|
![]() |
#1771 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pišem vam sa novog laptopa, što reći osim da je savršen. Imao sam dosta laptopa u rukama zbog koječega, kombinacija sa intelovim ssd-om je pun pogodak! Ekran mi je odličan, tipkovnica na prvi pogled savršena za tipkanje, laptop nakon instalacije winsa i svih potrebnih programa ostao hladan kao špricer. Sve naravno leti, u windowse ulazi brzinom munje, nisam ništa podešavao i dirao dodatno osim što sam u biosu achi upalio. Laptop mi općenito ne djeluje robusno niti teško, stvarno za te pare mislim da nema većeg best buy laptopa. Sve na prvi pogled djeluje čvrsto i stabilno tako da nema zamjerki zasada. Pozdrav ekipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Pozdrav! Zanima me koja je razlika izmedu ova 2 lapa: http://www.mikronis.hr/detalji_proiz...m09ex-028.aspx http://www.links.hr/?naziv=prijenosn...kl=014.620.025 mislio sam kupiti ovaj lenovo, pa naletih na ovog pa da pitam prvo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1773 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
A koja je sličnost? Acer je manji, ima jači procesor i integriranu (slabiju) grafičku. Lenovo je 17.3", ima odličnu grafičku i nešto slabiji procesor. Ako ćeš se igrati, Lenovo je odličan izbor, ako ne, ima i boljih od Acera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Premium
|
U Chipoteci ne vidim nijedan 17.3" laptop do te cijene. No u Linksu imaš ovog Lenova uz popust za online kupnju ispod 4k kn. Bolje od toga ne može. http://www.links.hr/?naziv=prijenosn...kl=014.620.025 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Hvala kolega. Vidio sam da ste vec spominjali ovaj laptop da je ok. Gledam za sestru jer ona navodno ima neku kombinaciju u chipoteki. Pa sam mislio da bi joj za multimediju vise odgovarao neki 17.3". Pa ako nije problem molio bi i neki prijedlog iz chipoteke. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Trebao bih preporuku laptopa, jel ![]() Služio bih kao backup za glavno stolno racunalo u kući (da se može u bilo kojem trenutku) nešto osnovno napraviti na laptopu ako glavna mašina zakaže - od tih zadataka očekujem one osnovne - uredski alati, internet & mail, ADOBE paket (Photoshop, illustrator, indesign) i pokoja dx9 igrica. OS nije uvijet. Jedini uvjet u vezi hardvera je da ima ulaz za RJ45 konektor zbog interneta. Vjerujem da se u ovom rangu cijene može naći nešto što će zadovoljiti (naknap) navedene uvjete. Najbliža "fizička trgovina" mi je Maximus, dok u rezervi mogu još skočiti do Linksa u Vž. Online kupovinu bih u ovom slučaju želio izbjeći.
Zadnje izmijenjeno od: McT.. 04.01.2013. u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Premium
|
Ovaj Samsung recimo nije loš, ako stvarno ima tu grafičku jer identičan model ima i s integriranom. http://www.maximus-servis.hr/artikl.php?id=NOT-SAM-005 Nažalost rasprodan je Lenovo iz Linksa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1781 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
pozdrav ekipa odlucio sam se rijesiti svog laptopa kojeg sam kupio na vas savijet i prezadovoljan sam njim (lenovo z575 a6 quad core, 4gb ddr3 memorije, dvije grafulje jedna 2gb a druga integrirana 512, 750 gb....)E sad kupio bih nesto izmedju 4000-5000 npr 4500kn sto mi predlazete i koji su trenutno best buy. Znam da kad sam kupovao lenova da su oni bili aktualni i najbolji sto se tice ulozenog i dobivenog. Hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 | |
Registered User
|
Citiraj:
koliko je bolji i5 procesor ili amd a6? Zadnje izmijenjeno od: tomislav1967. 05.01.2013. u 10:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Premium
|
A bolji je i5 mnogo, dok je grafička ista (7670M je samo preimenovana 6650M) kao u tvom Lenovu, no koliko ti je to potrebno? Pitanje je isplati li ti se prodati svoj laptop i nadodati minimalno 2000kn za tu Toshibu!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Registered User
|
