|
![]() |
#1801 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1805 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1806 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
Baš si i ja razmišljam uzet igru i pogledao nuveem, a ono 420+kn. Gledam li ja to nešto krivo ili je poskupilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Rockstar se ne šali i dijeli banove čak i za FOV mod, tužno.. Inače u prvih tjedan dana sam nabio 90 sati, a sad uđem 1 dnevno čisto da rješim daily zadatke jer mi je muka od neoptimiziranog MP-a, hrpe djece i citera, je da su i to počeli rješavat al im sporo ide, mislim da imam najviše ubijenih jelena u igri ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1814 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Ja igram preko Steama pa i s njime slikam, ali ako želite dobru kvalitetu slike morate odabrati u postavkama da sprema kao uncompressed copy (http://prntscr.com/725yfr) EDIT: Ako netko planira uzimat GTA 5 uskoro, rješio bi svoj steam za 700 kn, ima i GTA i jos 74 igre uz to, hitno mi je za novce. Zadnje izmijenjeno od: nikve. 06.05.2015. u 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Jeste probali koji od ovih modova? http://www.pcgamer.com/the-best-gta-5-mods/
![]() |
#1817 |
Premium
|
Nešto sam bio pročitao da se u igru nalazi Subaru Impreza. Jel to istina? nisam ju vidio do sad, ili ju ne prepoznajem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zaigrao i ja konacno ovo cudo od igre. Zbilja vrijeme proleti igrajuci je ![]() Nego, da postavim pitanjce, da li vam je iskoristenost grafe uvijek na iznad 98% ili zna past? Kod mene se krece u rasponu od kakvih 65-70% - 100% pa reko da nije neki problem ili da nisam nesto krivo podesio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Premium
|
Hm, da ti nije neki Power Save mod upaljen u driverima? Ako je, stavi na best performance. Ne znam kako je kod ATI grafickih. Mođeš i probat s ovime: (Win7): My Computer - Properties - Advanced System Settings - Advanced - Performance i stavi na "Adjust for best performance". Iako teško da će ovo pomoć, ali isplati se probat. Uvijek možeš drivere reinstalirat ![]() Edit: Imaš origigi ili? Pitam jer jedan osobit patch je opterećivao CPU, a grafu ne pa tko zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Premium
|
Zašto bi to bio problem? pa iskoristivost grafe je max. Ili ipak treba malo varirat izmedju 60 i 100% npr.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Premium
|
Nema to veze sa v-syncom,negdje CPU ima puno vise posla pa GPU odmara,a negdje GPU zaposlen maksimalno,a CPU se hladi. Odigraj crysis 3 welcome to the jungle pa ćeš vidjeti iskoristivost GPU na tome dijelu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Budem provjerio onda sa gpuz-om. Imam vec instalirane zadnje beta drivere ![]() Mislio sam da nije do toga sto imam upaljen cnq na procesoru, pa sam pokusao i kad je ugasen, no isti drek. Da pokusam forsirati vsync preko catalysta, samo za gta, a u igrici ga zgasiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Citiraj:
Radje nadji koju kunu skuplje i nemas problema... Prvi koji su pobrali igru nemaju brige jer nije bila region locked i nije bilo upozorenja. Sad se ne mozes zalit ![]() BTW ja jos neman niti 1s online playa, kupio 2 firme (tow i smoke on watter) pa sad kupin lovu i mesetarim s dionicama ![]()
![]() |
![]() |
#1829 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | ||
Hala Madrid!