|
![]() |
#1771 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() fakat nemam na kaj bit ogorčen,ovo ko da me podbada navijač NK Zagreba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1772 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
David Luiz u FiFPro Team Of The Year ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1776 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#1780 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
lol, nije buljo toliko niti fulao. Kad je trebalo igrati za portugal, onda je bila opća katastrofa. Messi je s druge strane bar vukao svoju Argentinu, Kristinka nije napravila ništa na SPu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1782 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1783 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako on nije zasluzio,tko je?
![]() |
#1784 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Ionako je imao više glasova od Messi-a i Neuer-a zajedno pa valjda ti glasači znaju zašto je on zaslužio. |
|
![]() |
![]() |
#1785 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Čovjek je nestao kad je trebalo, bilo to svjetsko prvenstvo, polufinale LP, finale LP, polufinale CWCa ili finale CWCa. Super je njegov rekord u LP, ali ako je to jedini razlog zbog čega je dobio nagradu, onda ne znam zbog čega se te ceremonije uopće i održavaju
![]() |
![]() |
#1786 | |
Premium
|
Citiraj:
Osim mozda Ronalda!
![]() |
#1787 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Lijepo sam postavio pitanje, na što se moglo fino argumentirano odgovorit al to kod tebe ne igra ulogu tako da tvoji postovi nemaju nikakvu težinu, samo sereš konstantno. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#1788 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad gdje sam točno zatucan i primitivan,dal možda nekoga vrijeđam?
![]() |
#1789 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Po meni trebali su dobiti Neuer ili Ronaldo. Messi unatoc SP nije bio onaj stari, 'pravi' Messi. Kikicu ne mogu smislit ocima, no lik je osvojio sve na klupskom planu. Postavio par rekorda, i istina, nije se ni pojavio na SP. Neuer je kralj, nije osvojio samo zato jer vratarska pozicija nece nikad biti atraktivna kao ona koju igraju Messi i Ronaldo. Da se mene pitalo, njemu bih ju dao, jer zasluzio ju je. Sad realno, tesko da sam objektivan, jer jos jednom, onog zagelanog kikicu ne mogu vidjeti ocima. |
![]() |
![]() |
#1792 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ronaldo ![]() ![]() ![]()
#1793 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Čudno kako sada odjednom glasovi vrijede. Kad su za Messija glasali, onda su NEKI cvilili ko babe kako je to FIFA/UEFA izsilovala i nadodala glasove. Sad odjednom ćemo reći "da, glasovali su ljudi za njega i to moramo poštivati". No, što drugo očekivati od tih ljudi... neki bi se mogli prepoznati u ovome i neka se prepoznaju, BMK ![]() No nebitno. CR je zaslužio ove godine Zlatnu loptu. Bez obzira na to što sa reprezentacijom nije ulovio ništa. Ruku na srce, on tamo nema suigrača koji bi mogao igrati uz njega. I naravno da se ni sam nije pretjerano trudio. Zašto i bi? Ne krivim ga ni najmanje. Nebi ni ja trčao za one invalide tipa Helder Postiga, Liedson i Hugo Almeida i ostalo veselo portugalsko društvo koje od odlaska Figa i kompanije ne vrijedi više ni pišljiva boba. Ekipa koja je početkom 21. stoljeća bila redovit posjetioc polufinala prvenstava, sad više nemre iz skupine izaći gdje je nekakva Gana i SAD. S druge strane, Real se prošetao kroz LP 2013/14 sa jednom utakmicom u Dortmundu gdje su se mogli samoubit. Da je CR dao svoj veliki obol tome, dao je. Bez njega i sa njime, Real nije ista ekipa bio u prošloj sezoni, barem što se LP tiče, kao i što im sada fali Modrić. A to se ipak najviše broji jel je LP ipak najveći klupski trofej na svijetu. Manimo Copa America i ono svjecko prvenstvo gdje se europski predstavnik prošeta kroz to natjecanje. Neuer je golman. Dakle, nije napadač i ne zabija golove te kao takav nije zanimljiv. Ne prodaje dresove i postere kao CR. A i staviti na vagu napadača i golmana je malo bezveze jer igraju dijametralno suprotne pozicije. Messi ove godine nije napravio ništa spektakularno i mislim da je on svoje maksimume dostigao i da se na njih više vratiti neće. I dalje je on top igrač, ali ne više da sam odlučuje utakmice kao nekada 2009-2011. Čoek igra najbolji nogomet u karijeri i ima najbolju sezonu iza sebe i hebe majku svima koji ga mrze i pljuju. Podjeća me na Fernanda Alonsa. Što su ljudi više kenjali prema njemu, čovjek je imao bolje rezultate ![]() Želim mu sve najbolje. Toliko o CR-u od mene. Njegovim idolopoklonicima poručujem da se spuste malo na zemlju kao i Realovcima koji su Realovci otkada je on u Realu. |
![]() |
![]() |
#1794 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1796 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1798 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ja recimo volim samo i isključivo navijače C.F. Os Belenenses-a i to ako navijaju od '84. Niti prije niti kasnije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1800 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Zavukli su se mišeki opet u rupice črabl ![]() Izlazak se očekuje tek pri sljedećoj pobjedi ManUa da te uvjere u suprotno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|