|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
evo jedan hotel gdje su cijene iste vec par godina, a ima i last minute popust za ovo ljeto... http://www.hotel-letan.hr/ ... http://hotel-letan.hr/last-minute-po...ess-istra.html ako netko trazi hotel 4zvj... p.s. ako netko dodje, slobodno pozdravi recepcionara koji visi na PCE ![]() ![]() ![]() http://hotel-letan.hr/fotografije/album/interijer/image/letan011.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
tamo blizu sam ja ljetovao zadnjih 3-4 godine, u perojskoj sumi bb ("bez broja", odmah do pinete) |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Momci, Biograd na moru ili Sv. Filip i Jakov ? Znam da je jedno od drugog 5km ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Premium
|
Ima li tko kakva iskustva s Hotelom Biser, na Pagu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
|
Aj da dignem malo temu s obzirom sa je sezona već počela. Gdje se eksperti ovo ljeto odmaraju? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Pod naletima kopita zla
|
Da nemam free smještaj sumnjam da bi i ja išao na more. Možda tjedan dana ali možda. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A jebemu, čovjek se ne može niti pošteno odmoriti malo uz more. Baš gledam malo po plažamo u okolici Rijeke kako uopće nisu pune kao prije par godina, čovjek prije nije mogao ručnik veličine toaletne maramice staviti na plažu od gužve, posebno vikendom, a sada se nađe mjesto za parking, mjesto za ležati u hladu i suncu, očito ljudi nemaju para ili im je prevruće za kupanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Meni je more na pola sata, tako da odem kad stignem. ![]() Na 7 dana nema smisla ici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Lol šator po 200kn ![]() Sutra gibam na Korčulu. Apartman studio za dvoje, 200kn po danu sa svim taksama. Toliko mi je jeftino da uopće sumnjam da to postoji ![]() ![]() Svi vele da je Korčula jako lijepa i da se moraju svi otoci obići i pogledati. Povezanost je dobra valjda, uzdajem se u bus ![]()
![]() |
#165 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Jučer baš gledam neku emisiju kako su ovi aranžmani ala Tunis za 2000kn šrot i kako je to sve nekvalitetno (naravno, to objašnjavaju naši veiki magovi iz HTZ i ugostitelji)...mater im njihovu, zrak bi ti naplatili dolje da mogu, kad se samo sjetim parkirališta uz plažu po šumarcima punim kamenja i smole za cca 20kn na sat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To ti je zato kaj prek cijele godine niš ne rade, nek žele ljude ogulit u 3 mjeseca ![]() Također mislim da ove godine neću ić na more, više je zbog nekih drugih problema nek radi financija. A i nisam baš neki tip koji bi se izležaval po plaži po cijele dane, a ne daj Bože 2 puta dnevno se hitit u more. Ove godine sam otkrio šodericu kraj Koprivnice i, majke mi, da imam tamo kuću, ne bih uopće razmišljao o moru. Si lud? U 12 dizanje, u 5 popodne pada mrak ![]()
![]() |
#172 |
3.14zda ®
|
Nek idu krčit jebenu makiju u posezoni i zimi, manje bi im gorilo. Imamo mi jezero kraj Orahovice u brdima, ali jebiga - to je ipak jezero. http://4.bp.blogspot.com/_cuDKEoY99z...a-jezero-1.jpg http://www.duzs.hr/slike/Razno/orahovackojezero1_1.jpg ...i pogled sa Ružice Grada na to jezero... http://www.skole.hr/upload/new/image...ari%20grad.jpg More je more i ništa mi ga ne može zamijenit. Kad odem na GO na more kao da psihološki prebacim prekidač iz pozicije 1 i poziciju 2 i ne zanima me više ništa u vezi kuće i posla. Nisam fan sunčanja, nego volim lagano u birtiju u hlad i bacit se u vodu nekoliko puta. A tu sam ipak doma i ne mogu se opustiti + što me stlno dribljaju iz firme na mobitel. Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 15.07.2010. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Šunke, adidasa, kobasice i vratine. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
|
[QUOTE=Hamm;1689364]Nisam ja rekao da je janjetina upitne kvalitete nego općenito su u stanju uvaljati sve i svašta. Nebum ti prepričavao horore određenih restorana Raba i Baške Vode. ![]() Znam ja jako dobro za svakojake horror priče, odrastao sam na janjetini, moji se time bave. Zato sam ti i preporučio ova dva restorana za koja sam 100% siguran da ćeš dobiti izvorno, al' ako nećeš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Sad ozbiljno. Otoci su kod nas katastrofalno međusobno povezani i to je veliki Jadrolinijin minus. Tako da nekad ako oćeš recimo sa Hvara na Brač, možeš jedino preko Splita. Eventualno ti ostaju nekakvi privatni prijevozi ali oni deru novčanik za popizdit. Ako sam u krivu, slobodno me ispravite. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
3.14zda ®
|
Pa jebiga, kad gazda mora drvenu kadu koju je kupio prije Franje Josipa 10X pozlatiti u sezoni ![]() Šta će kad odu turisti, lagano šetanje kožice i trajbanje para i kukanje kako nam je izgorilo pol obale jer nema tko krčit žbunje. Da ne spominjem sad Pervanovu omiljenu kako je maslina neobrana jer nema tko da je bere i zašto oni dolje samo klape pjevaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
Meni je živa komedija da ak želiš na neki "udaljeniji" otok sa autom doci da te kosta cijeli put koliko bi te kostalo da dodjes do recimo Barcelone ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
Da, da. Prijevozom vlakom također. Ali kak si rekao. Prijevoz brodom je jeftin, ali ne u dalmaciji. Prijevoz vlakom je jeftin, ali ne u Njemačkoj ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|