|
![]() |
#1801 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko sam shvatio na Omegi si mogao vratiti Android ID? edit: nvm, vidim i tamo ista situacija po komentarima. Ništa, budem probao JB neki drugi put :restoring:
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 02.02.2013. u 18:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1804 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
49%winner
|
Tnx Daky, budem probao (makar korisnici kažu kontra). edit: nope, ne prolazi. Nema veze, probat ću se neki drugi put poigrati s tim. Na kakve misliš? Ovo što sam probao od AOSP-a (Rootbox JB, SlimBean) ima bugova i djeluje nedovršeno, baterija mi traje kraće što je razlog mjenjanja kernela zbog JB podrške... Ne znam uopće odakle krenuti i već sam nazad na ICS-u ![]() Prvi put flešam sammy rom i eto, ne mogu vratiti ID. Nisam đabe prestao pratiti scenu otkad je izašao JB jer sam znao da će biti svega. Previše promjena unutar OS-a, a većina se uzda u CM koji ni nakon pola godine nije izbacio stable JB release. Da ne drobim puno, ne brini za mene ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 02.02.2013. u 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Premium
|
Ma neznam ni sam , vec sam probao JellyBam,Neat,SlimBean i Omegu. Mozda sam nekog i zab. Ali niti jedan rom mi nije ono da je sav dovršen kako treba neg svaki radi po tjedan dana i onda krenu errori,bugiranje,white screen itd. Mislim da cu jos par dana drzat Omegu i da cu se vratit na stock 4.0.4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kod mene na S2 svježi install Paranoid Androida 2.52, iza toga Dorimanx 7.29 kernel - nikakvi errori, bugovi, FC-ovi, itd. Sve radi, a o fleksibilnosti i naprednim funkcijama ROMa i tog kernela da ne pričamo... Inače stalno mijenjam romove i kernele, ali ovo je prva kombinacija da imam duže vrijeme i mislim da će tako i ostati do prodaje. Jedini bug je sami bug od JB-a, a to je sniženi volume zvuka nakon paljenja mobitela, lako rješivo povećanjem volume-a pomoću bočnih tipaka, a ovaj kernel ima i low sound fix, na startupu se pokrene skripta koja to sama odradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Guest
|
recimo da mi krepa zaslon i da trebam nositi mob na garanciju, no mob je rootan i custom romiran, jel se moze vratiti stock rom i binary counter na 0 nekako(obaviti sve to bez znanja sto se dogadja na ekranu?) |
![]() |
![]() |
#1809 | |
Premium
|
Citiraj:
Hmmm ajd mi daj link da ne kopam po xda pa cu probat ako je tako kako kazes, rom je super |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Premium
|
Koliko ja vidim, to ne funkcionira na sgs3 i note2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
I kad ga resetiraš, trebao bi vratiti novi BL gore, odnosno - zavisi koji rom imaš gore. Ne bi bilo zgodno doći na servis s ICS romom, a gore BL od GB ![]() Mihael, što kod njih samo s Triangle Away app? Svi ti modeli imaju HDMI output jel ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 03.02.2013. u 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
49%winner
|
Sad vidim da trpi ima note2, preskočite moj prošli post. @tor nisam čuo za v2, vrtim gore old GB BL (postoji i jedan noviji GB BL na kojem ne radi reset). A čuj, mogu slobodno staviti i ICS BL jer ne flešam preko odina. GB BL imam zbog nekog drugog problema. Anyway, kada pregaziš mob ICS romom on ti flešne i BL (IIRC)?
![]() |
![]() |
#1817 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Problem je recimo SDS, mob krepa, a bootloader ostane živ. Dođeš u hrvatskoj na reklamaciju, a lagani od*eb ako je brojač uvečan i custom binary |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
49%winner
|
Zašto flešate preko odina? ![]() Ako te zadesi SDS ista ti je stvar hoće li ti counter biti na 0 ili 1 ili će ti pisati custom binary - ništa više ne možeš ispraviti.
![]() |
![]() |
#1821 | |
Administrator
|
Citiraj:
Neo-ST - gledaju, kako ne. Ovi tu na slavonskoj u ZG? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#1823 | |
Premium
|
Citiraj:
Na žalost, nemam sad sa čime uslikati da vidite kako je kod mene, iako sam resetirao i od onda flešao samo kroz CWM, brojač je na 1, sva tri na Custom Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 04.02.2013. u 10:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trebao bi curi ove godine staviti custom ROM za Nexus S, sad ima 4.1.2 (zadnji službeni za njega)... Ovo sam mislio staviti na njega: ROM: CM10 ili Rasbeanjelly Kernel: Marmite V7.1.6 ili Matr1x Molim savjete ![]() ![]() Znači, neki stabilan custom ROM je primarno (da mi ne prigovara poslije da joj neke funkcije ne rade...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja bi ostavio stock sa nekim custom kernelom koji ima bigmem patch. Recimo 100.1% | FloHimself. Dobar je i Rasbeanjelly, odnosno derivat MDO, ali na njemu dobijam neke čudne radio-dumpove na kartici. CM 10 je isto dobar, ali mi se čini sporijim u radu od stocka. Stock je stvarno odličan na Nexus S-u pa sad koristim ovaj FloHimself i moram priznat da mi ne fali ništa osim power togglesa u dropdown meniju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Remics JB 3.0.1 sa marmite 7.x CM kernelom. |
![]() |
![]() |
|
|