|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ohoooo, evo Juvea na Maksimiru. Dobit će autograme i zajedničku sliku za uspomenu. i par komada... ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pjaca protiv svojih, odlicna skupina, atraktivna, jedino mi je Lyon bljak al ajde ![]() A Barca opet sa Cityem ![]()
#154 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Dobra grupa u svakom slučaju ... samo da Wenger već jednom kupi tog Lacazetta, a onda je Cico na konju. Sevilla ionako igra bez obrane ove sezone, tako da su šanse bolje nego ikad ![]() Ronaldo OPET pobjedio Griezmana u finalu, po treći put u 2 mjeseca. Zbilja mi ga je već pomalo žao ... stalno gleda ovog geloja kako diže trofeje pred njim ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
Haha, punilica 2016 ahahahah |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tak je i jucer bila jel? ![]() E moj varane, da te nema otuzno bi bilo ![]()
#157 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Slavis naslove manche vec u 10om mjesecu 2015 godine, slavis ispadanje dinama protiv salzburga, slavis... Ma nastavi niz ![]() Kako god da okrenes, da Dinamo popusi sve utakmice 10:0 opet je 100x uspjesniji u europi ove godine nego jedan manchester united ![]() Hajduk vodi. Valjda ce nekim cudom izdrzati... ![]()
#159 |
Premium
|
Steta, stvarno steta. Usrali se i gotovo. A ovi izraelci dosli kao naruceni, valjda jedini iz cijelog zdrijeba imaju obranu u rangu hajdukove ![]()
#160 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Tekma kriminal od nogometa s obje strane, al je svejedno bilo Ok za gledat, bilo napeto, ak ništa drugo. Nego, medalja Pušniku za smirenost, jedva se i kamerman suzdržavao,... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
"U slučaju da i u Splitu bude identičnih 2:1, ali za Hajduk pristupit će se izvođenju udaraca s bijele točke. Hoćete li vježbati jedanaesterce? - Jedanaesterce vježbamo redovno, nećemo ih vježbati specijalno baš za ovu priliku. Imamo pet-šest igrača koji specijalisti za to – kazao je Pušnik." |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bolje neka igraju superligu onda ili kup "ja imam para"...ono wtf jeste čitali te nebuloze.. pazi, kod koeficijenta se uzima u obzir "glamour" kluba wtf... Liga prvaka je zna se što... Prvaci Europskih zemalja plus Izrael,Rusija itd.. i ostali pune vezano za koeficijent.. To je prava LP. Na kraju kako je počelo, igrati će se 8 Audi, Hisense, Gasprom kupova kao u SAD-u uz domaće lige. Šta je to? Pa nek igraju, ali neka se to zove Superliga itd a ne LP. P.S. netko će reći koga briga za Ludogorec, Dinamo, Kopenhagen. A ja kažem koga boli k.. za Liverpool, Milan, Bordeaux itd... |
![]() |
![]() |
#166 |
Señor Audiophile
|
Hajduku ne bi pomoglo niti da HNL ima direktnu kvalifikaciju u četvrtfinale LP-a (s obzirom na njihovu formu zadnjih godina), tako da ove izmjene ne znače ništa klubovima iz HNL-a. Dinamo ionako mora odraditi pretkola LP-a pa niti njemu ne znače ništa te promjene. Te izmjene najviše znače englezima, talijanima i eventualno švabama, jer će izbjeći kvalifikacije poput Citya ove sezone, ali taj City ili Borussia bi ionako satrali jedan Dinamo, Ajduk ili Salzburg u pretkolima tako da to i nije nekakava prevelika nepravda. Btw Celtic fan CL draw review ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 26.08.2016. u 18:13. |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mislim da se bude mijenjao format kvalifikacija. Recimo ,sada si imao ždrijeb prvaka i neprvaka u zadnjem pretkolu,i mislim da se to bude mijenjalo. Do sada recimo Dinamo nije mogao igrati s trećeplasiranim klubovima liga petice,ili četvrtoplasiranim,već samo sa prvacima iz ovih žnj liga. Sada će biti moguće da izvuće recimo Romu,Villareal,Porto itd,i samim time teško bude upao. To je po meni čak i dobro,da igraju što bolje momčadi u Lp. Gle sada recimo ispala Roma i Villareal koji bi dali bolji otpor u Lp nego što će dati Dinamo ili Ludogoretz! Ako promjene idu u tom smjeru ,super!
#169 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
Prevedeno, Dinamo neće ni prismrditi klubovima iz najjače 4 lige prije grupnog dijela LP-a. Ovako su samo smanjili udio klubova iz zemalja koje ne pripadaju velikoj četvorci. Jedino ne znam što će biti sa npr. francuzima/rusima/portugalcima tj. da li će se njihovi prvaci kvalificirati direktno ili će ići na dodatna pretkola. |
|
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
Novi sustav je krajnje smijesan i nastavlja daljnju degradaciju i unistavanje nogometa, posebno u siromasnijim zemljama. O nekakvom 'ugledu' koji utjece na rejting da ne pricam. Liga Prvaka u kojoj nece sudjelovati ni 6-7 aktualnih prvaka svojih drzava. Da ne spominjem koliko ce ovo unistiti nogomet u istocnim zemljama. Ukratko, sve blize i blize smo 'amerikanizaciji' nogometa. Cestitke fifa/uefa na svemu, lova je ipak iznad svega ![]()
#174 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#175 |
Premium
|
Cekao Real na kladionici, i uspio pobjeci od zene i djece pa pogledati drugo pol. Smijurija od igre, ali i od suca. 6-7 simuliranja za penal tokom drugog poluvremena, ni jedan dosudjen, ali ni sankcioniran. Da me dezurni 'navijaci' ne napadaju bespotrebno, ovo je samo moje misljenje, i briga me za real/barca odnos kad pricam o ovoj utakmici. U trenutku kad im nije svirao, ja bih volio da im je svirao. Jer draza mi lova od reala/barce, ali da je smijesno - je. I zalosno.
#176 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A teško je bez najboljeg igrača svijeta ![]() Anyway, jako loša igra ali i nisu imali sreće, 2 prečke i stativa, fala qrcu da je Kroos-ova stativa ušla. Ronaldo fali to se vidi ali moraju bolje i bez njega igrat.
#177 |
Premium
|
A gle,protiv Sociedada su bili zbilja dobri i bez njega. Nisam jucer gledao,bio na svadbi.Pogledam si danas snimku,pa vidim kak je to izgledalo. Onako po sastavu,mozda bi trebalo stavit nekog ofanzivnijeg od Casemira za domace tekme. Ali velim,bitna su tri boda.Tko te pita kako do njih dodes. Vidili bumo danas Barcu protiv uvijek neugodnih Brkotovih!
#180 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
vec je 2 komada bile primio, a nek mu, mislim kupio je zazu to dovoljno govori kolko je u banani i nema pojma valjda ni šta hoće
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|