bili se isplatilo ako dobivam za lenovo 4000kn a za toshibu treba nametnuti 600kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebam laptop za knjigovodstvo, poželjno 17,3", bitno je da ima posebno tipke s brojevima i da ima instalirane windowse (mora biti legalna verzija...). Cijena okvirno oko 4000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Premium
|
Ovaj Lenovo bi ti bio ok, za računovodstvo ne trebaš jače. http://www.links.hr/?naziv=prijenosn...kl=014.220.021 Još nadoplati jamstvo na 3g. ako želiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav narode, ima netko možda bolju ideju od ovoga: http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...uctId=SAM-0249 Za laptop sa i3, zasebnom grafičkom i 15.6"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pozdrav ljudi, Molim vas za savjet, stari kupuje laptop, treba mu za posao, u idučih cca tjedan dana a ja se bas ne kuzim u laptope. On si je našao ovaj: http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-S430...173847794.aspx Iako je ovaj za 7K, na temi "Laptopi od 7K" su mi rekli da mu netreba tako skupi laptop ![]() Treba mu za posao, mora biti relativno lagan ali sa optičkom jedinicom ( ![]() Htio je skuplji lap da potraje par godina i nemora mijenjati, ali i ja mislim da za office i internet nije potreban lap od 7K kuna. Tako da vas molim za neku ok preporuku za lap od 3-5K kuna, barem marku i sl... Hvala i sorry za repost Edit: Zboravih napomenut da hoće malo manji i lakši lap pošto će puno putovati s njime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Premium
|
Rijetki su laptopi te veličine s optikom, a onda ti je ograničeno i koliko laptop može biti tanak. Od ovih pristupačne cijene vidim ovu Toshibu koja s obzirom na komponente nije loš izbor za cijenu. http://www.svijet-medija.hr/p/Satell...0M014Y4/40136/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Registered User
|
Pozdrav, pitanje za laptop... Problem je sto je u vinkovcima, pa je slabiji izbor, a malo je hitnije... Uvjet je intel i veca dijagonala. Ono sto sam nasao, a da zadovoljava kriterije, a i ima 2 god garancije je toshiba c870-17h, u linksu za 3700kn. Da uzmem ili da trazim dalje? laptop nije za mene, nego bratica, a kao sto se vidi krepo mu je stari. On je gledo nes u rangu 3kkn, ali sam ga odgovorio zbog mizerije od rezolucije na 15,6" laptopima. Najvaznija stavka mi je kvaliteta, a zato sam i primarno ciljano na garanciju, koja je u ovom slucaju 2 godine hvala Zadnje izmijenjeno od: cickova. 09.01.2013. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od Toshibine C serije ne možeš očekivati neku kvalitetu izrade jer je cijela serija 'plastična'. Ne možeš uopće očekivati kvalitetu u tom rangu cijene za 17,3" ekran. Radije uzmi 15,6" laptop, ali kvalitetan. U postu #1792 imaš Samsunga koji je super za tu cijenu.
![]() |
#1797 |
Registered User
|
Jasno je da se ne moze ocekivat kvaliteta izrade, ne ocekujem kuciste u rangu laptopa za 15kkn, mislio sam cisto opcenito, na kvarove, kvalitetu same toshibe, da ne bu krepala za mjesec dana i slicno. skripanje se podrazumijeva ![]() ili onog lenova iz #1791? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ok, hvala! Kažem, stari je bio spreman dati i više, pa ako je moguće, uzeo bi nešto ćim bolje izrade. Ali bi s druge strane što manji laptop a da ima optiku ![]() Thx još jednom, pogledati ću ove šta ste spomenuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@cickova Lenovo je slabašan u odnosu na Samsunga te samo 1g. garancije. Jedine prednosti su mu veći ekran i W8. Pretpostavljam da će kad-tad htjeti nešto zaigrati, a tada mu je integrirana grafa u Lenovu nepremostiv minus. Sami ima izvrsnu izradu, solidan procesor i igraću grafu.
![]() |
#1800 |
Registered User
|
covjek oce uzet acer e1-531 za 2900kn u hg spotu i ne da vise, pa ga na neki nacin pokusavam nagovorit da bar uzme sa vecim displejom. Nece igrat igrice, jer je dosad imo stari asusov laptop, star nekih 5 godina, a tad je bio jeftinjara.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|