|
![]() |
#152 |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
isto in... Gemmy je poslo prijavu u moje i njegovo ime na mail ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
DO SADA ISPUNILI PRIJAVU : Atha FLEKS E.T. Darth Vader nino Mitzek Ludi Maks Rak -POP- Veki-os Mar Zmaj scorpio_007 Crypt0 phissen B3mt1 IceFisherman Victim Isus gandza DUMA AMD widowmaker Sam Fischer *NOB* Doca mymoon Renesis Pomo Gemmy Bakarski Lemur Thunder Gabre Spirit tomasini Balkanski Haker Toncek Buljo REGISTRACIJU VRŠIMO DO 50 ČLANOVA, NAKON TOGA PRIMAMO SAMO PRIJAVE NA ČEKANJE DOK NE VIDIMO KAKO STVAR DIŠE.
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 18.01.2007. u 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako postoji netko kome nisam poslao mail, a javio se - postajte ovdje pa da ispravimo gresku. ![]() Trpi - zao mi je, vec smo rekli da ne zelimo probleme, a tebe se svi sjecamo. Uglavnom se igra CoD2 od kada je izasao, a na ovome serveru je zabava na prvome mjestu. Sto se tice igraca, vecina se razbjezala po klanovima ali to ne znaci da su dobri. ![]() ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 17.01.2007. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#158 |
Moderator
|
Poslan mail: Spirit, Gabre, Tomasini, thuNdeR i braca Bakrani Za sada imamo 37 prijavljenih, idemo do 50 max, kada cemo vidjeti kakva je popunjenost servera. Ako ne bude popunjen, shibamo dalje ako je ok - ukidamo registraciju do daljnjega. Stay tuned... ![]()
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() |
#160 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pa nije tak teško, ajd budem ja kad uplaćujem napravio par shotova da pomognem organu ( sam mi reci ti znaš čitati onda tvoj kolega ovo piše ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
nautic expert
|
Citiraj:
evo meni su objasnili: upiši broj računa primatelja iz maila u "kućicu" sa nazivom "broj računa primatelja". iznos donacije/članarine desno od natpisa "iznos kn". platitelj: (upišeš nick sa foruma) primatelj: (ime primatelja, ne svoje, iz maila) model i poziv na broj pusti prazno, nebitno opis plaćanja: Novčana donacija/članarina za COD2 server, nick (tu upišeš svoj nick) i da, to je sve. ![]() dok isus napravi shot, biti će vrijeme za plaćanje slijedećeg tromjesečja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
u poziv za broj treba upisati 99 u prvu kučicu ostalo ostaviti prazno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Poslao danas mail |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Dark side Moderator
|
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 18.01.2007. u 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Moderator
|
Za sada ih je nekoliko uplatilo, a za ostale nadam se da znaju da ce igrati i dobiti pass za server po placanju. Valjda ce svi tako i postupiti, jer ste svi sa ove teme napisali IN. Tretnuno se dogovaramo sa 2 providera i server bi skoro mogao biti UP. ![]()
![]() |
#172 | |
Moderator
|
Citiraj:
Za sada uplatili: atha Rak Darth Pomo widowmaker Spirit Duma i netko tko je napisao: "KOS, donacija za server COD2 PCeksp" Bilo bi lijepo da se taj javi iako sam rekao da se napise pce nick prilikom uplate. ![]()
![]() |
![]() |
#173 | |
Moderator
|
Citiraj:
Za sada uplatili: atha Rak Darth Pomo widowmaker Spirit Duma i netko tko je napisao: "KOS, donacija za server COD2 PCeksp" Bilo bi lijepo da se taj javi iako sam rekao da se napise pce nick prilikom uplate. ![]()
![]() |
![]() |
#174 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
evo ja danas platio poštom pa kad stigne - stigne ![]() valjda sam poslal na dobru adresu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jaa sam za server uf jedva cekam da se opet okupi stara ekipa vec dugo dugo nisam s nekim igrao ispunit cu prijavu sutra jer nisam doma ***ga preko tjedna ![]()
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Moderator
|
Stigle i uplate od: AMDjac Netko tko je napisao ovo - RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., IGOR TOMIĆ Ludi Maks (takodjer nije napisao nick, no srecom ga znam po imenu. ![]() Ponavljam, napisite svoj nickname prilikom uplate, ne vase ime i ne moje ime. ![]()
![]() |
#180 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja stigao iz Italije, nisam stigao uplatit, ide sutra ako uspijem ili v ponedeljak, budite sigurni... ![]() Edit: "gospodin Kos" sad sam vidio ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|