|
![]() |
#151 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Da dignem temu tj. da ne radim novu. Jeste naručivali termalnu pastu i sve ostalo s aliexpressa? Ako jeste što ste naručivali tj. koju? Treba mi za proc i za diskove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako tražiš jeftino s alije - GD900. Bila već spominjana ovdje. Imaš reviewa na YT hrpu. Kupio pred koju godinu veliku tubu, nije se pokvarila, mrvicu je gušća od nekih drugih, radi ok, nikako potrošiti, a košta malo ![]() Vjerojatno nije vrhunska kao neki drugi proizvodi, ali bang for buck itekako, pogotovo ako ne ganjaš svaki stupanj razlike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Slažem se. GD2 je isto hvaljena u recenzijama. Dost je gusta i teže razmaziva i također nije potvrđena stabilnost toplinske provodljivosti kroz godine. Za GD900 mogu reći odokativno da traje kaj se tog tiče. Manje je gusta od GD2. Ako naručuješ, onda iz official store-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam jel ko isprobao od grizlija duronaut pastu, malo se teže razmazuje, ali ovakav fini drop u temperaturama još nisam imao, a isprobao sam stvarno brdo pasta. Dakle na grafickoj 3090 (grijac) je smanjio za 4-5C, na procesoru i9 14900K smanjila se oko 1-2C i na macbook pro 2014 sam smanjio za nekih 8C. Zanima me recimo nakon godinu dana kako će držat navodno je izdržljiva. Da kažem samo kingpin pasta koju sam vidim davno komentirao je ok za kratku upotrebu, na grafičkama je užas. Dobra je za LN2, ali dugoročno je loša jako.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|