|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
MA SUPERRRR, SAD JOŠ DA UZMEMO EURO BAŠ BI MOGLI MALO ZA PROMJENU BRAVO NAŠI, PERFEKTNO! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
weeeee svaka čast dečkima ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
najjaca nacija,i bas zato nas svi mrze ![]() hrvatska!!!
![]() |
#158 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma svaka čast samo digli su mi živce osobito u prvom poluvrimenu šta su se povukli umisto da smo još jače napali posli 2:0 i igrali smireno zabili bi im još 2-3 sigurno.Ali svaka čast momcima i šta bi reka Niko Kovač idemo dalje !!! haha ![]()
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako već dugo nisam bio sretan! Svaka im čast! Malo sam se ustrtario kad smo dobili ona dva, al hebeni Petrić, al taj majstor, ma ja bi i njemu dao prava glasa u Hrvatskoj, ma otvorio bi mu biračko mjesto u Švicarskoj ![]() Inače ZDH nije u srcu! ![]() A Ole, pa taj čovjek od kad je došao u HSV naučio je da se nogomet ne sastoji samo od natjeravanja lopte od jedne strane terena na drugu. Jednostavno danas je bio perfektan! Kranjčar, eee njega će golman sanjati svaku noć. Što će sad reći da nije bilo u redu sa terenom? Ipak se igralo na Wembleyu?! ![]() Samo me neš Šimunić malo pecka, skoro pa će krenuti Tomasovim stopama ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Što se Olića tiče,zabio je on,teški zicer namješten od strane Eduarda...samostalno je on pokazao da i dalje zna promašit u ovoj tekmi ![]() Rusi će nam dobro doć,bez brige...bit će to pravi drugovi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sto se tice olica imam isti komentar kao i za klasnica covjeku odgovara njemacki stil al ***iga mi nismo svabe.... inace ovo je NAJBOLJA utakmica koji sam ja gledao od 98 godine i pobjede nad njemackom... onako izgubio sam glas napio sam se ko guzica i jos dobro serem po forumu... ![]() uglavnom SVAKA cast bilicu i repki jer sad se vidi da mi MOZEMO i da mi HOCEMO osvojiti to europsko prvenstvo... SVAKA CAST!!!!!!!
![]() |
#164 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Al stvarno mi je predrago što smo ih izbacili, jadnici lopovski prepotenti, umišljeni...
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
|
Budimo realni, ovo je bilo predivno. Petrić CAR mi je osigurao 133,35 Kn. Yippykayay. Prepredobro. A za prvi gol još govorim starom šta ne puca Kranjčar to je njegova pozicija, zapuca ga majstor i gajbara. Kako lijepo vidjet naslov na UEFA.com: Croatia leave England down and out |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Hurr durr
|
![]() |
#168 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim...kaj je-je...golmani su im malo jači ![]() bdw-koje su panjine ovi rusi...Andora primila u kvalifikacijama preko 40 komada a oni se cijelu tekmu muče da bi zabili gol. Jedan ![]()
![]() |
#169 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
tak mi drago kaj će englezi čamit doma ne ovom euru.... jeeeeeee al mamu im i sucima...... jeeeeeee kako nas za***ali za onaj penal.... jeeeeeee al svejedno smo im ga sparasili jeeeee ![]() svaka čast biliću, ovo je 50% njegove zasluge, točno proračunate izjene u taman pravo vrijeme ![]() ![]() tak dobru utakmicu nisam jako jako dugo gledal ![]() thats the best gift 4 my b-day ![]() pijan sam ko guzica, odo spat jer za 5h moram na put.... svaka čast deckima na utakmici ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kaj se tice Rusa....ček dis aut: http://www.cro-modding.com/forum/vie...hp?f=13&t=1115 *Ne reklamiram sajt..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Hurr durr
|
Znam da su rigorozni ali znas nase "navijace" i njihova slavlja, tamo te valjda temeljno PREGLEDAJU ,a ne kada ja idem na tekmu od dinama i lik mi samo opipa rukave i malo oko prsa i super si teraj dalje.
![]() |
#179 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ostvario mi se san, da šugavi englezi gledaju euro na telkama i placu. Prokleti bahati narod. Svaka cast deckima, pokazali su da su najbolji, jer ovak razguzit engleze kod njih doma i to jos protiv suca treba znam. Dovidenja Engleska i molite se bogu da opet na nas ne naletite na kojim kvalifikacijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
svaka čast dečkima odigrali su mrak pogotovo srna, kranjćar, olić, petrić i modrić. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|