|
![]() |
#151 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Lukaku u Evertonu za 30 mil. ojrića Očito Mou namjerava igrati samo sa Torresom, Drogbom i Costom ![]()
![]() |
#152 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Dogodilo se na današnji dan: |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Guest
|
ohoho! Pa koga ja to vidim! Dinamo u kvalifikacijama e. lige? Odoh do klade, veći iznos na Dance! koef. 3! |
![]() |
#155 |
Guest
|
ovakav Dinamo ne može pobijedit selekciju Trešnjevke do 12 g. |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dinamo će danas dobit 3 komada
#157 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da bi se mnogi veselili da Dinamo izgubi, tipičan naš mentalitet, no mislim da će biti teško ali baš da će Dinamo izgubiti s puno razlike, njah. Pa pobogu, njihova je vrijednost oko 15 milja eura a dinamu 45 .. Doduše to nije presudno, no ipak. I navijam za sve hrvatske predstavnike u europi, zbog koeficijenta a i renomea. ^^ |
![]() |
![]() |
#160 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo njega opet. ![]() ![]() ![]() Sada su kupili igrača s IQom 68 jerbo se netko pametniji ne bi mogao uklopiti u tu ekipu ali ajde. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Da, samo ![]() Ako uđemo u dublju analizu te trojice Torres je Torres, no further explanations needed Drogba koliko god da je dobar, godine su ga ipak pregazile, nije to više kod pred 5-6 godina... a Costa, njega tek treba vidjet. U Atleticu je bio dobar, ali Atletico je i drugačije igrao ![]()
![]() |
#163 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Opet ti o barci. Ama prestani vise ![]() Clezi ima jednog penzica u napadu, drugi nemre zabot prazan gol sa dva metra a treci je nov i friski i jedini valja. A debos murinjo proda lukakua, kakvo tele ![]()
#165 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#168 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Prvak Danske i jedan od najgorih protivnika koje je Dinamo mogao dobiti u ovom pretkolu je pao u prvom uzvratu. Napokon da je i Dinamo nekog nadigrao i u igračkom smislu i fizikalijama tj. da napokon nisu bili ta ekipa koja nakon 75. minute jedva dolazila do zraka protiv ozbiljnijeg protivnika. Nek ih sad doma nakantaju 2/3:0 pa da im se ego malo digne za iduće pretkolo. |
![]() |
![]() |
#170 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#171 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#173 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#174 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...n-Gerrard.html Stiviju je oduvijek bilo suđeno da nasmijava ljude ![]()
![]() |
#175 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Odgovorno tvrdim,nakon odgledane tekme,da bi JA,da sam nastavio jednu bijednu godinu nogometnih treninga,odigrao bolje u obrani nego svi oni tamo. Iskreno sam počeo žaliti tu momčad,žao mi je i navijača i svega. Tudora treba ograničit na vođenje veterana...da,veterana. Da ne ujebe klince prije ulaska u seniore. |
![]() |
![]() |
#178 |
Pod naletima kopita zla
|
Možda se i ovdje pojavi pokoji link http://www.lshunter.net/ |
![]() |
![]() |
#179 |
Pod naletima kopita zla
|
Bravo za Rijeku i Split. ![]() Nadam se da su ovo nagađanja i gluposti: http://www.index.hr/sport/clanak/na-...ja/763090.aspx |
![]() |
![]() |
#180 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|