|
![]() |
#151 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Kud si se ti čoveće pokupil!! A ja sam mislil baš zaigrati malo mostić...: sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
lol.... glec... mi smo ti uvjek na hlj-te ovom servru tsa.... FFC. a pass jebat ga dodi na msn ili icq |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
-nVidiot-
|
A da mi ga pošalješ na PM?!: goood : daj mi adresu od hlj-te-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
|
khm poslano... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
prvo na serb dragonima tamanio srbe, tu je to pocelo. sad se niko od tih kretena tamo ne javlja.. sad me izbacili is nekog servera jer sam flasho svog... (a roe mi je bilo 0) kako vidim tracker?
![]() |
![]() |
#156 |
-nVidiot-
|
Trebaš se registrirati na aaotracker.4players.de |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Trebao bi link da skinem AA 2.6 Full instal (897 MB), kojem je download >>100 KB/s. To bi skinuo u SC Internet cafeu kod Cibone na MP3 player. Fora je u tome kaj se tamo moze bit sat i pol na netu. Vecina linkova sa http://www.americasarmy.com/downloads/ je brzine 20-30 KB/s. a to bi se onda skidalo nekih 10-12 sati. Bed je to kaj tamo gubis vrijeme na pronalazenje linka koji bi imao full brzinu. Cuka i pol projde sam tak a da nis ne skinem. Skinem si ziku i neke prog al AA tesko uz 20-30 KB/s.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
-nVidiot-
|
Ja sam sa tracker skidal i brzina mi je bila malo veća od 40.. Pošto mi je to maksimu... U biti probaj na trackeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
|
@dzlobec... ja sam skidal patch sa treckera i bilo mi je oko 90, tak da probas tam. @marin1982... cuj vjerujem Veky-u vise nek tebi, sorry ali je tak, decec ima video koji cemo pogledat kasnije kad dojde, a sto se tice kom3r, smartam da je bio u pravu, inace ono sto si radio se zove spam chat, i vjeruj mi s vremenoim ce i tebi ic na onu stvar kad netko stalno spamma gore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
AutoCad & Allplan expert
|
mozda tebe zaboli jedna stvar, ali da je to tvoj acc bi te vidio kako bi reagirao. inace neznam kakvo ti to pravo treba (prije veeeeliko pomanjkanje kulture) da nekome hebes majku... inace i mene bas jako zanima taj video... EDIT: i sad nakon par dana nakon sto ih je uspio obradit, lik stavi 2 ss-a koji nemaju veze s zdravim razumom niti se na njima sta vidi. a skinuo mi ih je barem 20-tak http://i20.photobucket.com/albums/b2...m/pb000847.png http://i20.photobucket.com/albums/b2...m/pb000850.png
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 24.02.2006. u 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
-nVidiot-
|
Ova dva SS jasno govore da koristiš nVidia grafičku karticu i igraš sa uključenim AA. Isključi AA i SS bi ti trebali biti normalni! Ili nađi drivere koji ti daju normalne SS sa uključenim AA! Ovo su normalni SS! |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
pa ovo su mi jedini driveri s kojima imam normalne rezultate u 3dmarkovima. da kad udjem u igru kaze mi da nest ne stima s rezolucijom, ja stisnem ok i jednostavno to ignoriram jer mi radi sve normalno. koristim mislim da je 4xaa i 8xaf (forsirano preko drivera) al bez tog mi je bezveze igrat. sta ce mi onda takva graficka? kako cu znat da mi je ss normalan?
![]() |
![]() |
#164 |
-nVidiot-
|
3D čmark je obično sranje.... Neznam zakaj je svima bitno kolko 3D čmarkova imaju... Ako imač cca 60fps piči!!! Neznam ja koristim X-G 83.20 i mislim da su mi normali SS-i. (Naglašavam mislim...) Budem okinul kasnije jednoga pa ti još javim... Inače zbog toga te nebi smeli kickat jer to nije cheat... Cheat čisto drugačije izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
znam da je cmark sranje al covjeka veseli... imao sam cca 30fps-ova na onim postavkama (meni dosta, glavno da uglovi nemaju koljena) glavno objasnjsnje gamadi s onije strane : Machineg :: Machineg :je "da kako si ti opce vidio igrat, pa ti nista nisi vidio, ti sigurno varas.." i sad su to razglasili na sve strane....: Machineg :: Machineg : i sad se jos naslo svakakve gamadi i seru okolo...: finger : a svi su sve to zakljucili iz ta dva ss-a a da napomenem da ih niko nije ni vidio...
