|
![]() |
#151 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja puko i otišao u Algoritam - sprašio 330 šekela ( popust imaju ![]() ![]() Već 15 min naravno - vrlo zabanva instalacija -.- Nije Kane - ofc - već obična verzija, ali tko se žali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a bogati popusta... nema sta... "popust" kad bi igre bile(nove) nekih cca 150-200 kn dalo bi se razmislit o kupnji a ne narucivanju preko neta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
znaci, spojili smo se frend i ja u lan, i udjemo u igru, i ja vidim njega, on ne vidi mene, i nikako ne mozemo pocet igrat šmrc ![]() pa ako neko zna sta da radimo, bili bi vam zahvali jako. firewallovi su iskljuceni, i lan inace radi i sve, al ne zeli njegov komp mene prepoznat... ![]() hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni je igra fenomenalna ali jedino me smeta sto su tenkovi jako spori. Kada prelazim misije samo pola vremena otpadne na njihovo kretanje. Ponekad rade i neke glupe manevre pa izgubim koji tenk bez veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam nažalost sam demo. Trebam si nabavit cijelu igru...Grrr. Inače jako sam lud za strategijama a pogotovo nastavci C&C-a. Igra je predobra. Demo sam odma u nekih sat-dva prešo kolko je dobra igra. Moram prvo rješit nekakve promjene kod grafičke trenutno i nabavljam si cijelu!
![]() |
#159 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kreni odmah graditi predatore i uništi onu bazu gore (po mogućnosti zarobi construction yard) da možeš graditi avione. Na jugozapadu i jugoistoku se nalaze njihove baze, ova na JI je bezopasna, a ova na JZ gradi pješadiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BIND SOFT d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne, igra začudo radi vrlo stabilno. Preporučam ti da je reinstaliraš i onda staviš zadnji patch. Iako sudeći po tvom problemu, čini mi se da je hardverske prirode (memory dump), reinstaliraj DX i vrati na default ako ti je klokano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
se mozemo dogovoriti za "ispravak" preko PM-a??? bio bi jako zahvalan. treba mi patio sam se jucer dugo vremena. p.s frend i ja bi htjeli preko hamachija igrati ali nigdje nemozemo naci ispravak ![]() Zadnje izmijenjeno od: AuX. 09.04.2007. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
dajte ljudi pomagajte!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
novi patch 1.04 http://planetcnc.gamespy.com/fullstory.php?id=118848 konačno popravlja loby i konekcijske probleme, tko je za ispravak PM
![]() |
#170 |
Premium
|
jao nemam icq imas msn ili skype ili cu ja napraviti icq acc |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
meni se igra čini kao neoptimizirana koliko FPSa imate na početku igre, meni je 30 FPSa i tu kao da je zid, bilo koji detalji, uvijek imam 30FPSa, i onda laganini pada pa 29,28 i onda kada me brtual napadne pada do 15FPSa, što je najgore ista stvar je i na ultra high,high i na medium, tak da je prepostavljam do igre ili drivera jel može tko u demou pobijediti brutala, ja nikako (pobijdio ga jednom, al sam kasnije skontao da i je brutal bio na -80% ![]() s koliko harvestera skupljate, ja sa 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Mene isto izbaci nakon par sati igranja, sa ovim memory D3D errorrom...ali dobro, bar nije svakih par minuta. Grafički mi se igra čini vrlo optimizirana, ja igram sa svime maxed out, čak 2x antialising i sve leti... Mada mi je malo prešareno sve... Koja je razlika između Kane i Standard Edition? Ja imam Kane...
![]() |
#174 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#180 |
Premium
|
jel može tko sredit brutala, meni još nije jasno kako brutal ima prihod po minuti 25 000 tiberiuma, a ja maks 10 000?! jel tko zainteresiran za sutra u 22h odigrati preko hamachija? igra treba biti updatana na zadnji patch |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|