|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
2:2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
2:1 za nas. ili 4:0 za njih, kako god bilo bit će vrućina u Cancunu !!! Samo nek nam polušpica proradi, i da Babić i Srna popiče po bokovima, šaljem im ljubav. Šalje mi frend iz Berlina u 3 u noći poruku "Reichstag gori, pozdrav s najvećeg partija na svijetu, ludilooo." a ja plačeeeeem ![]() "juuuuuužo, muja muciceee.... sve sam suze. isplako! Dajte mi moj madafakin karlovacko!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
u najboljem slucaju gubimo sa 1:0 ili 2:1.. nista vise od toga nije moguce, nazalost edit: ali naravno da sam uz nase do zadnje minute! i iako cinjenice govore jedno, uvijek postoji ona mala nada koja govori da ce se hrvatska tresti veceras, a nitko spavati nece, nakon sto pobjedimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
3:0 za Brazil bit će im žao davat nam još golova ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ak je mogao Trinidad izvući x, zakaj nebi i mi mogli ![]() Istina, nisu igrali s Brazilom, ali to moramo zanemariti, ipak smo optimisti ![]() Ja se nadam nekom rezultatu tipa 1:1, sve ostalo bi bilo ogromno iznenađenje.
![]() |
#159 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam optimist. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Neradnik
|
nadam se nerjesenom rezultatu a naravno i pobjedi nasih....ako pobjedimo mislim da hrvatska nece spavat veceras......pogotovo bi mi bilo drago da dobijemo 1-0...tako da brazilce spustimo malo na zemlju......bog i hrvati!!!! Ajmoooooooooooooo Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
3 1 za Brazil moja proznoza.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Što se tiče prognoze, 1:1 iliti neriješeno.
![]() |
![]() |
#165 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Evo moja prognoza. 3:1 za Brazil i meni lova za rezultat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
I evo sad skoro Gol ( inače Franc.-Švic.) 24 min... Kad se odbila od stative trebao je glavom tući !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#169 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma neka nasa repka odigra tekmu bez pritiska i nek im probaju parirati jer nemogu nista izgubiti,protiv brazila mogu samo dobiti i naravno nadam se pozitivnom rezultatu...
![]() |
#170 |
Super Moderators
|
Uf, sad će, još malo..odoh po hladnu Žuju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
̣
|
2:1 Sigurno. Za Brazil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pocelo je mirno, ali vec nakon par minuta se promijenilo u malo zescu igru. I ja sam optimist, pa kud puklo, 2:1 za CRO, ali u najgorem slucaju obrnut rezultat. Ma i da izgubimo nije bed, ali da im barem jedan gol uvaljamo, tako da ne bude sramota da ostanemo na nuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
joj kako mi je žao al još uvijek ak zabimo gol^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Bravo za Cicu juniora , ne bi rekao da je Sere toliko zasluzan koliko mu je ovaj otvorio sansu i servirao gol . drago mi je ko psu , pa nek igra Cicekov sin koji protiv Jedinstva iz Donjeg Nigdarjheva ne mre nis napraviti , ali se zato nadamo da protiv svjetskih prvaka moze . bravo . Plus - Plete je solidan , Obrana dobro markira , ali veza i napad ko da ne postoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja mislin da cemo proc grupu (na 2. mjestu, iza Brazila) i maksimalno doc do cetvrtfinala (sto bi bilo super, a za dalje da ne govorim)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Kruto, cvrsto, ne bas atraktivno ... ali barem sam se nadao da ce tako odfukati prvo dio. Steta. Nije lako sa primljenom butlom ici na odmor ![]() Ako ste dobro vidjeli po citanju usta, Niko je rekao osoblju : "Nemam zraka" ... da je bar odma otisao nakon pada i bio steady ready za drugi dio. Velika steta. Sad se pitam hoce li ga uopce Kranjcar moci uvesti u drugi dio, potladjena ozljeda rebara nije bas nesto sto se moze lako trpiti i igrati. Prevelik je sad intezitet trpiti ofanzivu zutih i jos forsati revans buftlu. Ali jedno je sigurno, u jednom su svi HR sportasi konzistetni > Mogu i dobiti i izgubiti od bilo koga. U nadi je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
ajmo dalje gledati . |
|
![]() |
![]() |