|
![]() |
#151 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Isprobao kombinaciju Catalysm rom + ElementalX 0.21 kernel. Evo rezultata prvog punjenja nakon flashanja kernela. Uz preko jedan sat razgovora dobio sam preko 6 sati SOTa. Korištenje je bilo tapatalk, whatsapp, surfanje, gledanje oko pola sata videa preko Dolphina u full screenu. Prezadovoljan kernelom. Mob se bio ugasio, pa možete računati koju sekundu manje dok sam uslikao screenshot kak je bio na punjaču. |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Svaka cast. Ja na N4 sa purity + semaphore kernel maximalno dobijem oko 4h SOT uz 1h razgovora. Uz UV 100mV, na stock frekvenciji. Znaci da je dobar dobitak na bateriji izmedu N4 i N5. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam zakaj, al stock rom mi manje cica bateriju neg custom rom.. S tim da mi stock rom nije bil rootan.. Stavil sam gore elemental kernel+Catalysm rom, u par minuta, progutal 1%... Pa sam prek greenfya freezal sistemske procese, zahvaljujući wakelock detectoru... Inače proc sam smanjil na 1.9, UV 750.. Bumo vidli kak bu se ponašala baterija, sad trenutno riješavam wakelockove ![]() Da nema ovih wakelockova, baterija bi trajala ohoho.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 04.01.2014. u 19:26. |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
|
Ma ovaj elemental mi je bolji, aroma instalacija, i nema puno petljanja (u vezi UV, underlocka proca itd) za ove ostale kernele moram još imat posebni app (trickster) i podešavat ga.. Iskreno, franco i faux sam imal jako malo (1-2h) tak da nemam puno iskustva s njima.. |
![]() |
![]() |
#158 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
jasam uzeo ovu torbicu: http://www.ebay.com/itm/171169111215...84.m1497.l2649 i ove folije: http://www.xtremeguard.com/LG-G2-AT-...20attxgrds.htm
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
|
Prije par dana stavil Unitato ROM v1.1 gore je bil nakeljen linaro kernel, prezadovoljan sam, poziva sam imal oko 1h15min.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
"Ukoliko ste kupili LG G2 i imate račun, imate pravo na jedan besplatan LG Quick Cover. Javite nam svoje podatke: IMEI broj telefona, skeniran račun (ili fotografija računa) i vaše podatke (ime, prezime, adresa, kontakt broj telefona i email adresa) na email adresu: promocije@lge.com. Kontaktirat ćemo vas za daljnje korake, a svakako savjetujemo da se preplatite na naš newsleter kako biste bili u tijeku sa svim promocijama: https://www.lg.com/hr/news-center/newsletter " riječ je o ovome valjda kljik jučer sam dobio povratni mail da će me kontaktirati unutar 10 dana. nisam napisao boju, valjda ce me to pitat kad budu zvali... kaki je da je, đabe je ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Spigen Slim Armor-odlična zaštita. Šta je na kraju sa root-om za G2, brišu li se tragovi root-a nakon vraćanja na stock, ili ne? Probao neko? Zadnje izmijenjeno od: NenadS. 14.01.2014. u 09:32. |
![]() |
![]() |
#163 |
Fresh Juice
|
A gdje bi trebali ostati "tragovi" roota točno? I kakav je taj slim armor? Jel stvarno slim, ili je ipak deblji malo? |
![]() |
![]() |
#164 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
LG G2 ima neki preinstaliran softver koji detektuje da li je telefon bio root-ovan, i to se može videti u skrivenom meniju. Trebalo bi da se vraćanjem na stock ova zabeleška o root-u briše, ali sam video postove na xda gde ljudi kažu da im je ostalo. Je li to zbog nepravilno odrađenog revert-a na stock, ne znam, ne mogu se snaći po onoj temi. Moram to obro videti pre nego odradim root, jer gubim garanciju. Spigen slim armor je iz dva dela, gumenog dela koji je uz telefon i ne oštećuje ga kao što to mogu učiniti hard case-ovi i ima teksturu koja radi neki shock absorption. Preko te gume se kači plastika. Ja imam neku najjeftiniju teracell silikonsku oblogu i za sada radi posao, mada ovo ništa neće zaštiti ako ispadne, tanka je. Spigen je malo deblji od silikonske, ali će mnogo bolje i zaštiti telefon. Spigen slim armor http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_no...%20Case%20Slim |
![]() |
![]() |
#165 |
Fresh Juice
|
Moje isprike, sad sam skužio u prvom postu da si pitao za G2. Automatski sam bio pretpostavio da pitaš za Nexusa, moja greška. |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo bas me maloprije zvala neka zenska i rekla da sutra mogu podici onaj cover od lg-a. (Quickwindow)u ducanu gdje sam kupio mobitel. (Bit ce dostavljena omotnica s mojim imenom) posto je free ja sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
KK on the way za G2 http://www.gsmarena.com/its_official...-news-7566.php
#168 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Quick cover je ovo http://forum.xda-developers.com/atta...7&d=1383609132 |
|
![]() |
![]() |
#170 |
Fresh Juice
|
Quick window je rekao kolega u postu. A i taj cover dijele svima koji su kupili LG G2. |
![]() |
![]() |
#171 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Evo bas maloprije ga dobio ![]() lijepo izgleda to čudo na mobitelu , jedino se brinem da mi taj prozor ne izgrebe ekran kao sto je bilo priče ![]() Zadnje izmijenjeno od: xPsycho. 15.01.2014. u 18:26. |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Fresh Juice
|
Sad je sve riješeno ![]() Inače, naručio si za Nexusa skinove od Slickwrapsa. Za koji dan bi trebali stić pa ćemo vidjet kak to djeluje. Inače, skinovi nisu obične naljepnice, već su od vinila. Evo link ako kog zanima. Ima i za ostale mobova, za plejku i hrpu ostale elektronike. http://www.slickwraps.com/Google-Nex...kins-s/728.htm |
![]() |
![]() |
#174 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam jucer na svoj G2 naljepio XtremeGuard protectore, i screen i back, i sad jos cekam ovaj Flip case, a stigla mi je i kozna futrola iz DE...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Planirao sam kupiti LG G2, nabavio Nillkin frosted shield case (crni) + screen protector... ali sam odustao od LG-a (točnije, nema ga u ponudi tcoma...), pa sada imam case viška. Ako nekome treba, neka se javi (nema smisla to stavljati na tržnicu ovdje)... |
![]() |
![]() |
#178 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Obzirom da sam si flashao 4.4.2 na y300 koji se preporodio,ne fali mi puno da rijesim istu stvar i na lgog,mada,iskreno gledajuci,nista mi ne fali ni ovako,sve radi extra savrseno.
![]() |
#179 |
Premium
|
Neki modeli neće ni dobiti 4.3 već će direktno dobiti 4.4 http://www.phonearena.com/news/LG-to...2-LG-G-Pad-8.3
#180 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|