|
|||||||||||
|
|
#151 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Meni na broj od pokućnog stiglo: Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Bok ekipa, ne znam da li je i kod drugih provajdera tako, ali imam esim karticu i htio sam ju prebaciti na novi uređaj no nikako ne mogu putem klasičnog transfera. Negdje sam zagubio papir sa QR kodom no kažu mi u telemachu čak i da sam ga pronašao nebi mogao aktivirat jer i mi moraju ispočetka izgenerirat QR kod. A to ne mogu jer im već par dana ne radi sustav za aktivaciju esim kartica ![]() Zar nebi taj sustav trebao funkcionirat tako da si olakšamo prijenos sim-ice, a ne da moramo svaki put kao i kad sam imao normalnu karticu odlaziti u poslovnicu čekat pa da mi se ponovo aktivirat...
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 31.12.2025. u 23:45. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#153 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
1
|
Citiraj:
A kod A1 i T-coma je isto znaš možda ili ?
|
|
|
|
#156 |
|
1
|
Bio danas opet i dalje im ne radi usluga za aktivaciju esim-a. Kažu mi probajte u ponedjeljak kad se svi vrate sa godišnjeg. Dakle ja sad moram koristiti stari mobitel zbog neposobnosti glupog operatera kad se ne znaju modernizirat ko da žive u fucking kamenom dobu.
|
|
|
#157 |
|
Registered User
|
U startu je loša ideja oslanjati se isključivo na tehnologiju koja je praktički tek uvedena. Doduše, ne vidim problem. Ubaci karticu u novi mobitel i gotovo. |
|
|
|
|
|
#158 | |
|
1
|
Citiraj:
A ništa čekam ponedjeljak.
|
|
|
|
#159 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
#160 | |
|
1
|
Citiraj:
Sad imam dva privatna S23 Ultra na njemu imam esim od kad sam ga kupio i sad ću nadam se u pon. imat i na novom S25 Ultra.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#161 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Ne znam, nemam apsolutno nikakvih problema sa SIM karticom, zadnji puta je promijenio prije 5 godina kada sam išao na pretplatu. Ispao mi mobitel mali milijun puta u međuvremenu. |
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
1
|
Bio danas opet i dalje ne radi esim aktivacija. Već kažu mi više od mjesec dana im ne radi. Na prvom pozivu tehničkoj su mi rekli da ne vide nikakvih problema da bi sve trebalo raditi i kasnije kad sam drugi puta zvao nazad putem do doma iz poslovnice sam ih opet isto pitanje pitao pa su mi rekli da oni nemaju uvid u to, a ja ih pitam na koju foru su mi prije pola sata rekli da je sve u redu i da nema nikakvih problema. Zbunjeno ženska na telefonu nešto promrmlja i kaže a ne znam stvarno zašto su vam to rekli. Uglavnom poslao sam im mail sad nude nešto šta ne mogu dat i to već mjesec dana, ako bude potrebe ide prijava HAKOMu. Pa nek se prče s njima.
|
|
|
#163 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kartice se izlizaju od promjene mobitela. Od 1999 do 2019, ako ne varam promjenjeno 8 puta i nakon toga sam na eSIM.
__________________ |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Svaka čast, osobno nikad u 25+ godina(prvi mob je bio Nokia 3310 u srednjoj skoli) nisam imao problema s simicom a niti moji oko mene, bez obzira na padove i izmjene mobitela. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#166 |
|
1
|
|
|