|
![]() |
#151 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Valjda ih štite moćni bogovi. Bogovi gluposti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#152 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Al za čif je stvarno posra da se ne čuje ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
I nikad ali NIKAD ne pokupe ban : suicide |
|
![]() |
![]() |
#154 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
LOL a kaj se tiche slinka... ...to sam vech jednom rekao i to upravo na ovoj temi. na pce se ne sjecham da je kenjal ovak, a to nas dovodi do zakljucka kako on u dobroj forumskoj zajednici (PCE) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajd da i ja napisem nesto... Sto se tice fleksa, no comment, jer je moj tata ipak jaci... Sto se Chiefteca tice, ovaj sto sam vidio je normalno glasan kao i svako drugo napajanje, dakle u granicama normalne "buke", a fleks ja napisao mislim da je glasno kao avion, ne sjecam se vise... Sto se PM-a s dalekovodom tice, to si je sam kriv... i koliko se sjecam, ON je taj koji je ZASLUZENO pobrao banane na linksu a tu nisam kriv nista... Dalje, Honda mi je kolega u RL, decko je OK, i nije ga lako nazivcirat, no kad se fleks pojavi sa izjavama tipa "lidrano" i "dalekovod" odmah nam padne mrak na oci... Naime, koliko je fleks djetinjast, ide nas napadat u oGame...Honda jedva ceka mjesec ![]() Ne znam tko je Opteron, no mislim da ga poznam, nisam siguran... Ako to je ta osoba na koju mislim, sve sto je napisao za graficke je ISTINA, ima vise takvih ljudi u pozegi, i to nije nista novo kod nas... Ljudi imaju novaca i sto je tu cudno... Fleks je ljubomoran, i to je njegov problem... @Matesonik: Dobar sam i na linksu, no samo prea fleksu nisam... nitko drugi nema zamjerke na moje ponasanje, samo on... P.S. Hrane nas sa slaninom i kulenom, pa smo lijepi i debeli... Toliko za sada slink a.k.a. Bobo |
![]() |
![]() |
#158 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Treba takve rezat u korijenu... ![]()
![]() |
#159 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nije mi cilj svadjanje, ali svatko ima svoj pojam "buke" i "glasnog" tako da se tu misljenja razilaze od covijeka do covijeka... Jos cu jednom napomenut da imam to napajanje kod brata u kompjuteru i optereceno je, reci cemo, prosjecno (socket A, 3 plocice rama, HDD, 6600GT dvije optike...) + kuciste je ugurano u stol i ne mogu rec da je avion... Cuje se, istina, no to ga ne cini bucnim, valjda... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam ga i ja, i znam kak je tj kak se čuje kad vrtim neku igru a kako kad navečer odem na balkon zapalit pljugu onda je stvrno tiho al čim se malo optereti odma buka ![]() Nit se ja ne svađam samo kažem kak to napajanje nije baš neko extra quiet, čak ni quiet.. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
JDM
|
Opa Slink... Jos si i dvoličan... To nisam znao. No nije vazno. Tu samo probaj kenjat. Admin ti ovdje nije Vedran i njemu netrebaju kupci ![]() Samo tolko... |
![]() |
![]() |
#163 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-dosta prepucavanja. J*be se nama tko kaj radi na kojem forumu-ovo je PCE i tko se ne pridržava pravila puši bananka... A vas dvojica se nađite fino na Žderonjama pa porazgovarajte ko ljudi... |
![]() |
![]() |
#165 | |
JDM
|
Citiraj:
I ako me se pita ''Cema'' je bio jedan dovoljan na forumu, netreba ih vise.... Moje 2 lipe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
OMFG ,zao mi je i jedne fuckin sekunde kaj sam bil tamo, nekima koji šalju PM ove bi bilo bolje da se prime knjiga iz OS,NHF, ovo je dokaz kak su ljudi naivni... Ona vrijeđanja preko PM-a bi trebalo najstrože kazniti. Najbolji su oni, kompIJuter mi šteka, imam XP kompIJuter.Odgovor:-Sigurno si pobral virus,probaj ga CLOACKAT.(cloack=plašt) : lol2 : Ne znam kaj jos tamo neki pametni forumasi rade,tipa:West,Wolv,Phoenix,itd. Svaka cat kaj zele pomoci,ali ono... |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
ja se tebi ne smijem kada me blesavo pogledaš ako te pitam zašto tretman diizopropilfosfofluoridatom ireverzibilno inaktivira enzimsku aktivnost serina, jelda? |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
baterija, tamo ima budala. Ima ih i ovdje. ![]() No stvar je da se ovdje i tamo drugacije reagira na takve korisnike. Btw, kada vec spominjes kompijutore. Nitko se nije rodio sa znanjem, i dosta ljudi na cudne nacine naziva svoja racunala. Ti nisi nimalo pametniji sto ga zoves kompjuter. Sto ce jednome ekonomisti, ili pak da se i udaljimo od takvih znanosti, nekome poslovodji bravara, strojara, montera sto on ima i kako sto funkcionira u racunalu. On ce reci: kompijutor mi se ne pali. Isto tako ces i ti reci: curi mi ulje iz auta. A automehanicar ce ti se nasmijati, i jos ce ti se smijati par sati kasnije jer ulje ne curi iz auta, a i zaboravio si staviti cep na poklopac motora. Ovo su banalni primjeri, ali u cemu je razlika izmedju nekog "djikana" sa links lookalike foruma i tebe koji pljujes po njima? Nikakva, meni ste slicni. ![]()
