|
![]() |
#151 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
to jest, lockan je ak je uključen find my iphone jelda? pa kad se makne find my iphone onda je unlockan? ja prodao vec par svojih ajfona i svi su unlockani bili, pa me zanima kak se napravi zalockan icloud
![]() |
#152 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
osobno sam dosta trgovao na njuški i ovdje i isto imam najviše loših iskustava iz Slavonije. Nakon 4-5 loših trgovina iz te regije HR, sa oprezom gledam na trgovinom u tom smjeru. Ne kažem da su svi tamo loši ali sam ih očito pogodio dosta. Čak je i tu na pce tržnici bio jedan "poduzetnik" iz Vinkovaca kojem sam unaprijed uplatio za grafičku pa je ubrzo nakon toga "poginuo u prometnoj nesreći". Javio mi je "ožalošćeni brat", a grafičku naravno nisam vidio. ![]() Na kraju sam došao do njegove mame i ona mi je vratila novac, lik je naravno živ i zdrav. Ženi bilo neugodno i ispričavala se, dok je mulac bio kraj nje i ćutio ko zaliven. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Da sam kupio takav uređaj (lockan), ne bi ga mogao prijaviti na svoj račun. Najbolja mi je ekipa koja 5S-ove prodaje za 800-1000 kuna sa objašnjenjem "lockan na iCloud". Čitaj: ukraden, za dijelove. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#158 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Navedeno vrijedi za fizičko preuzimanje, dok kod narudžbi sa njuškala (iz ere prije iOS-a 7) nije bilo nikakvih problema barem u mom slučaju. |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ako je toliko spesl i bas tu moras imat, nazicas nekog forumasa da ju pokupi.. Ja da sam u Rijeci i da mi platis cevape i cugu, uzeo bi ti grafu, mob il sto vec ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Problem je s onima koji su napravili jednokratne net.hr i slične koji se ugase zbog nekorištenja ili kojima zaborave login, pa su na njih spojili Apple id. Tko takav mail ima za nešto čime autorizira kupnju i cijelu sigurnost uređaja, nije bolje ni zaslužio, pa nek se uvrijedi tko god hoće
![]() |
#162 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() Stvarno najjači lik do sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Frenda je pred jedno 10 godina zavaljao Slovenac za macbook pro, on jos uvijek misli da je bila istina... Uglavnom, taj Slovenac je šverao appleove proizvode po znacajno nizim cijenama, ali mu je trebalo dati na ruke avans od nekoliko stotina eura. Buduci da bi min. 500€ ustedio pristao je na to, platio covjeku i kroz tjedan dana je trebao doci po laptop. Zove on njega par dana i nitko mu se ne javlja. Za jedno 10 dana opet nazove i javi mu se navodno njegova zena i kaze mu da je pred 10tak dana zavrsio u zatvoru i da ce tamo biti jedno vrijeme... Kako je u startu bilo mutno odakle njemu ti laptopi povezao je da je nabavljao ukradene i da s tim vise ne zeli imat posla... Bilo mu zao na kraju covjeka, a ne novaca ![]() Ne zeli priznat da mu je prodao dobru pricu ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nisam ni odgovorio,jer sam sumnjao da se netko zajebava malo samnom ![]() Ja Njuskalo izbjegavam ali imao sam samo pozitivne kupovine. Kupovao PS3 12 GB,3 mjeseca star sa garancijom,2 igrice i joystick za 1100 kn.Lik je bio iz Ivanic Grada i nije mu se bas dalo dolaziti u Zg.Sat vremena poslije me zove i kaze da dolazi u Zg,ja mu kazem da dode kod mene da probamo i lik je dosao.Isprobali,radi,ja njemu pare i dovidenja.Plejka radi dan danas kod mene. Prije 5 godina sam kupovao Sapphire HD3870 ganc novu za 200 kn,lik dosao rano ujutro kod glavnog,ja otvorim kutiju i vidim novu ram memoriju i grafu.Ja ga pitam da sta ram radi unutra a on kaze da je ram nov kao i grafa ali komp je bio malo stariji (valjda AGP + DDR1 kombinacija) pa nije mogao ugurati nista unutra.Pita me da hocu li kupiti ram za 50 kn(to je bilo 2 GB Kingmax Mars ddr2 rama) i ja uzmem,ram dan danas radi na starom kompu kod starijeg buraza ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima hrpa shupaka i prevaranata, ali ima i hrpa ljudina i postenjacina. Npr zove me lik za oglas s njuskala i kako ima naglasak, krivo sam razumio da hoce spustiti cijenu. Velim ok, moze. Na to ce on ne ne ne, puna cijena mi odgovara i da ce on platiti 5400kn a ne 5000kn na sto sam ja greskom pristao. ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Premium
|
Citiraj:
