|
![]() |
#1802 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
A vrijedi... SP je iznadprosječan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1804 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
sleeping dogs na -66% 16.99€
![]() |
![]() |
#1808 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nije steam al je dobra ponuda http://www.game.co.uk/en/elder-scrol...rScrollsBundle Kod radi i na Steamu.
Origin_ID: mmatrix05 Steam_ID: mmatrix05 Zadnje izmijenjeno od: mmatrix. 12.01.2013. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Nije isključivo vezano za Steam ali evo free igara: http://www.thefreebundle.com/
![]() |
#1810 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
ima ok popusta ovaj vikend, ja uzeo CS : GO sa frendovima za 5,5 eura ![]() http://store.steampowered.com/search/?specials=1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 |
Premium
|
Jel netko zainteresiran za Borderlands four pack? To je zakon u coopu. Ja vam kupim vi mi uplatite novce na račun ili mi platite bon za mobitel. 5 eura košta. Javite se na PP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Linux je i službeno podržan + offline messaging + hrpa fixeva i razno raznih dodatnih stvari ![]() I da, 50-75% popusti na igre koje se mogu uzet za Linux Steam http://store.steampowered.com/news/?feed=steam_client
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 16.02.2013. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Guest
|
deus ex human revolution + svi dlc do 22.2 su samo cca 7€. Tko nema i više nego da se isplati! |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ima battlefield 3 na oeiginu za 10 €. Isplati se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Sleeping dogs je na popustu.....jel možda updateom sređeno da možeš bindati strelice na tastaturi ili još nije? Znam da možeš sa dodatnim softverom to napraviti al ak se developerima to neda popravit (što je u pravilu banalno), ja iz principa ne kupujem takvu igricu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
"Dvojka" i nije tako loša, čisto OK pucačina koja ima poprilično gameplaya, nije baš da se može riješiti u jednom popodnevu kao recimo zadnjih 5 COD-ova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Guest
|
Ja sam mislio da je svima odavno jasno da je COD zadnjih 6 godina "samo" arkadna MP pucačina. SP je tu samo da ispuniš vrijeme kad ti veza pukne zbog gmrljavine, poplave i sl. ![]() Jesu FEAR i Doom 3 bili ikad na popustima, jel upratio netko? |
![]() |
![]() |
#1822 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1823 |
Guest
|
Propustio sam ga. ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Treba mi informacija oko kopiranje steam igre s jednog na drugi komp? Znači skinuo sam f2p igru od 20Gb i frend da ne skida bi kopirao od mene...dali je to moguće i hoće li radit ako samo zalijepi u folder od steama? EDIT : našao, jedin način je backup i on digne na svom steamu taj backup Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 25.03.2013. u 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Radit će i s običnim c/p-om. Kod prvog pokretanja igre Steam obavi svoje (update/sync) and you're good to go |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|