|
![]() |
#151 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
necu nista puno rec da ne se ovo nebi nastavilo u nedogled... ja bi rekao da sad mel gibson ima materijala za pasiju 2.... ![]()
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Frend neki dan ide kupit rame. I nazove hg-šit pita ih da li imaju mozda 512 kila rambusa. Naravno odgovor je potvrdan i vele da moze doc odma po njih, cijene ih na nekih 1200 kn. Frendodgovara da ce sad doc po rame. Dodje u hg-spot i veli: "sad sam vas zvao za 512 kila ramb. pa mi dajte to. " Neocekivan odgovor: "Kakav rambus? Zadnji put kad smo u skladistu imali te rame je bilo.... cek cek", gleda u kompjuter, "u jedanajstom mjesecu 2003." ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
512 kila rama? :clap:
![]() |
#155 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Plavi oglsnik: prodajem tv philips 53cm, CRNO BIJELI slika odlićna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Secret Undercover Agent
|
Evo par mojih: King Racunala: Lijepa zena za salterom-izvolite. Ja-trebam napajanje od 300W. Lijepa zena za salterom-samo malo... Lijepa zena za salterom-samo malo...... Lijepa zena za salterom-samo malo....... Lijepa zena za salterom-aha! Lijepa zena za salterom-evo ga... Lijepa zena za salterom-samo malo...... Lijepa zena za salterom-nasla. 700kn ja-reko MOLIM?? Zanima me MS napajanje 300W..mozete malo bolje pogledat molim vas Lijepa zena za salterom-samo malo.... Lijepa zena za salterom-samo malo...... Lijepa zena za salterom-koje napajanje?? ja-MS-ovo. 130kn. ima u vasem cjeniku..DANAS SAM VIDIO!! Lijepa zena za salterom-ahaaaa....evo ga.. doso doma i napoajanje ne radi...no u servisu su mi ga ODMAH zamjenili..bez "testiranja" - prvi puta u zivotu! U istom ducanu par godina ranije.... Ja-dobar dan, dajte mi onu Pixel View TV karticu za 500kn (tada je to jos bila SUPER kartica) on-nema problema..evo..'denja... dodem doma..ustekam... Kartici tuner ne radi..odem u King, testiranje tjedan dana i dobijem novu.... dodem doma..ustekam... Kartici tuner ne radi..odem u King, testiranje tjedan dana i dobijem novu.... dodem doma..ustekam... Kartici tuner ne radi..odem u King, testiranje tjedan dana i dobijem novu.... dodem doma..ustekam... Kartici tuner ne radi..odem u King, testiranje tjedan dana i dobijem novu....ali ovaj puta Hauppauge jer se prethodni model vise ne proizvodi..Hauppauge naravno radi i sad sam sretan vlasnik ne pretjerujem... Ocete HG-Spot?? Imaaaaa toga dosta: Nes mi nije radilo i odfuram njima cijelo kuciste na servis jer je 90% komponenti bilo kupljeno kod njih.. par dana kasnije-kazu oni otislo vam napajanje...novo vam je 100tinjak kuna dodite sutra po komp.. ja iznenaden brzinom pokupim komp..dodem doma..naravno otvorim ga a hard DOSLOVCE visi u koso na 1 sarafu koji je napola zasarafljen-lagano se ljulja...sarafi od PCI kartica fale..nema ih...naravno otiso sam natrag i bilo je svasta. Kupio u HGu Audigy Player..probably jedna od boljih 5.1 zvucnih..kak sam bio opsjednut njome neko vrijeme u naprijed tocno sam znao kako izgleda, koji je čip gore i sve... naravno dobio sam nes 5. a ne ono kaj je na slici (konektori su obicn a trebali su biti pozlaceni, dobio sam game port umjesto Firewire-a itd.) ..no mislim si ja nije bitno glavno da radi.. dodem doma, pogledam malo bolje i to nije taj čip.. reko, NIJE BITNO GLAVNO DA RADI (al tu vec pusam po savovima) i onda na kraju pokrenem Enter The Matrix..koja je kao radena za tu karticu i onda mi ju igra ne prepozna..pa sam sve ljepo zapakiro (osim besplatne igre-Hitman2 ![]() Imam ja jos al mi se vise neda..budem drugi put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ko je u pravu a ko nije uopce me na zanima....svak ima svoju pricu... ALI da ja dodjem u bilo koju trgovinu i da me netko od zaposlenika ili sefova pokusaju izbaciti vani i derati se na mene.....:confused: ma da mi je to ćaćino izbacio bi i njega i sve iz trgovine vani....(jbga Dalmatinski mentalitet)...moze se svadjati, prepirati i sl....al tako nesto napraviti....nema opravdanja.... Treba imati strpljenja u trgovini....ili se ne upustati u nju..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Banned