Konkretno u mom slučaju prije 2 god., kupovao sam iPhone 5 od starije žene koja ga je dobila na poklon iz Švedske "u kutiji od čokolade". Sa njuškala su joj poslali mail da je oglas uklonjen jer je cijena preniska i netko ga je prijavio kao prijevaru (to se odvijalo nakon što smo dogovorili primopredaju). Povrh toga, nije znala pass ali na sreću bio je iOS 6 na njemu tako da je pass bio vezan uz backup, a ne sam uređaj. Kako nije bila upućena što učiniti, snizila je cijenu 200kn budući da sam pristao prebaciti joj podatke na stari 4s (što je potrajalo oko 2 sata). Tokom tog procesa sam naletio i na mail od Njuškala (notifikacija) koji je potvrdio njenu priču. Poanta je da ima svakakvih idiota. Naravno u konačnici se svaki problem riješio jer se netko nekako sjetio lozinke. U slučaju da je ne zna logično je da mob vrijedi koliko i dijelovi. Bio ukraden ili ne nekom će biti od koristi za sitnu lovu, ali imajući u vidu koliko se često "iCloud lock" javlja u oglasima teško je povjerovat da je svaki takav uređaj ukraden. |
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
|
Eto to je ovaj oglas bio: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=233973 Bilo je svakojakih pokušaja ali mi je taj ostao u pamćenju ![]() Citiraj:
![]() Ne smijem davati informacije (zakon o zaštiti, što već) ali ako mu se mama zove Mira, bježi od njega... ![]() Ha ha ha da... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Xulos :)
|
Ako ti na iPhonu find my iphone nije ukljucen, na icloud.com na pcu pod find my iphone ce ti reci da nema telefona.Mozes jedino otici na icloud.com ->settings-> remove device. Plus to da ako si se logirao sa svojim apple id-em, 90 dana se nitko drugi na taj iphone nemoze ulogirati. ![]()
#170 |
Guest
|
Ja nemam nekih pretjerano loših iskustva, jednom sam samo preko plavog oglasnika, negdje 2006 g., kupio bežični logitech Ps2 gamepad a dobio pepeljaru, onu bijelu, "Slavia", koja se uvijek nalazila u istoimenim bircevima pored Slavia dućana, danas su to konzumi, Dione.. |
![]() |
#171 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#172 |
Premium
|
ja ne kužim ljude koji su toliko zaluđeni najnovijim mobom da su spremni popušit 1000-2000-3000-4000-5000 kn na neviđeno jer eto moraju bit "face" sa najvojim modelom...kaj bu vas neko šikaniral ili izbjegaval jer imate galaxy mini il ajdfon 3 GS specijal???? bar sad ima hrpa tarifa kod operater bez zakulisnih igara |
![]() |
![]() |
#173 |
The mighty pirate
|
Sjetio sam se upravo najboljeg iskustva na njuškalu. Imao sam Asusovu 8800GTS 320, za koju sam cijelo ljeto crnčio, i koja je nakon isteka garancije polako postajala preslaba, a i voljele su odapeti bez nekog razloga. Stavim je na njuškalo i u moru drugih oglasa, tip me nađe i pita bi li je mijenjao za 9800GT. Meni sve smrdi, ali veli frajer da dođem do njega i da isprobamo obje. I isprobamo obje kartice, sve savršeno. Pitam di je keč, jel mu moram bubreg doplatiti sad ili što... Veli, ma bježi, kartica za karticu. Šok i nevjerica
#174 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neki ne žele imati pretplatu. Ok, otkad smo u EU, kupovina je postala jednostavnija zbog većeg izbora i nižih cijena, a na ruku nam ide i zakon koji je prislio telekome da otključavaju mobitele kupljene na pretplatu čim pretplatnik to zatraži. Svaki iole lukaviji pretplatnik će taj zahtjev postaviti odmah nakon potpisivanja pretplatničkog ugovora.
#175 |
Beerman
|
S izuzetkom nekih turbo tarifa za ljude koji ih ionako koriste, skoro sve pretplate ( i mobiteli uz njih) su navlakuše da više trošiš i masno otplatiš mobitel koji preko oglasa možeš nabaviti bez ikakve obveze za istu ili uglavnom nezanemarivo manju cifru. |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#177 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#178 |
Beerman
|
još je veći vrh da kraj uplate na račun i nekog broja računa oni pričaju o nepoznatom počinitelju |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Srećom nisam imao do sada negativnih iskustava na njuškalu, a dosta sam toga uzimao - od receivera, tv kartica, usb stickova, televizora do hard diskova i sl. Za sada je sve prošlo i više nego ok - da pokucam od drvo ![]() Inače dobra stvar kod kupovine sa njuškala je Overseas, ti dakle platiš paket, preuzmeš i u roku od mislim 48 sati možeš reagirati da Overseas obustavi isplatu prodavatelju ukoliko je išta u paketu onako kako se niste dogovorili. Na stranicama Overseasa piše da će prodavatelj dobiti svoje novce tek nakon što istekne taj rok koji kupac ima pravo da se žali ukoliko nešto nije onako kako je dogovoreno. Nisam osobno isprobao no zvuči fantastično.. |
![]() |
![]() |
#180 |
Beerman
|
nazalost raspravljalo se o tome i nije tako divno kako zvuči... |
![]() |
|
|
Oglas
|