|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ova Rijeka ja katastrofa, nisam gledao prvo poluvrijeme, al ovo ostalo kaj sam vidio-loše... Kad bu više taj Skočić spakirao kufere-upropaštava vam momčad, nema nikakvog autoriteta, igrači su lijeni..... Niste bezveze na početku sezone ispali od onih ciprana....
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Žalosno je da se to sranje dešava upravo ovu sezonu: nono : ![]() ...krepat ma ne molat... : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#154 |
Premium
|
Tvrdi da nije ![]() treba mu dat još 2 šanse,a onda će izgleda bit prisiljen otići...treba koljanina stjerat,a ako ne strah me je da miovo čudo ne dođe,jer smo onda tek pušiona...A Tkalčević nije ni trebo ovu tekmu odigrat(vž)zato jer je ozljeđen,i to se pričalo prije tekme |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Zabiti cemo krump, biti ce i sansa za 2:0 onda ce biti stiskanje zadnjice tipa: "Oh ne, mi mozemo dalje!" , primiti ce 2 super kiks gola i baj baj Europa, više sreće sljedeće godine. Stvarno smo mazohisti, i to najgore vrste. Ponovila se 94'-ta
Zadnje izmijenjeno od: Zond. 15.09.2006. u 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali kad čujem komentare Kuže-a tipa: "Krenut ćemo oprezno", padne mi mrak na oči. Nemaš šta kretat oprezno il igraš il ne. Te kalkulacije mi idu na k... Trebalo je zabit dva gola a onda kalkuliraj kolko hočeš. Još su me frendovi zvali da idem na utakmicu vlakom, dobro što sam osto doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo ja sam bio na tekmi, na žalost na istoku desno, jer je atmosfera na sjeveru bila prehebena! Za mene je nekak istok pretrul iako je bio pn... Sve se grmilo i orilo, pjevalo! DINAMOOOO! Tekma - katahebenastrofa, neznam dal se vidjelo na telki, al Dudu se nije ni m od micao, a kamoli potračao, cijeli hebeno vrijeme u offsideu još kad bi i naši primil loptu u zadnjem redu, pa da bi možda neko dug pass do njega... nema šanse, cijelo vrijeme u offsideu!!! Skup s ovim Etom... Sredina koma, zajedno s Agićem... Turina briljiro sa svoj ispucavanjem i primanjem golova, jedino mu prvi zamjeram, drugi ne, obrana ukamenjena ko da ima betonske noge gleda loptu i ne miče se... strašno... ![]() Ti momci jednostavno nemaju želje i volje... Evo par fotki u prilogu... slikano s D600, zato je malo lošije kvalitete : hello2 : http://img101.imageshack.us/img101/1...oto0070um0.jpg http://img101.imageshack.us/img101/1...oto0068aq1.jpg http://img101.imageshack.us/img101/1...oto0069kz2.jpg http://img60.imageshack.us/img60/2630/photo0071jo3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Isuse, jos kad se sjetim da sam u SN pročitao izjavu "Big Bossa" Mirka Barišića "Pobjeđujemo sa 2:0!": nono :. Ne znam zasto ali u našem se nogometu stalno osjeća neka nostalgija za prošlim boljim vremenima, a trebaju gledati samo naprijed, a ne maštati o nekoj staroj slavi. Pa sad je upravo Dinamo igrao protiv protivnika koji je svjestan svojih mogućnosti. Auxerre , kao i Dinamo, nisu prije bili neko jako ime. Ali su sa svojim ograničenim budžetom usredotočili na stvaranje kvalitetnih novih imena i nisu žurili radi postizanja radi nekih instant uspjeha. Dinamo je već vrhunski nacionalni klub, neka se za početak usmjeri na regionalne protivnike, pa preko njih ćemo doći do Uefe i Lige prvaka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
|
Krivo se izrazih,slazem se u vezi trenera...ne stima atmosfera medju igracima,u novinama govore kako je Saric ozlijedjen a ovu negdjelju sam bio s njim u vikendici gore kod mene u g.kotru,s zenom i djecom je dosao,nije mu nista nit mu je bilo ista...nesto se kaci s nekim igracima kao i Bolic... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.09.2006. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
kako je jadna hrvatska liga samo dokazuju ovi izleti protiv stranih klubova.. Mislim da bi dinamo jedva izdržao u prvoj lizi u bilo kojoj od liga petice.. Ako trenutno najbolji hrvatski klub nemože niti x igrati doma protiv 13-plasiranog francuskog kluba.. Sramota.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali i licemjernu publiku treba isto tuć dan i noć,lako je nekima bilo dolazit kad je Rijeka bila među vodećima,i preseravat se onda...Di su ti svi "Navijači" sad,citiram mog frenda:"koji ću ****c bezveze dolazit kad smo loši..." i šta da mu(im) čovjek kaže...: boxers : . Ali za ovo jučer sve u svemu izvukli smo se na neku sreću,u 5 utakmica 1 bod.Loše --Krepat ma ne molat-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj to vidim-Kuže je dobio nogu? http://www.vecernji-list.hr/newsroom...33790/index.do
![]() |
#168 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.index.hr/clanak.aspx?id=327474 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pise na indexu da su demantirali da je kuze otisao . |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Super Moderators
|
Sliniša isto veli da je patka: http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=313245
![]() |
#174 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Super Moderators
|
Osijek pobjedio Ajduka gajbom u 95-oj minuti. ![]()
![]() |
#176 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ljudi zast je dinamo odgođen??? Nemogu vjerovati Osijek gledam do 94 minute i zgasim dodjem na komp...kad ono gol..grrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Grobničan je namučio Dinamo pa jednostavno nisu mogli ![]()
![]() |
#180 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
DINAMO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|