|
Po meni ovisi na koga naletiš od trgovca.Jer u istome dućanu ujutro ne prolazi , popodne drugi trgovac prolazi. S Ventexu imao odličnu saradnju zamijenili memoriju 1 keksić kupljen 2mj a drgi 8mj TWINMOS.Zamijenili bez problema. Hgspot u Rijeci dečki prepotentni sve znaju na ovome svijetu. A preko Weba ajme meni, pošalješ e-mail a ono kao da si ga poslao za drugu galaktiku.Još napišu kontaktirajte nas. Da ne zaboravim u roku OSAM DANA SVE MOŽETE VRATITI. AKO NISTE ZADOVOLJNI PROIZVODOM,AKO JE POKVAREN NE ,POPRAVAK NEGO NOVI itd. Samo kažete molim lijepo zakon o potrošačima. Bojie se riječi inspekciju ču da zovnem (iskušana stvar). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Secret Undercover Agent
|
hmm...morat cu ja u Rijeku da to provjerim: roller : Ma HGSpot je u pocetku bio dobar..NAJBOLJI..bas kad se MSan pokvario oni su se pojavili i "izbili" M San iz konkurencije cijenama i uslugom..no prate MSan u stopama-isto sto su veci to su prepotentniji i sve si vise dopustaju..jedna stvar je losa usluga a druga je LAZNI OPIS PROIZVODA u cjeniku..ali IZMISLJOTINE!!! U mojem gornjem postu, gdje sam pricao o Creativeom Audigy Playeru, oni su u detaljima proizvoda naveli da kartica ima Digitalni i Opticki ulaz-izlaz... nema ni jedno ni drugo i nije nikad imala i nece nikad imati..to sam im pokazo, digo frku, vratili mi novce i nikom nis..to je i dalje stajalo u cjeniku sve dok kartica nije bila rasprodana... Mislim pa GDJE to ima?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Pazi ovo šta mi se dogodi u HG Spotu. Ja napravim ponudu u utorak da u srijedu odem u Zagreb i podignem komponente. Nazovem ih i oni kažu imaju sve ... ali zašto zovem kad sam napravio ponudu (jer "tada to sigurno ima") Ja lijepo dođem u Zagreb (iz Daruvara sam) i dam ponudu, a faca uzeo pa kriša ![]() ![]() Pitam ga šta radi, a on mi veli da sam gadno pogriješio s izborom napajanja (Chieftec 360W enhance) i veli mi da bolje uzmem 400W napajanje za 120kn (MS pretpostavljam) Nakon dugog razgovora pita on mene jel mi smeta što neonka za kučište neće bit plava već crvena ![]() Jel vi imate ovo napajanje i neonku? Njegov odgovor je bio: NE. nAkon duge svađe kaže on meni ... ajde dobro dobit češ napanje i neonku ali samo da znaš da je ovo velika usluga i ako netko bude zato pitao ti mu objasni što se dogodilo Ovo nisam skužio pa sam se odšetao do pulta za komponente gdje pitam jel imaju šta chieftecovih napajanje i on kaže: Pa kako ih ne bi imali :confused: Ja osto zbunjen .... bilo kako bilo HGŠrot je dokazao kakvo kvalitetno osoblje ima. Dobio sam Napajenje i neonku i sav sretan s naponom od 11.5V na molexu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Njusskalo, trebao si se okrenuti i ne reći doviđenja. Čim te tako zeznu, a onda počne sranje sa "radim ti uslugu", zove se šefa, a onda se gleda kako se crv (jer budimo pošteni, ništa drugo nije kad se služi takvim prizemnim trikovima i glupostima) pokušava izvući iz vlastitih govana. Ako šef podrži crva, izlazi se iz trgovine i križa je se zauvijek crvenim flomasterom sa popisa mjesta buduće kupovine. Vrlo jednostavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Headbangig Grunf!
