|
![]() |
#1772 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
I ja sam dobio 5% popusta radi rođendana. Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1773 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ovo nize je trenutna akcija sa njihovih stranica. Kupon kod: EDFTC030 Sa kupon kodom možete dobiti 5% popusta na one artikle, koje su na zalihi i nisu na akcijskoj cijeni objavljeni. Kupon akcija vrijedi do 13. studenog 2016. g. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Šta je sa ovim edigitalnim black fridayom ? Prvo su tražili da se prijavimo za newslatter, pa ga nisu poslali. Sad se na ove linkove traži upisivanje emaila, i kad ga upišeš dobiješ ''Hvala Vam što ste nas posijetili!'' i to je to. Nema dalje. Nada. Nula bodova. Prejaki su ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Njihov black friday (kao i općenito kupnju) je bolje propustit, pogotovo za svu finiju elektroniku, eventualno kupit kejs ili pasivni kuler (dakle elemente od čvrstih metala i bez pokretnih dijelova ![]()
![]() |
#1776 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Ja bum od njih kupil busilicu i onda bum im s tom busilicom dosel u Pestu i zbusil svima gume na parkingu. Ne bi vise kupil kilu cigli od tih lopova. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: dddux. 19.11.2016. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Pa cuj, mene je hard disk kostao 800 umjesto 400kn posto su oni odlucili zadrzati i moje novce i pokvareni HD pa sam morao kupiti drugi ovdje u Linksu. Ako se to zove ustediti novce... ![]() Tuzio sam ih ECC-u i nadam se da cu dobiti te novce natrag. Svi koji imaju prituzbu na ED slobodno ih tuzite ovdje: http://ecc-croatia.hr/kako-predati-prituzbu/ Zadnje izmijenjeno od: dddux. 19.11.2016. u 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
On je kupio dok su jos bili u Zagrebu ![]() Bas me zanima jel ce mu rec da je istekla gara dok je stajalo kod njih Sent from my Xperia Z3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1781 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ako ima servisni list/potvrdu na njoj piše kad je zaprimljeno... I to ne bi tribalo utjecat na garu, mislim čak i po HR zakonu.
![]() |
#1784 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
reklamirao par stvari, jest da su komunikacijski katastrofalni, i reklamacije i potraju mjesec dva ali na kraju sve je zavrsilo ok. Black friday je za njih zavrsio u prijepodnevnim satima za RH, ne vjerujem namjerno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja sam uzeo na onom saleu Asus RT-AC66U i dobio unutar 12h obavijest da je poslano i tracking od DPD-a. Nadam se da nova igracka nece krepati jer stvarno nemam zelje se zafrkavati sa jamstvom kod njih. edit eto stigao paket, sve novo upakirano i dosta brza dostava bila. Ovo je moja prva kupnja kod njih i zasada je sve ok, ako ikada dode do reklamacije cu vidjeti dalje ![]()
7800X3D @ Scythe Fuma 2 ASRock B650I Lightning WiFi 32 GB Corsair Vengeance DDR5-6000 RTX 4070 ti Gamerock Corsair SF750 Cooler Master NR200P Zadnje izmijenjeno od: thesaint255. 22.11.2016. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 | ||
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
EDIT1: Zanimljivo, opet je relativno brzo stigao odgovor. Kažu; "Vašu karticu smo predali kurirskoj službi, broj paketa je:********". A na trackingu kaže: 23.11.2016 02:40 DPD data centre > Order information has been transmitted to DPD.Zanimljivo kak se poklopilo. Kak se vama to čini? Ja se najviše bojim odgovora "Vašu karticu smo predali..." Uglavnom, kako je netko već spomenuo negdje na temi; poslovanje sa EDigitalom je rasadnik paranoje. Kao Vemil u neslavnim danima. EDIT2: Navodno stiže danas dostavom. Baš me zanima što ću dobiti. EDIT3: Moji strahovi su bili opravdani. Vratila mi se ista, pokvarena kartica kakvu sam i posalo prije 41 dan. Poslije hrpe mađarskog điberiša, piše "TEST OK". Što pretpostavljam da znači da nisu uočili grešku. Što je pak nemoguće, pošto kartica ne daje znakove života. Plavi LED blinka. Uglavnom radi se o dobro poznatom porblemu kod U7 kartica. https://vip.asus.com/forum/view.aspx...Language=en-us http://www.head-fi.org/t/744795/asus...-sound-problem Što da sad radim? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 24.11.2016. u 12:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Beerman
|
imate li problema s web narudzbom? blokira mi i ne zeli odabrati nacin dostave pa ne mogu dovrsiti narudzbu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@estugarda, iskopaj nekakav asus support mail pa kreni sa kuknjavom. Sent from my D5803 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1790 |
"Samo vodu ne!"
|
Od Asus službene podrške nema nikakve pomoći. 3x sa različitim proizvodima sam im se javljao i nikad ništa nisu napravili. U ovom slučaju me preusmjere na neki lokalni balkanski Asus support gdje mi neki Srbin ponavalja ko papiga da nek odnesem zvučnu u trgovinu gdje sam je i kupio. Uzalud mu objašnjavam da EDigital više nije u Hrvatskoj i da je to velika peripetija. E sad, pošto očito sve kartice rikavaju, pa čak i ove koje se još prodaju, i pošto je 75% tema na službenom forumu upravo ovaj problem sa USB konekcijom, očito je da je to problem globalno. Inače, ovaj trik sa fenom pali. Dakle kad se zagrije USB port na zvučnoj, kartica magično proradi. Ono što je zanimljivo da mi na jednom od 3 desktop računala radi uvijek ako je prištekana na 2.0 port direktno na matičnoj. Na 3.0 portovima ne radi. Ne radi ni na drugim računalima. Na nijednom laptopu ne radi. Ako tko ima kakav mail od Asusa direktno, nek pošalje na PM. Da još i to probam. Makar, ne vjerujem da će od toga išta biti. Lopovska trgovina i lopovska podrška. Smiješno je zapravo da Asus uopće nema servis u Hrvatskoj (osim za laptope). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Zašto bi se zamarao s asusom? Edigital je u Mađarskoj, Mađarska je u EU, imaš europski potrošački centar i tamo podnesi prijavu online. Traži povrat novca ili novi proizvod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
"Samo vodu ne!"
|
Od koga da tražim povrat novca ili novi proizvod? Europski potrošački centar to ne radi. A EDigital bi to napravio, da su htjeli. Vratili su karticu, kao da je sve s njom OK, ne!? To je očito globalni problem, i to svi očito znaju. A karticu se može natjerati da radi u određenim uvjetima. Uglavnom, čini mi se da su mi priprijetili da će mi naplatiti određenu svotu forinti ako im pošaljem opet. Makar, poslati im mogu opet samo ako otvorim nalog, a to ne mogu ako mi ne odgovore na mail. Inače na telefon koji je naveden na edigital.hr se ne može nikoga dobiti. Što god odabereš, na kraju te usmjeri na mail, a od one mutne sestrinske firme Bravostore u Lučkom ne radi nijedan kontakt. Telefon isključen, a mailovi se vraćaju. To je očito žešći lopovluk. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 26.11.2016. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Pa vratili su ti karticu koju nisu popravili, znači pišeš prijavu ECC-u kojem ćeš objasniti problem i priložiti sve dokaze da tvoj proizvod nije popravljen pa nek se oni onda dalje naganjaju s njima. Prije toga još jednom napiši prigovor trgovini, objasni problem i reci da ćeš podnijeti prijavu ako se tvoj problem ne riješi, nije bitno hoće li ti odgovoriti, bitno je da ti to imaš u evidenciji da si im podnijeo prigovor. Da malo više svi skupa prijavljujete ovu trgovinu možda bi im konačno netko stao na kraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | ||
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Čudna priča. Ekipa grije USB interface fenom, pa radi. Tu defintivno nešto ne štima. Nisam slao na engleskom, s obzirom da se support javlja na hrvatskom jeziku. Ali poslao sam im linkove na službeni forum gdje je sve detaljno objašnjeno. Dakle, ako su htjeli pogledati, pogledali su. Citiraj:
Da. Za svaki slučaj ću još jendom probati sve ponovo prijaviti i opisati, uz prijetnje prijavama, i to ovaj put na engleskom, pa da vidimo. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 26.11.2016. u 19:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Beerman
|
pazi ovo: uvazili jamstvo po mojem upitu 2mj nakon slanja, rekli kontaktirat ce knjigovodstvo i na iban mi uplatiti pare do kraja mjeseca, danas posaljem upit wtf(ne doslovno)? i dobijem odgovor: Poštovani! Ispričavamo se, kontaktirat ćemo knjigovodstvo gdje je proces zapelo. Pošto vi ste kupili vaš proizvod kod Extreme Digital Adria (a ova firma više ne postoji) proces je spor, a trudit ćemo se ubrzavati S poštovanjem, Szentendrei út 89-95. 1033 Budimpešta, Mađarska Extreme Digital Zrt. www.edigital.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
"Samo vodu ne!"
|
Vrijeme za masovne prijave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
@Drug Brko je u pravu, ali ako netko želi riskirati, upozoren je... @Drvoje mi je davno rekao rekao da ništa ne kupujem tamo ali vrag nije dao mir ![]() Kupio sam na 'akciji' ![]() ![]() Prilažem slike: https://1drv.ms/f/s!AqC7TeOgTJ5QgR2IZhKudBqXgW_j Reko, neda mi se zezati s njima, pošto je vrijednost stvari do 100kn, lekcija naučena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|