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
|
@Feerys ja bi te samo htio podsjetit sta si rekao komer-u u prosloj stranici, "kultura ti je na razini"... nadalje bi te zamolio za malo razumjevanja, prema komer-u i ostalima, jer vjerujem da je svima puna kapa ti prokleih citera. A to sad dali jesi ili nisi mene se ne tice, fakat meni u dzep niti iz dzepa, ali znaj di god da igram, na bilo kojem serveru, a smatram da je netko citer, bez jebem ti mu velim par rijeci i maknem se sa servera.... a sad ono drugo... dobili smo server na probu, probni rok je 3 dana, a i najvjerovatnije cemo ga i zakupit iduci tjedan. Svi ste dobrodosli pa tako i ti Feery... ip od servera je 213.148.132.98:1718 za sad na treckeru pise ime providera, ali budemo to promjenili tokom probnog roka..... vecinom bi trebalo bit Urban i Bridge na serveru ali morti se zalomi i koja Bolnica :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
AutoCad & Allplan expert
|
ako mislis da cu povuc ono sta sam napisao, necu sigurno dok se doticna osoba ne javi(pa ni ne pise nis uvredljivo, a ako se nasao na losem tumacenju, nisam mu ja kriv). onakav nacin izrazavanja jednostavno NE toleriram pa da je u pitanju bilokakav razlog! nadam se samo da se ono nece ponovit. a sto se tice cheatera iamamo isto misljenje @tomek, iskljucil sam sve. neda mi se natezat s driverima. na ovom tvom ss-u se isto ne vidi kompletna slika. to tako mora bit?
![]() |
#170 |
-nVidiot-
|
@FERRYS Nažalost zbog problema s driverima tak izgleda... Ili igraj sa AA pa ti budu pb_ss-i tak izgledali, ili bez AA pa budu normalni... Ja igram sa AA i baš mi se je*be za taj pb_ss. Ako koristš cheat koji ima vidljivo sučelje videl se bu i na tom ss. Bez brige zbog tog ss ti AASA nebu banal account! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
evo da se pohvalim..... dobili smo server za koristenje sa admin power-om za sad... nema nikakakvih skripti gore jer nismo jos zakupili server ali budemo do sredinom iduceg tjedna.... ali zato imamo admin i pb power : goood : : goood : IP: 213.148.132.98:1718 bit ce vecinom vremena na Bridgu i Urbanu... a da vam nebude dosadno dok igrate navratite kod nas na forum regajte se i dibili bute pass za ts Hooah!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
|
fala na komplimentu... malo problema u svezi ping-a trenutno no resetirat cemo server i sve ce bit fajn kad si mjenjo karticu si i nick promjenio ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
music freak
|
...molio bi ip severa ja bi malo pucala ![]()
![]() |
#175 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
btw. kad sam dona ja sam ti obično on-line od 22 pa do 4-5. I obitavam na našem serveru psf[i] - international,a a njegov IP je 213.19.130.92:1716. Server je lociran na SF Hospital. p.s. sad sam u Zg, al se vračam u petak (nakon žderonja pičim na bus ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
|
IP: 213.148.132.98:1718 ali narafno da nas mozes naci i na listi severa u AA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
music freak
|
...pod kojim nickom ste ?
![]() |
#178 |
Premium
|
ja sam pod FFC.masters-keeper a tomek je psf[i]-[pimpek] LOLEK :lol: |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
o pizdek jedan... umjesto da me pohvalis kak samo i nesto naucio na tom Hospitalu, ti meni tako.... ali ajde.... ipak mislim da bi te htio ispravit... jer ono sinoc ak mislis na to .. ja imam 1.20FR znaci ti si bil u toj jednazbi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|