|
Baš onak kak je sky rekao.Debelim CRVENIM
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 17.09.2004. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Secret Undercover Agent
|
E al nemres vjerovat koja je to stoka i sta sve nece napraviti: Machineg Trebali bi otvoriti neki site sa temom "Hg Spot-Experience", i nek ljudi dolaze i samo pisu sta su dozivjeli..i nabacimo koji link BUGu da ga malo objave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje sranje u HG šrotu
Došo ubost ASUSOVU A7N8X-E DELUXE!!!!! matičnu. Uredno platim, dođem na skladište da preuzmem robu i lik mi dofura matičnu u vrečici!!!! Kakva kutija, kablovi, driveri!!! U fucking vrečici (otpakiranoj naravno). Ja ga uredno pogledam i kažem da se vrati u skladište i donese mi jednu u kutiji, ono ako može nova ![]() Mislim ono, svašta sam vidio u vrečicama, od grafulja do IDE uređaja ali matične još nisam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
|
mitzek kupuje napajanja u konzumu ![]() i jos ne dobis onu vrecicu za kunu, nego onu besplatnu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#171 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#172 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
a kaj bi ti još i drivere ,cd,kablove(a,to si dobil!) to sam pakiral u prvo kaj sam nasel, da ne skupljaju prašinu il vlagu......huncut jen... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Banned
|
Naša posla plati pa čekaj ( a zna se kome se prvo plaća ). Otvore firmu i temeljni kapital 10000kn, ni za pošten komp. To može samo na Balkanu. Za skuplje stvari oće lovu unaprijed.Kao da kupuješ avion a ne komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
|
Prijedlog
Pa ljudi moji, nije li PCexpert dovoljno veliki faktor pa da recimo oformi grupu "istražitelja" koji bi obilazili po trgovinama i konkretno i objektivno pisali o svakom dileru.... Trebalo bi sastaviti kriterije, potruditi se oko plana obilaska, napraviti izvješća i sve to postaviti na web, pa da ljudi mogu zaista s povjerenjem pročitati recenzije o kvaliteti ponude prodavaća hadrware-ske magle.... Ovako se sve svodi na pljuvačnicu po jednima i dizanje u lovorike drugih - a sve na kraju ispada rekla-kazala.... Napravite ali stvarno objektivne recenzije svih dilera, i naravno redovito ih obnavljajte pa kad se pročuje među korisnicima, možda će to neke "velike face" ipak malo natjerati na razmišljanje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||||
Headbangig Grunf!
|
Re: Zadnje sranje u HG šrotu
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
mozda se kutija, driveri i kablovi prodaju posebno po simbolicnim te pristupacnim cijenama... ![]() ![]() ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Mislim da je netko ispalio priču da matične dolaze odvojeno od kutije, pribora i manuala radi uštede prostora (!?) kod shippinga te da sve to sklapaju kod njih. WTF?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Headbangig Grunf!
|
Ima ta fora s Bulk proizvodima al to je ISKLJUČIVO za konfu i ne za prodaju zasebno to ziher i negdje u papirima piše. NOT TO BE SOLD SEPERATLEY
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Banned
|
Pa vidite da je već počelo Potrošač priprema CRNE LISTE proizvoda i trgovina. IIIIIIIIIII već se HGspot našao na N1. Znaći nisu samo naklapanja. A vani doći na crnu listu možeš odmah kljuć u bravu. ŽIVIO POTROŠAĆ. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|