|
![]() |
#151 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bila je ruka.
#152 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Super Moderators
|
#156 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Svaka čast Slavenu i Hajduku. Bravo. Kapa do poda. ![]() Interu cijeli stadion fučkao |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bravo za Slaven i Hajduk. I jedni i drugi su pali junački. Ispali su od jačih i renomiranijih klubova i oprostili se pobjedom. Ono je mogao biti penal za Slaven, a bome je i Vukušićev udarac pod kraj utakmice bio blizu da odvede Hajduk u produžetke. Kad tako pogledaš mogu čak i žaliti za prigodom, no s druge strane i Athletic i Inter su se ispromašivali, moglo je otići i u drugom smjeru... Danas ždrijeb za Dinamo. Mogući protivnici: Hapoel Kiryat Shmona Maribor Helsingborg AEL Limassol Cluj Što god rekli, morali bi proći bilo koji od ovih klubova.
#159 |
Premium
|
Osim Cluja, tu ispadamo garantirano!
#160 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Lako za talijanskog resizesra, mene je vise raspizdio HRT. U srijedu za vrijeme utakmice najkatolickijeg kluba je bio mec za broncu male Lucije i naravno da se prijenos nije smio prekinuti da bi to vidjeli jer sto je borba hrvatske predstavnice za broncu na olimpijadi u usporedbi sa svetim euro pohodom Nasmrkanog. Da bi eto jucer prekinuli prijenos Hajduka na 5minuta zbog utrke na 200m tamo nekog jamajcanina koja je trajala 20 sekundi. O komentatoru sa Sportkluba, koji se valjda i sam pogubio pa je u jednom trenutku gledatelje pozdravio s "Dragi gledatelji Sportk...skog programa HRTa, ne treba trositi rijeci.. No ajd, nista novo iz Televizije Zagreb. Sve u svemu nakon jucerasnjih dobrih predstava oba nasa predstavnika u europi nazire se da bi borba za drugo mjesto u HNLu mogla biti vrlo zanimljiva! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Premium
|
Jest da je ovo vjerojatno najgora Dinamova momčad ikad i znam da ovakvi mogu ispasti od svih ovih klubova kolko god nominalno ibli jači ili skuplji, ali taj Cluj nije nikakav bauk. Ipak su svi ovi klubovi puno bolji izbor nego klubovi koje bi dobili da Dinamo nije nositelj. http://www.uefa.com/uefachampionslea...ineup+complete Ma nemreš sanjat o Ligi prvaka a bojat se Cluja ![]() Citiraj:
No, mislim da je ipak stvar u tome što je teakwando nešto što ne zanima 99% njihovih pretplatnika, dok je Bolt veći mamac za publiku. Ali ipak je bila riječ o borbi za medalju. što se pristupa tiče, da nije u redu, nije.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 10.08.2012. u 09:35. |
|
![]() |
![]() |
#162 |
Super Moderators
|
Dobre tekme jučer ![]()
#163 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad nekak imam feeling da bu Dinamo izvuko Kluž i puko ![]()
![]() |
#166 | ||
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Sto se tice tekmi ![]() ![]() Sto se tice dinama, najvise bi volio da izvuku ubicu Partizana ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 10.08.2012. u 11:08. Razlog: + |
||
![]() |
![]() |
#168 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
dobre tekme jucer, super su odigrali momci sta se contea tice, tih 10 mjeseci on moze voditi ekipe na treninzima i sve dide mide, samo nesmije biti na tekmama, tako da bi mogao i ostat i sve dirigirat telefonom, i nakon par mjeseci ce se vjerovatmo zalit i malo smanjit kaznu ![]() ali opet juve ima izvrstnu ekipu i jos ako kupi nekog kvalitetnog napadaca (Cavanai/RvP) svejedno ce poharat italijom, jer su se ostale ekipe oslabile, dok su oni samo ojacali, s bilo kojim trenerom na klupi, dok s druge strane liga prvaka je pravi izazov |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
|
Da, pomalo je već smješna situacija... Uvijek Juve najebe ![]()
#171 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ne znam kako ce klub reagirat... Ponovo Juve dobiva negativan publicitet i vec citam kako hrpa nedovoljno upucenih ljudi i novinara svaljuje teret na leda kluba iako klub nema nikakve veze sa ovime.. Sto se igrackog kadra tice tu su stvarno jaki.. Giovinco, Asamoah, Isla, Pogba, Padoin, Lucio.. nisu mirovali ovog ljeta, a ostalo je jos novaca i za pravog centarfora.. navodno je Llorente trenutno jako blizu potpisa.. Iznenadilo bi me da ne obrane naslov i ove sezone.. |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
|
Cluj smo izbjegli ![]() Daj nam Maribor da se igramo ![]() EDIT : uf, i bi maribor ![]()
#174 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bravo za borbeni Hajduk. Na žalost, sada će misliti da su Chelsea pa će popit od Zagreba. Do sada 100 puta viđeno. Može oklada da će biti prekida u Mariboru.
#175 |
Guest
|
Ovog se i ja bojim. Ali brijem da će ovakav Maribor ispucat Dinamo. Gledao sam ih prošle godine protiv Splita i dečki imaju srca dok se ovi naši vuku bezvoljno u stilu "ajd da to obavimo pa idemo "Kod Mome" na jednu ljutu i mesinu" |
![]() |
#176 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovo nismo vidjeli za vrijeme utrke na 200m. http://i1111.photobucket.com/albums/...ania71/haj.gif Mogli su Bolta staviti na prvi program kao neki dan vaterpoliste. Nije da im je nesto kvalitetan program da ga ne mogu prekinuti na 5 minuta ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Bravo za hajduk i slaven jučer. |
![]() |
![]() |
#178 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
takav gik bogami nisam ![]() ![]() Sad da vidimo kak će se Dinamo i Maribor igrati ![]()
![]() |
![]() |
#180 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Btw, jucer sam nacuo da je trener Juvea, A. Conte dobio suspenziju na koliko? Godinu? Istina: Antonio Conte, osuđen je na 10 mjeseci izbivanja s klupe Ajd, nije toliko strasno. ![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|