|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Inaće ja sam sad u sredini druge sezone i još do sad nisam vidio sc, sad sam ga prvi puta vidio tako što sam ga ja izazvao, inaće ima tu i tamo koja žuta zastava, ali slažem se s tobom puno premalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() U par pokusaja sam imao odlicna vremena na prolazima, ali sam sjebao sve kroz Parabolicu ![]() TC i ABS su on jer igram na tipkalu ![]() Sad moram u krpe jer ujutro rano moram na faks, ali kad se vratim probat cu i ostale staze skinuti ![]() EDIT: http://www.pohrani.com/?45/xh/3M8edE...-17-14-15-.jpg ![]() EDIT2: http://www.pohrani.com/?1V/fV/H30OnG...-17-18-13-.jpg ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 17.10.2011. u 18:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav imam account na gfwl sa f1 2011 ali igru sam skinuo preko torrenta jer mi je tako reko prodavac, pa me zanima dali netko zna kako da igru skinem preko gfwl kao sta se na originu i na steamu skinu igre a ovako ispada koda da nisam ni kupio original. I dali netko zna kako da promjenim jezik kad se ulogiram na GFWL posto se drzavu nemoze promjenit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
|
Evo samo da kažem da sad više nemam stvarno ideje osim da reinstaliram windowse, igru sam već reinstalirao valjda 5 puta, a imam instalirano microft game for windows-live destritinution i microft game for windows-live, ali opet javlja xlive. dll, ćak sam windowse na par dana unatrag na onu opciju system restore. Hvala... Opet svaki prijedlog je dobro došao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
E ljudi ovako opet mi treba pomoć, ja sam i googlao, ali nisam našao rješenje. Znači instalirao sam patch 1.02 i igra se počne učitavati i onda kad treba uči u samu stazu zablokira. S tim da nikad ne uspijem instalirati onaj titleupdate, nego samo onaj setup. Ako me rezumijete. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
dali vozite na volan ili tipkovnicu ta vremena? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Mora to bolje, ja u karijeri iman 1:20.180. sa Williamsom ![]() A u time attacku staza ima 100% gripa, gume su stalno na 100% neovisno šta radili s njima i gorivo je stalno na minimumu neovisno kako vozili ![]() A oće li ko vozit... čekamo 2012 ![]()
![]() |
#164 | |
freak
|
Citiraj:
![]() ![]() A 2012, jedva čekam.
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam poceo karijeru na Legend sa Williamsom. Nakon 3 trke konstantno sam po utrci od 20% po 10-20 sec brzi od AIa na ukupno vrijeme. Dosadno mi je vise igrat :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#168 |
Premium
|
Ma mozes u boks uletit samo tako, probaj nemoras kocit vec ti sam zakoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() uostalom dali je zabranjeno postati??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Naravno da nije zabranjeno postati, ali s hrpom "konstruktivnih" postova nećeš doć do pristupa tržnici iako ih imao 50 ![]() Nazad na temu.... Tko sve vozi time attack i tko stavlja vremena? Sad tražim gamepad i bacam se na vožnju. Igrao sam je čim je izašla, reinstalirao windowse i izgubio profil pa mi se nije dalo ponovo.
![]() |
![]() |
#171 | |
Premium
|
Citiraj:
kao 2. postavio pitanje posto sam cuo da u igri ima bug i da se stavi anti roll ili sta vec na 11 i da bolid lezi ko po tracnicama kao 3. pito sam covjeka u vezi xperie s jel me taj mob. zanima kao 4. ako imas nekih problema slobodno me banaj pa nije ovo jedini forum na svijetu kao 5. ako netko zeli nesta kupiti ili pogledati sta se nudi na trznici nebitno dali zeli staviti oglas ili ne to onda ljudima omogucite jel neki mozda cuju od prijatelja da ima nesta zanimljivo,a posto je u ovoj hrvatskoj teska ciganija i svi bi nekog zajeb... nemorate onda ljude jos i na taj nacit da nekazem sta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja iman stare SSove pa ću vam konkurirat sa tim ![]() ![]() Doduše svi su iz karijere i svi sa Williamsom pa i nisu neka vremena, ali trudio sam se oko setupa pred svaku utrku (redovito san provodio duže vremena igrajući practice nego race) pa nisu ni za bacit ![]()
![]() |
#175 | |
freak
|
Citiraj:
![]() Kao sto je bilo u DiRT 2 prije 2 god (Croatia hairpin run-Subaru Impreza...kad sam ja bio prvi ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja imam pun k za uciti, ali kad je u pitanju nabijanje vremena na F1, onda sam spreman izdvojiti malo vremena ![]() Dakle, time trial sa mekom ili super mekom smjesom guma (ovisi od staze do staze) sa recimo Mercedesom ili Lotusom, oni su neka sredina. Sto kazete?
![]() |
#178 |
The mighty pirate
|
Prijedlog: Time Trial Lotus Renault Monaco Default car setup (srednji adaptable) Default gume (option) Braking assist - OFF ABS - ON Traction Control - OFF Igram na gamepadu od Playstationa, na analog gljive pa sam možda u maloj prednosti u odnosu na vas na tipkovnicama, ali ne mora biti.
![]() |
#180 |
freak
|
Kod mene opako grmi pa sam sve poiskljucivao iz uticnice i mreze(jbg, nemam UPS ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|