#170 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
NHF,nisam tako mislio... Napisao sam svaka cast kaj pomazu ljudima koj to ne znaju. Tamo ima XY korisnika koji i dalje ne znaju,jer ne slusaju, tj. citaju druge postave,vec su samo zaokupljeni di ce ko koga ![]() @Atha: Nisam ja njih vrijedjao , vec sam samo napisao neke primjere forumasa koji su tamo vec 2-3. godine,ali oni nisu tamo da nauce nove stvari,kao sto si rekao nitko se ne radja pametan, vec su tamo zato kaj nemaju pametnijeg posla. @Ladybug: Fakat nemam dume,samo sam uspio pohvatat : -Reverzibilno inaktivira enzimsku aktivnost. Nadam se da ste me sad shvatili, nije mi bio cilj vrijedjanje doticne gospode , vec sam samo htio dati primjer onih koji PMaju takve gluposti. ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
JDM
|
Apsulutna je istina da ne treba vrijedjat nekoga ko nezna.... Al kad neko ko do prije 3 mjeseca nije znao staviti optiku u kuciste i spojit ju, a sad glumi facu i na pitanja tipa imam pruge dok igram odgovara klokni ju jos malo pa ce ti pruge nestat i zvrijeda te dobro ako mu kazes da se ne slazes sa njime... Mislim sorry, ali na takvom forumu nesto ne stima. Links je pun takvih usera i iskreno smeta me. Admin nista ne pdouzima da nebi gubio musterije, sto je normalno i zato stavi par moderatora. Konkretno sam to bio ja i počeo sam editirati, a kasnije i brisati spamerske i glupe postve, te su se ti isti glupi ljudi počeli zaliti. Javna vrijedanja, pljuvanja itd... Naravno ja sam popio bananu jer je fala kurcu Adminu jeftinije banat jednu osobu koja sigurno nece prestat kupovat kod njega i nece mu zamjerit (I nisam mu zamjerio, jer bih napravio isto na njegovom mjestu) , nego 10 idiota koji mu sigurno ostave vise love nego ja. Cinjenica je da je links forum katastrofa, osim u slucaju par pojedinaca. Recite sto hocete, ali u pravu sam. Sad me zvao jedan cijenjeni korisnik PCEa i pitao me kaj se uopče natežem sa budalama i da to na PCE nije moj posao, nego posao ADMINA da to rijesi... Slazem se u potpunosti, ali iskreno me je strah kad gledam neke posotve da PCE polako ne postaje novi Forum.hr.... ![]() Ispričavam se na dugom postu, ali morao sam izrecitirati neke stvari.... ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Super Moderators
|
Ajde da riješimo nekaj-a kaj vas briga za drugi forum? Prepucavanja sa tog foruma ne selite na ovaj i bog. Tko na OVOM forumu ima problema sa nekim userom dobro zna da može kontaktirati Tora, mene ili moderatora tog-i-tog podforuma. I to je sve. Ne jedamput smo ponavljali da se žalite ako netko spama ili vrijeđa ili se ne pridržava pravila foruma. Gdje je onda problem? |
![]() |
![]() |
#173 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#174 |
Super Moderators
|
Baš smo ujutro razgovarali Tor i ja, zaključili smo da ćemo svim userima koji kuhaju frku prirediti jedan mali party Banana party ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#177 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
dakle...vec i ptice na grani znaju da je links forum u rasulu...ali prusle godine je jos bilo ok...forum je bio cist uredu..u zadnje vrijeme koncentracija kretena na links forumu se rapidno povecala...neki to nemogu vise izdrzat (Fleks, Sky....) pa odlaze...e ja ostajem jer mi je zao otici...neznam zasto ali je... najveca zalost je to sto tamo nema nikoga da se obracuna s vec spomenutom grupom koja se rapidno razmnozava... Vedran ne poduzima apsolutno nista, a niko drugi ionak nema ovlasti da nesto napravi osim nas par moderatora koji mogu pobrisat koji post i to je to...al kaj ti to znaci kad onda ovi idijoti odu i zale se na moderatore Vedranu pa su to na kraju takvi debilizmi kakvih nema nigdje...tako je Fleksu jednom dopizdilo pa je malo editirao jednu sliku od lokalnog links bisera i dobio ban ![]() Fleks ako i meni dopizdi onda cemo zajedno otici na links forum i onda ih malo prcat..onak za gust..jer sam i ja vec na rubu ali se jos suzdrzavam bilo bi mi drago kad bi nas nekoliko moglo nesto poduzeti i ocistiti links od gamadi...a ako nece ici onda se ja u potpunosti selim na PcE...(sad sam u prijelazu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#179 |
JDM
|
Sve sto je ph03n1x rekao je istina. Od početka do kraja. Ja sam sad na linksu onako cisto radi toga da tu i tamo sprcam nekog od tih kretena... Mislim da smo sada dosta pricali o drugim forumima. Jelc, sorry ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Gle, Phoenix, nemoj misliti da mi Links forum nije drag. Ja sam imao dvije opcije : ostati i pljuvati po kretenima te tako još više srozavati kvalitetu tog foruma ili pokupiti prnje i otići dok je još vrijeme. Odlučio sam se na drugu opciju jer više nemam toliko vremena kao prije i nemam namjeru gubiti živce zbog nečije infantilnosti. Ali neka bude jedna stvar jasna. Sa PCE nema uzmaka. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|