilju je bila 34% tako da vjerujem da bi izdrzala bar jos 2-3h sto bi znacilo put od cca ~9h !! Naravno, nema telefoniranja wifi surfanja itd... |
|
![]() |
![]() |
#1830 |
Premium
|
zena zapela za lumiu 620 ![]() par pitanja prije nego me baci u trosak..rade li viber i whatsapp kako treba..ono brzo ko sistem sam po sebi..ovo ostalo (mail,net,pozivi) pretpostavljam da sljaka bez beda ![]() thnx.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|