|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da, primjetio sam tu foru, ili lesevi sta plutaju par cm iznad poda. Nekako clipping radi problem. Al apsolutni rekorder je razgovor 2 vojnika, nesto seruckaju, strela jednom u glavu pa drugom...sad su 2 lesa na podu..al razgovor jos ide ![]() Ja se okrecem ko idiot, da mozda netko drugi ne razgovara, nope...oni ima da dovrse svoje 2 crte texta po svaku cijenu. Epic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
BladeRy, ako si igrao C2, sjećaš se da se Alcatraz počeo "gubiti" pred završetak igre, a igra je završila sa Prophetovim glasom. Tako da povezati ultimativni fail kretena CH koji je uspio maestralno zasrati sve što je bilo dobro u ME i priču u Crysisu zbilja nije fer. Zapravo, nije fer što CH još diše, ali dobro... ![]() Back to topic: igra mi je iznenađujuće dobro sjela. AI je malo blesav na drugoj od pet težina igre, ali mi je atmosfera solidna, uživancija mi je igrati se sa lukom i strijelom... Vrlo solidna igra zasada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Guest
|
Meni je fora, igram na najtežoj razini , miniram ih po nevidljvim štitom, zasjednem za mitraljesko gnijezdo i veselje počinje ![]() Novi level- ponovi ovo gore. A MP je posebna zabava , COD + nevidljivost i skakanje po krovovima pa headshot ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Izvadak iz benča 22 grafe od gurua - very high quality postavke i FXAA. "The processor is a Core i7 3960X clocked at 4600 MHz". ![]() http://www.guru3d.com/articles_pages...nchmark,7.html Primjer na Titanu kako performanse padaju ako se ide na very high + MSAA (8x). http://www.guru3d.com/articles_pages...nchmark,2.html envidija bolje stoji i izgleda kao i kod battlefielda prije nego su atijevci stvar popravili driverima Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 24.02.2013. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
Prophet nije poginuo na kraju Crysisa 2. |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
wikipedia piše bez veze. Prošao crysys 2 tri puta , pogledao sve cinematice i zaključujem da je Prophet bio živ cijelo vrijeme. Kad stigneš u alineovu "utrobu" na kraju , nakon finalne borbe počne ono samoispitivanje "što koga*stvarno je-nije, što jesam/nisam završio-počeo" . E. to. |
![]() |
![]() |
#158 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene samo zanima kako u kampanji " upaliti " bolt sniper. Dosao sam do onog dijela di krknem ona 3 guna na tornju i maknuo se snajper, koja tipka ga enable-a ?
![]() |
#160 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili opet trolas iz navike. Prophet ga je mozda preuzeo, tjekom igre mu prophet govori kroz suit da nema dozvolu da umre i ta sranja, sad jel to suit AI/VI/whatever, imprint propheta il tako nesto, to je drugo. Znaci wikipedija serinja? Serinja onda i ingame animacija.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Guest
|
ne trolam, ja nimalo. Pogledaj još jednom sve skupa i pogledaj koliko vrišti "ne gledaj očito - gledaj otvoreno najočitijoj interpretaciji". Prophet je živ. |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Re: Crysis 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
smiješno je to. Pa ta 295 je stvarno jaka kartica dan danas. Idiotizam je da radi na 5770 a na toj ne. |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Nakon instaliravanja ati beta drivera performanse su se skoro poduplale... Tako da tko nije, trk po beta drivere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Meni ide ok na 1680 texture high, od ostalih samo držim game effects na high ostalo medium i lijepo izgleda a dobro ide u principu. Međutim kad dođem do jednog levela više ga ne loada samo se sruši na desktop..... EDIT: Riješeno problem sa pokretačem.... uglavnom sada imam savegame problem jer nemam metaka u jednom oruzju koje je izgleda must have za taj level ako trebam ispočetka ide unninstall ako samo taj level onda ok. Uglavnom kad uđete u grad framerate padne osjetno dole..... sada mi je na granici igrivosti s gore napisanim detaljima..... Da mi je đabe dobit jednu karticu za sli hahah.... Zadnje izmijenjeno od: Michel. 25.02.2013. u 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam ugodno iznenađen, stavio 13.2 betu 6, na 1080p se sasvim solidno vrti na medium-high dealjima(samo shadow na low), čak i 2xAA ![]() I sad me odgovara, jer čak uspjeva održavati koliko toliko 30fpsa i u Crysisu. Jako žilava serija ta HD5800, malo pogurana overclockom. edit: U ovim zatvorenim hodnicima je čak 60 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ovo je faking 3DMark sa "pričom" i likovima... 5h SP kampanje, i to mi se još teli na kompu na 19FPS-a na medium-high postavkama, na 19" ekrančiću Omg... ![]() Opekao sam se na AC3 i FC3, kupio bez probe, ali naučio sam lekciju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.02.2013. u 02:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja ga više ne mogu ni pokrenuti. Igra se smrzne kod pokretanja. Jedan dan radi, drugi dan ne. Uninstall...
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Daklem...Crysis 3 - low end review (konfa iz Moj komp)...20-40 fps-a...60% oko 30-ispod 30...1024x768 - sve na minimum ili off (igra izgleda predobro čak i na tim postavkama tak da...). E sad...palo mi na pamet da isprobam malo Virtu i iskreno...ostao sam ugodno iznenađen - iste postavke - minimalno 35 fps-a, pa ide i do 70...iskreno iznenađen sam poprilično pošto dosad u igrama baš nisam vidio značajan boost...ugodno sam iznenađen...Najbitniji dio - igrivost, priča - sviđa mi se ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
WOW, stavio nove drivere (gore spominjanu betu) i igra poletila ![]() Mogu rec da igram sve na very high uz tu i tamo drop do 25tak fps-a ![]() 1680 ofc ![]() Prvi put da vidim da driveri "rade" bolje od proslih ![]()
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Instalirao ga al jos nisam igrao...što mislite oću moći vrtit na ultra setingsima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|