|
![]() |
#1771 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
edit: ali nije ni nastavak black ops-a :-p ali ne slazem se s runngun primjedbom, to sto je lakse ubit nekoga u trku, znaci upravo to da mozes run n gun, na upravo to se i zalim ali to je i dobro i lose u jednu ruku, ovo je drugacije na taj nacin i mir ako se nekome ne svidja ne mora igrati i gotovo ali je slicnije kao cod nego kao battlefield serijal po tom pitanju ja znam igrati i battlefield nacin i cod nacin tako da mi ovo ne smeta, ali bih volio ipak stari battlefiled osjecaj meni ovako odgovara jbg, vise cu ljudi ubijat... a vozila kao sto kazem nisam komentirao jer ih nema a sto ne znaci da ce vozila biti losa i ne vidim kako ljudi mogu uopce povuc taj zakljucak a ovo je igra di je bitna i pjesadija i vozila a ne, pa jbg ja cu sjedit u tenku u ovoj igri i necu nista drugo radit ili ja cu fino cucat u avionu i gotovo, metka ispalit iz puske necu pjesadija se ponasa kao u cod-u i gotovo nije da ne znam igrat taj nacin, niti u se zalit na njega, takva igra i mir a mislim da su i ciljali na to da bude bas takav gameplay upravo iz razloga da bi mogli ljudi koji cod igraju na isti nacin igrati i ovo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 01.10.2011. u 18:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1773 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ništa, moja konfa je prepreslaba čak i za low postavke. EDIT: bio je jedan server sa 128 playera, moguće da je bug jer se nisam uspio spojiti na server.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 01.10.2011. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Razlika u grafici u postavkama, razlika je najveća u kvaliteti sjena: http://www.geforce.com/Active/en_US/...ow-quality.jpg Također, razlika u rezoluciji tekstura na pojedinim postavkama: http://www.geforce.com/Active/en_US/...re-quality.jpg Razlika sa i bez MSAA: http://www.geforce.com/Active/en_US/...tialiasing.jpg Izvor Ispričavam se ako je netko prije stavio slike ![]()
![]() |
#1776 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Procurilo im malo, pa se škvadra zahebava: http://www.battlefield3online.com/ba...rity-team.html Stavite u fitler samo conquest, ima do 10 servera, neki čak i sa 200 igrača. Nisam se uspio još ni na jednog spojit.
![]() |
![]() |
#1780 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1781 |
Premium
|
ja upravo igram na 64 players serveru... zbilja ima toliko ![]()
![]() |
#1782 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
|
ako ti je onaj spor, ovaj je jos gori... mislim, kampa se u svakom grmu, to je nevjerojatno.. ako ne igras u ekipi, nema sanse da pobjedis, na rushu ni da prodjes 1. dionicu :S
![]() |
#1784 |
Premium
|
ma ova beta mi se stvarno sve vise gadi.. prvo... aj izbaci me iz igre svako malo..ok. nista specijal, al onda mi tu i tamo pukne origin pa se opet sam od sebe pokrene i fala bogu ovaj battlelog sta je ostane upaljen nista vise ne vridi..pa moran i njega ponovo startat. Cak mi ni operu ne podrzava. Po meni bar su mogli napravit ovaj dio sa ulaskom/izlaskom iz igre normalno aka "da radi", ovako mi se cini da je ovo open beta za origin/battlelog a ne za bf3. Onda sta stave u igru...garant najdosadniju mapu sta je ikad izasla u serijalu...a onu sta bi ka tribala nesto i vridit vecina nije ni primirisala prije nego sta su je izbacili sa servera (znate vec svi o cemu je rijec). Stvarno neznam ko donosi ovakve debilne odluke al mislin da bi vecina skolaraca bolje ovo zamislila (osim ako ne igraju onu igru koju je zabranjeno na ovom podforumu imenovat ![]() O gameplayu i bugovima u igri jos nista necu ni spominjat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Molim sve koje imam na Originu da mi ne pišu na chat ako piše da igram nešto. Razlog? Upravo mi je j*beni Origin zbagirao igru dok mi je aircanada pisao nešto na chat i nisam se mogao micati, mogao sam se samo okretati mišem i pucati, čak nisam mogao ni reloadati. Hvala.
![]() |
![]() |
#1787 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
nema ti to veze s chatom, meni se to dogodilo danas bez da sam prico s bilokim |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
a tko će ti to sponzorirat ? Koja je velika firma za PC kao Virgin Games za konzole ?? ESLovci nisu worldwide a nisu ni bogati, clanbase još manje, drugi baš i neznam tko bi ti to mogao organizirati u takvom razmjeru za PC a kad bi recimo i ESL napravio bilo bi sranja od amera kad bi se oni žalili zbog only european http://www.geforce.com/Optimize/Guid...formance-guide Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Premium
|
Dobra vijest za vlasnike Sandy Bridge i3 proceva. Razlike u odnosu na 4 jezgre su male. Ima ih ali nisu presudne. Simulirao sam i3 2100 proc, 2.8ghz i ostao iznenaden kako dobro radi sa 580. Igra definitvno iskoristava HT.Stavit cu sutra rezultate.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
kolike su razlike u preformansama između 32 i 64 bit OS-a ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
jel to znaci da igra ne koristi procesor previse, a grafu prži ko velika?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Premium
|
Ne. Przi dve jezgre sa 80%, odnosono sve 4 ak se HT broji. Poanta je da su dve jezgre i HT na Sandy Bridge procesorima sasvim dovoljni. Kad je na sve 4 + HT onda je optetrecenje od 30 do 50%. Dignuo sam takt na dve jezgre na 4.6ghz i opterecenje se skinulo sa 70% od 80% koliko je bilo na 2.8ghz (2.8 je da bi probao simulirat i3 2100 koji dela na 3.1 ali ima dosta manje casha pa sam skinuo takt za 300mhz)..Igra je definitvno procesorski zahtjevna ali kao i BFBC2 samo do neke granice. Treba joj koliko jos treba a sve vise od toga joj skoro nista ne znaci. Dokle god opterecenje nije 100% ili blizu toga procesor bi trebao bit dovoljan. U ovoj igri je ionako GPU taj koji ce bit glavno ogranicenje. 2.8ghz, opterecenje proca, 80%, 2 core + HT.. Avg: 61.223 - Min: 38 - Max: 84, Tunel ![]() 4.6, 70%, 2core + HT Avg: 64.660 - Min: 40 - Max: 80 ![]() 4 core + HT Avg: 67.689 - Min: 43 - Max: 102 ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.10.2011. u 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
O iskoristava procesor i to opako, meni su se ventovi zavrtili svi na max, procesor je cjelo vrjeme na 100%(temp nekih 55-57 stupnjeva po jezgri), a grafa se isto dobrano zagrijala nekih 70stupnjeva... Posto imam 19' lcd sa nativnom rezom 1280x1024, igra mi ok ide, mjerio frapsom ide od 24-60 fps-a(neki prosjek 35), nigdje se ne primjeti nikakvo trzanje ili nesto slicno, samo po frapsu vidim da su frejmovi pali. Sve postavke na high, AF na 16x, AA na medium. Znaci kad uzmem novi proc radit ce to jos bolje;-) @mario92: ako na mojoj baji radi na high na ovoj rezi, tebi bi moralo radit na low! EDIT: tek sad vidio da kod magarca na 4jezgre+HT koristi samo 33%?! Zadnje izmijenjeno od: Disco. 02.10.2011. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zato ja ne mogu niti igrati jer imam stare i slabe proc. Igrao sam kod frenda i vidjeh neke bugove tipa pucanje tekstura u zraku, znači crne crne po ekranu iz ničega i kada vojnici puzaju, tijela im se izduže -.- izgledaju kao žirafe, vrat postane dugačak 1 m ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
optimizacija je stvarno ogromno smece. otkljuco sam 4tu jezgru i ne vidim nikakvo poboljsanje (dok se ono u bfbc2 itekako vidi). a sad najzanimljiviji dio. razlika u fpsima kad stavim na ultra 1920 x1200 i na low 800x 600 je u nekih 7, 8 fpsa?!?!?! sve se nekako nadam da ce ju kolko tolko optimizirat do izlaska, al nekako jako jako sumnjam u to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|