|
![]() |
#152 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Zanima me kako je taj "student" imao za tih 6 kartica i ostatak ??? A treba mu lova za studij ... Onda bi samim time ako zarađuje 430 kn dnevo mu to trebalo isplatiti studij i još da ima za pivicu u parku ... |
|
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Naravno, možda su taj trošak ukalkulirali i pokrili velikim brojem prodanih kartica , a možda i nisu . Ne vjerujem da ovaj potez vuku jer baš vole gejmere pa su se sažalili . Razlog je sigurno prilično jednostavan i prizeman . Kako god vrijeme će pokazati kako će se situacija dalje razvijati . |
|
![]() |
![]() |
#155 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Nije eth jedino što se može majnati da je isplativo, a koliko sam čitao dosad, spominje se samo "prepoznavanje" daggerhashimoto algoritma Ako će cijena biti popularna ima tu i drugih alternativa tako da teško da je to rješenje problema A ove mining kartice su smeće po performance/watt omjeru, cijene bi stvarno trebale biti nikakve za njih ako to misle prodat
#157 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Jer su grafe x4 profita napravile (hw). Uz mining blizu 6x xD Da si znao prije 5mjeseci da ce tvojih 500kn postat 3000kn, bi pristao? ![]() Mislim da je to sasvim dobar roi za bail out. Ne kazem da neki vjeruju da ce na 90x pa ne prodaju ili drugi kojima je i 2x ok...
#158 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam upravo prodao rx580 "ladno" za 3k. Kupio ju čovjek iz makedonije. Vozi nekog meganea, pokazao mi gepek, pun grafičkih. Vjerojatno ima u gepeku više nego kaj vrijedi auto. 😄 Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#159 | |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nevjerojatno je to kako naglo pocne padat cijena i ETH a i opremi, mislim da je glavni krivac tu veliki rudari i ovi mining poolovi... A vjerojatno i hebene mjenjacnice
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Realno, nemam ambicija niti financijskih mogućnosti baviti se miningom u ovom trenutku. Graficka je kupljena prije 3 god, za casual gaming. Za 4€ po danu koliko mislim da kopa, trebalo bi mi 3,5 mj. da izvucem tu lovu. Nekak mislim da će se tržište stabilizirati do onda. Možda sam u krivu, jbga...😄 Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Bot Maker
|
Aha, pa dobro onda covjek zna sto radi, vjerojatno ima free struju ili solarnu energiju... Drugim rijecima nece biti u minusu niti ako padne na 100$ @Sokre Naravno, sad se neide u mining, pod time mislim prosjecni rudar bez ovog gore spomenutog neide sad u mining, sad se prodaje ovo sto se nakopalo godinama, cak je i odlicno vrijeme za prodati opremu, pa za godinu dvije kupiti novu po nizoj cijeni nego sto sad prodas staru. Apsurd ali tako je.
#163 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ako ima netko da bi uzeo po tim cijenama 800 komada malo rabljenih 580 8gb, javite se u inbox😂 Bolesne cijene |
![]() |
![]() |
#165 |
Bot Maker
|
Ja sam prodao 1080 ti i stavio rx 570 4 gb i ne vidim razliku neku drasticnu, e sad ili sam corav ili ovaj Apex Legends nije nesto zahtjevan, ionako sam i sa 1080ti imao sve na minimum kao i sa rx 570 sad imam pa mi nije jasno.
#166 |
Propali Amigaš
|
Zadnje izmijenjeno od: segregator. 24.02.2021. u 08:23. |
![]() |
![]() |
#167 |
Propali Amigaš
|
Dobri su mi i ovi koji ne kuže zašto su 8GB kartice tako skupe, pa pomisle "ako za 8GB daju 3000kn, valjda moja 4gb vrijedi bar 2500kn" https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-33786224 |
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
je njuškalo je postalo pravi zabavnik svaki dan novi pobjednik dana ![]() ali dan je još dug ![]() |
|
![]() |
![]() |
#170 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ček,ček,ovaj bar za 500k kn daje i dosta opreme i stalaže za razliku od onog studenta ... Citiraj:
Ovaj bar nudi cijele kompove po 11k kn ... Tak da to uzet,kompove prodat, a grafe u rig :-) |
||
![]() |
![]() |
#171 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Meni samo nije jasno koje budale kupuju stare Pascale koji imaju hardverski flaw i opada im hashrate sa svakim DAG epochom makar bili nakureni i na 100% PL ![]()
#172 |
Propali Amigaš
|
Ajd ovo nisam skužio da se radi o 6 kompova nego sam mislio 1 rig sa 6 kartica...ali ovaj sa mining farmom traži po RX580 kartici love skoro ko onaj student za rtx3080 |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema grafa, nema grafa .... a ono: grafe se nikad nisu više prodavale. Ekipa s Njuške je sve prodala, i netko je bio sretan da može kupiti ![]() Sva sreća da se na Vooodoo-ima ne može majnat. |
![]() |
![]() |
#180 |
Propali Amigaš
|
Ako su cijene u Kini neki indikator, načekat ćemo se https://www.aliexpress.com/item/4000662437923.html |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|