|
![]() |
#1801 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidiš da su Dolphin i kernel najviše potrošili. Recimo da si surfao i da je taj dio ok ali kernel definitvno nije. Neki process ili aplikacija drži CPU awake. Za početak reboot. Ako ne popravi, Better battery stats, CPU Spy, System tuner... i traži što je. Kreni od onog što si zadnje instalirao.
#1802 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Koja je to aplikacija? edit: Ty Juice Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 17.02.2013. u 21:45. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1804 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1805 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Novi HTC One, first look http://vimeo.com/59987410#
#1807 |
Fresh Juice
|
U pet po našem vremenu. |
![]() |
![]() |
#1808 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1809 |
Fresh Juice
|
Moguće da je 15.3 već kod nas. Jedna je lista za sve zemlje a stiže 15.3 |
![]() |
![]() |
#1810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Wow, brutalno izgleda novi Sense, želim to na svom One S-u... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1815 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni se čini da bi moglo biti dosta dobro. Ima veličinu ekrana istu kao HTC One X, procesor je sličan, malo brži, a baterija je za 500mAh veća. Pošto mi HOX izdrži bez problema cijeli dan i ostane uvijek još prostora, ova baterija bi mogla prebaciti 2 dana (ili barem blizu) ukoliko ne bude nekih iznenađenja. |
![]() |
![]() |
#1819 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zanimljivo iznenađenje sve u svemu. Hardver je bolestan, lijepo izgleda (crni, srebrni im baš nije uspio) i od finih materijala je napravljen. Jedina stvar koja i mene brine je baterija, ne znam kako će to ići sa prilično gladnim Jelly Beanom, tolikim zaslonom i tim jezgrama... |
![]() |
![]() |
#1820 |
Premium
|
jedva čekam da vidim kakve fotke radi. S tom optikom, trebale bi biti odlične. Samo nije mi još baš jasno, koji je to model telefona? Samo HTC One? Do sada su se u One seriji nalazili par modela telefona, sad je neka nova politika? one serija samo 1 model? |
![]() |
![]() |
#1821 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#1822 |
Fresh Juice
|
Al s tim da nije ispeglano još kak treba pa fotke nisu neš posebno. |
![]() |
![]() |
#1823 |
Premium
|
Jel se to meni čini da je HTC konačno izbacio telefon sa poštenim zvučnikom? Ustvari otišli su korak dalje i stavili dva ![]() Na papiru sve to izgleda jako impresivno, čekam kompletan review. Od stvari koje mi se osobno ne sviđaju tu je masa uređaja, 150g, 130g (oneX) je meni osobno idealna težina za takav telefon. I druga stvar, zanima me koliko će (i kakvih) početnih fail-ova imati One? Sjetimo se OneX-a i silnih problema sa ekranom.. |
![]() |
![]() |
#1825 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
lijepi depth of field ![]() dobre su slike, bude to jako fino, i ovo je slikano u tamnijem prostoru sa puo umjetnog svjetla i to koliko bih rekao bez blica |
|
![]() |
![]() |
#1826 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijena mu je solidna (590 EUR) http://www.clove.co.uk/htc-one
#1827 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma nebitno i uređaj, već i sam OS ![]() I one x je na JB, proc ima isti broj jezgri, doduše ovaj je nasviraniji, ista veličina ekrana stime da ovaj novi super lcd3 navodno manje troši bateriju.... |
![]() |
![]() |
#1828 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1830 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovako, presao sa Note-a na HOX, launcheri nebo i zemlja, zasad na strani TW-a, gdje su na Sensu serijski postoci baterije?? Notification bar, rly, postavke i sat. Takoder fali ona pozadina kad se saltaju aplikacije, ovo crno iza je dosadno. Serijski 4.1.1 je gore. Znam da se mogu stavit aplikacije za sve to, osim pozadine, ali cudno mi je da toga nema. Nadalje, bootloader, koliko sam shvatio moze se relockati ali to je isto kao da je i otkljucan sto se garancije tice jer mora bas pisat locked, a jednom kad se otkljuca nema vise nacina da bude opet locked?? Whatsapp i fejs, ima li nacina maknuti dole onu crnu traku koja mijenja settings button? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|