|
![]() |
#151 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Možda to UEFA zapiše k'o 0-3 za Albaniju. Onda tek bude fijasko ![]()
![]() |
#152 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kaos ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#157 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#158 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Albanci su tu puno više izgubili, a po meni je trebalo biti obrnuto. Situacija je bila opasna po život, ali to očito nitko nije baš uzeo u obzir. |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#160 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jest da je prijateljska tekma u tijeku, no ne mogu se oteti dojmu koliko su ovi dečki (istina limitirani), ali disciplinirani i trkački pariraju uredno. Nek se argentina odmara i nisu na 100% ali dečkima kapa dole, kakav god da skor bude na kraju.
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Povraća mi se da Kovač preko ovih krasnih momaka skuplja neke pluseve na malicijozan način. Da izgube,reći će da je bilo i očekivano a ako dobiju,kovat će ga svi u zvijezde. Njemu je ishod nebitan tj. svejedno mu je. Onih 13 bih dobro profiltrirao za Italiju da sam na njegovom mijestu jer ovi momci su krasni,nemam zamjerke. Malo od onih "zvijezda" bi ubacio u vecerasnju postavu. |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Stoji da. Jbg nogomet se pretvara u atletiku i đabe ti znanje brate ako ne trčiš i ne bacaš se na glavu. Žalosno ali istinito. Našima naravno svaka čast. Mišljenja sam da se naše zvijezde trebaju ugledati na ove dečke, vezano za zalaganje. |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Baš to, zalaganje, ono što naše zvjezdice nemaju tj ne žele imati jer u repku dođu na "godišnji". Vidi se dobro na argentini kako im se u biti baš i ne da igrati ovdje, no bez daljnjega su i dalje opasna repka ko sam vrag.
#164 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ako je tako onda je kovac zapravo jako lukav...
![]() |
#165 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Svaka cast za zalaganje, trku, mastovitost, razigranost....da ovako igraju nasi iskusni nebi im bilo kraja
#166 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Bilo me strah pred tekmu kako će to izgledati no nadao sam se će nas dečki iznenaditi. Ovaj Antolić na tekmi izvađao kornere i to oke, a protiv RB-a nekidan nije mogo loptu šutnut jače od toga da ne ide niska na prvu stativu, doslovce ga gledam s tribina i smijem se... A i Čop nije izgledao kao štanga u koju španeri gađaju da se lopta odbije u gol... Mislio za njih da budu prenijeli sramoćenje s Maksimira no izgleda to nije prenosivo, ili simptomi nestaju kad se ne igra za Dinamo, ostatak na razini, pogotovo Jedvaj. |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jedvaj i Vrsaljko pod hitno moraju u prvu postavu. Opcenito nasa reprezentacija igra bolje kad nemamo previse umisljenih zvijezda, vec kad je spoj tih zvijezdica i ekipa koja se bori za egzistenciju. Bilic je na pocetku svog mandata hrabro ubacio par novih momaka (danasnje zvijezde uglavnom) i isplatilo mu se. Misljenja sam da bi takve rotacije trebalo redovito raditi, jer ovim standardnim ili se ne da, ili su jednostavno izgubili motivaciju da uopce igraju za reprezentaciju. |
![]() |
![]() |
#168 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Krene li Olić od početka protiv Talijana, a ne Kramarić, onda je Kovač idiot svjetskih razmjera. Eto, to je samo moje mišljenje i + za ovo gore što su ostali napisali.
#170 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#171 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#172 |
Guest
|
Oprat ćemo talijane neviđeno! 2,3:0 minimalno! |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#175 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#177 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Gigi za pemziju spreman
![]() |
#178 |
Premium
|
Jel to Mam, ovaj, Brozović zahebao gol? ![]() Iskreno, ne igramo loše i ja sam zadovoljan, makar izgubili. Fakat nemam kaj reć zasad. Samo bi rado užicao stream, pošto gledaj.hrt.hr ne radi (preopterećenost), nekakav vlc kanal je truba isto šteka... pa ono, udijelite ![]() Buffon mora na predavanje kod Plete ![]()
#180 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nemoj tako o NAJBOLJEM golmanu... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |