|
![]() |
#151 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa planiram dignuti proc na 3000mhz (vec jesam sa stockom coolerom, temp nije presao 61c nakon 20 min igranja Unreala samo se dok sam gasio igru srusio ![]() ![]() PS: ako se ne pojavim sutra ili danas predvecer onda sam nesto skurio ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@Gjurovski..da dovoljno je ![]() imao sam aplus sa 2x250mm te sam TT big typhoona drzao bez venta ![]() tako da sam siguran da ce i sharkoon to fino ohladiti iako nikada vise ne bi uzeo nekaj sa 250mm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Pod naletima kopita zla
|
Stavio sam novi chipset cooler ![]() nekada sada ali naravno da ima problema kada je HR-05-SLI u ovom položaju onda imam problema jer mi ne stane zvučna a ako ga zarotiram prema sata portovima nemrem spojiti SATA diskove. GOD DAMN!! hhe ali sada ploca sweet izgleda ![]() Isto tako sam na brzinu pokusao utisati diskove. Slika br1 prikazuje kako u sharkoonovim kucistima prilegne "ladica" za disk uz disk Slika 2 i 3 prikazuje s cim sam odlucio pokusati stišati diskove..tj.umanjiti prenošenje vibracija I slika 4 prikazuje da je sada ladica odvojena od diska i da bi vibracije trebale biti manje I da vibracije jesu manje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
To je zato jer si iznavjerio pravu religiju i prešao na zli heatpipe čipset cooler... ![]() Inače rješenje - kutni sata konektori? Neznam dal ti stane prema gore okrenut od grafe?
![]() |
#157 |
Pod naletima kopita zla
|
ne nemrem okrenuti prema grafi. maknuo sam zalaman jer sam morao na 6200pigati kondenzatore da mi stane ![]() ![]() edit: da eventualno kutni sata..ali i to ce biti jaaako nakanp i pitanje je...jedino da si pikenm kontroler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hamm - ove male gumice ti nece puno pomoc dok disk ne ubacis u nesto sto stvarno ublazuje vibracije (spuzva, silikon?) ne kuzim kako ti ne stane PCI kartica, imas mjesta iznad tog coolera od chipyja. I AC97 je čist ok zvučna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ako ti kojim slucajem 7900GS bude blokirala... mozes ga staviti pod kutem od 45 stupnjeva i nema problema. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
imas dva pci utora iznad tog hladnjaka,kakve su sanse da tamo uguras u ovaj drugi odozgora,malo naknap ali mozda stane,zalman zauzima samo jedan dodatni slot,ako nemas nekih visokih elemenata na zvucnoj mozda stane |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
nebi islo. na prvi port do grafe nemre jer ce smetati cooler od grafe a na drugi do grafe nemre jer meta kopča od hr05sli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
rebel9 value
OK.. puno postova.. čovjek se izgubi.. Ajde mi samo potvrdite sljedeće pa da idem u shopping 1) bočni vent - ne svijetli? 2) može se bočni utišat s fanmate? 3) ima li potrebe za dodatnim ventilima il je dovoljno ovo što dolazi s njim. 4) jel stane 8800 gtx ![]() 5) trebao bi mi stajati na stolu skoro pored uha.. oće se čuti? ili možda preporučate neko drugo?.. Hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo baš gledam ovo kučište i vidim da ima 9 x 5.25 inčnih okvira za optičke pogone , a nema ni jedan 3.5 inčni otvor. Jel se u ovo kućište može na normalan način instalirat disketna jedinica, a da se ne mora nešto improvizirat?? .......... Evo našao sam na ovoj stranici http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=10653 review ovog kučišta. Izgleda da imaju 4 adaptera za 3.5 inčne uređaje. Super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
ja ovaj vikend koji dolazi stavljam diskove u gumu fakat vise ne mogu. ono kaj sam gore napravio je dalo rezultate ali ne onak kak sam ja dao. idem nabaviti neke gume..sam ne znam koje..moram nekaj smisliti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Aha. Zanimljivo. Mislio sam uzet ovog sharkoona a sad neću jer mi stari treba disketnu jedinicu ( zamisli ljudi to još danas koriste ). Koje da kučište uzmem, nekog drugog sharkoona, npr avengera ili valuea ili nešto drugo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#174 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Pod naletima kopita zla
|
tebi je malo lakše jer imaš jedan disk. ja ću morati nekaj kemijati s ti diska. a i ova spužva mi se čini sweet. to isto moram negdje nabaciti @domy..imašp kakvu sliku kada si sve pospajao? da vidim dali je nered ili si picajzla ![]() ja sam shemu sa zvučnom riješil na način da sam od mahera uzel drugu zvučnu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
EMP moderator
|
Nisam još pospajao, komponente su mi složene na krevetu. Imam još malo dumpinga za zalijepiti pa ću onda sve ubaciti u kućište. EDIT: I posljednji korak u lijepljenju je bio ovaj... ![]() Taj "poklopac" između 5.25" utora za DVD snimač i "tunela" za diskove služi kako bi spriječio povratak toplog zraka iz kućišta opet u tunel. Kad je on postavljen, sav zrak koji prođe kroz "tunel" ide izvana.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
EMP moderator
|
Od tvrdog kartona, s prednje strane je ta traka što vidiš, a s druge dumping. Ovo kod diska je otvoreno da može zrak ulaziti, neće ići nikakav vent. Trenutno imam samo jedan vent na kućištu (ispod napajanja) koji zajedno s napajanjem rashlađuje cijeli komp. Oba venta se vrte na cca 800 rpm. Freezer na procu se vrti na 400-500 rpm i to je sve što imam od ventova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma kako to moze stvoriti dobru cirkulaciju zraka? jos ovaj ispod napajanja puse na van jel tako? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|