|
![]() |
#152 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#155 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Suit up!
|
Sinoc sam pogleda zadnju epizodu. WTF?? SPOILER WARNING - NE CITATI DALJE AKO NE ŽELITE SPOILERE Kako se samo Starbuck glupo ubila? Malo mi je ovo čudno toliko i da kažem da je ona jedna od onih 5 cylonaca (sad čekam kad će oživiti na base staru). Inače epizoda nije bila loša, a kad se pred kraj Adama raspekmezio - priceless ![]() ![]()
![]() |
#159 |
Premium
|
Ja isto mislim da će se vratiti. Inače, ova epizoda je bila živa dosada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Suit up!
|
http://youtube.com/watch?v=hlxoyw_8I7I Ovo bi dobro moglo docarati trenutno stanje u BSG, samo zamjenite riječ "clone" sa "cylon". Na kraju će ispasti da su ljudi cylonci, a cylonci ljudi... bah
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
u kojoj ce se epizodi Starbuck ubiti?? a bemu pa to stvarno ide iz loseg u gore previse izvode s time onaj je Cylonac ovaj je Cylonac bla bla,,,,, sad stvarno ono jos samo da Adamu proglase Cyloncom i to je to,,,,, kako oni to vise misle "odpetljati" kad sto dalje to vise ultra cudnih komplikacija koje sve vise i vise nemaju veze sa zivotom...... strasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mr. NiceGuy. 08.03.2007. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
oke bas sam pogledao 17. epku i ono osim sto je sve totalno zbunjiska cjelo vrijeme ono sto je bilo nakon kraja me jos vise zbunilo znaci Starbuck se onako bolesno ubije i to je to cjela epka o tome kako ce se i na kraju i je ubila,,,,, i sad gledam najavu 18. epke i ondje Starbuck na galaktici vice na Chiefa sa joj nesto malo iz hidraulike ulje kapa ?? sa je sad to,,,,,,, nekakav flashback iz prijasnjih epizoda ili sa?? je gledao tko 18. epku?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Suit up!
|
Evo sinoc sam pogleda 18-tu i mogu reci da je vjerojatno najgora (najdosadnija) epizoda do sad. Onaj "Irish accent" advokat koji nešto umuje i priča sebi u brk pa ga se ne razumje 50% toga što govori (bila je noc pa je tv bio utišan). Totalno bezidejna epizoda u kojoj se ama baš ništa važno ne dogodi, ako je ne pogledate, nećete ništa izgubiti.
![]() |
#170 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() šta bi se mi trebali radovat prvoj i drugoj te zadnjoj i predzadnjoj epizodi u svakoj sezoni? :rolleyes. Ako i sljedeća bude sranje e onda odustajem od ove serije totalno, iako nikad nisam mislio da ću ovo reći. Šta sad u 19. i 20. epizodi će bit suđenje baltaru? ako to bude onda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
I meni je bilo teško shvatiti o čemu laprda. A i izgleda sumnjivo - da nije Cylon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
bah ja tek pogledo ovu kaj je bila na HRTu, kad su pronasli Pegasus, taman se nabrijo a ono to be continued... jos niak da pribavim ostale serije, jerbo neam mjesta na diskovlju, moram novog veceg kupiti...
![]() |
#175 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
HeHeHe, postoje, al trenutno nebi vjerovo neam tolko mjesta na disku da skupim za jedan DVD, pa da ga mogu zaprziti ![]() bit ce uskoro ![]()
![]() |
#177 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Daj molim vas te spoilere pisite bijelim slovima i naglasite da je spoiler napisan ako more , sada mi je malo banana gledati i cekati kada ce se Starbuck zveknuti Tipa ovoga SPOILER -> I napisite kaj hocete ipak se slabije vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
tako da nema smisla da se jos posebno u svakom postu pise da je spoiler kad se ovdje vecinom i raspravlja samo o epkama koje jos nisu ni blizu HRTa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
"Star Trek i ostale SF serije" tu ti se sada raspravlja o BSGu sa je trenutno na HRT i Jelc nema tolerancije za spoilere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|