|
![]() |
#151 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Samo da se nadovežem na ovo. Za one koji ne prate previše događanja oko reprezentacije, Pero je postao "prestar", kada je kao kapetan otjerao Gobca iz svlačionice. A to iskompleksirana seljačina to ne oprašta. I sad nakon što se buka i prašina oko toga slegla, nitko se ne pita zašto je uopće ulazio i šta je radio u svlačionici, dok su se dogovarali kako će igrat. Goluži se nema šta prigovorit. Dobio je igrače koje je odobrio "savez" i napravio je najviše što može i zna. Vjerojatno je uložio puno truda i muke u sve to, ali on je klasični glupson, koji nema feeling, ni timing za ovakve stvari. Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 26.01.2011. u 09:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jel znaš ti uopće zašto se ovo dogodilo i o čemu se radi? Sasvim sigurno ne znaš. A to da je Balić loše igrao baš i ne stoji. Jedina njegova loša je protiv Šveđana kad se uklopio u momčad jer ga nisu pratili, ovo s izgubljenim loptama nije njegova krivnja, vanjski u uigranoj akciji mora pratit srednjeg i očekivat loptu, tak da nije ON izgubio lopte. Forsanje nekih šuteva je ipak pretjerivanje pa mu se to može zamjerit. A i to je puno više radio Lacković kojeg niko ne spominje u kontekstu loše igre, a čovjek odigrao očajno prvenstvo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zaključak je da najbolje igramo kad imamo 4-5 gola prednosti, ma Balić je legenda i netreba ga optuživat za ništa, cijela repka je griješila i svi su pojednako krivi zašto nismo u polufinal... Što se tiče Lackovića on je odavno trebao završit reprezentativnu karijeru! On je u igri kao statićna mrga koja ima dušu pičkice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
|
Nije Lacković toliki problem kao recimo Buntić. Lac je loše odigrao 2 utakmice. Buntić igra konstantno loše, a i dalje ga se gura, jer više nema netko drugi za tu poziciju. Kad ima jako dobar dan realizacija mu je oko 60%, a igra samo napad. U ovoj postavi postoje već dvojica koji ne igraju obranu, znači da Lac mora van, da se ne mjenjaju trojica za obrana. Vanjska linija je oslabljena i više će lopti ići na Buntića, koji puca bez veze, a većina njegovih promašaja završi primljenim golom iz polukontre. Kad se podvuće crta, buntić kad odigra odlično donese prednost od 1-2 gola, a uz to napravi hrpu gluposti i nanervira sve oko sebe. Metličić je donosio 3-5 golova. Nije pucao puno, uglavnom je zabio i to kad je trebalo, a u obrani radio čuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije Buntić igrao loše, možda nije na jako visokoj razini ali nije bio loš, mene su razočarali Duvnjak i Kopljar, njemu nije išlo, kao da se boji, a ima šut ko ja s nogom (i malo jači ![]() I nema smisla uspoređivat staru gardu sa novom, onih kojih nema, nema, i neće se vratit. Treba se orijentirat na ono što imamo jer u protivnom nećemo više nikad ništa osvojit ako ćemo živjet na staroj slavi i bivšim igračima. Balić kakav god bio, jednostavno je majstor, i za njega nema nikakve zamjene trenutno, on jednostavno mora igrat. A ovog Gobca treba torpedirat na južni pol sa probušenom rukometnom loptom.
![]() |
#156 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Buljo, pa Duvnjak je bio ozljeđen ![]()
![]() |
#157 |
Premium
|
Ako tako gledaš na stvari, onda ti mora biti jasno da kad Balić ode i sa trenutnim vođenjem selekcije, domet će bit plasiranje na EP ili SP i eventualno prolaz kroz grupu. Ovo je do sad najbolje Buntićevo izdanje i to nije dovoljno za reprezentaciju. Bolji desni vanjski je univerzalac Vuković ![]() Ako Gobac ode, dosta "starih" bi igralo opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ako je Buntić loš, kako onda opisati Kopljarovu igru? Vuković na desnom vanjskom ne može funkcionirati protiv bilo kojeg ozbiljnijeg protivnika. A Metličića bolje da ne spominješ, njegove zadnje dvije-tri godine u repki i Ciudad real su komične, a u Celju je tragikomičan...govorim za igru u napadu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
Jel ne vidiš smiley pored???? Napisao sam da je do sad najbolje odigrao. ALI, imao je šut 7/11 (ok možda za košarku, za rukomet na vrhunskoj razini nije ![]() Kopljara ne bih ni komentirao. Ja se ne kontam toliko u rukomet i ne vidim taj njegov potencijal koji drugi očito vide. Ali ajd, imao je ozljedu prije prvenstva, pa možda još vuče neke posljedice. Metličića spominjem, jer je on i u najgorem izdanju bolja solucija od Buntića i Kopljara zajedno. Sad vidim da su gore neke stvari možda dvosmislene. Buntića sam naveo samo za usporedbu da Lackovićem. Dečki su odigrali slabije ovaj turnir, ali s obzirom na sve okolnosti oko reprezentacje, ovo je super rezultat. Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 26.01.2011. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
komentirate postotak realizacije pucaca i 7/11 je lose? mora da vam se nesto pobrkalo lol.. buntic je trebao biti u prvoj umjesto kopljara od prve minute prve utakmice.. kopljaru nije trebalo dat da vidi napad.. lackovic je igrao vrlo dobro, jest da se nije nadavao sam golova i da je njemu realizacija bila koma, ali je uposlio krila vise no iko.. balic bacao lopte u aut? zasto se sa lacom tako rjetko dogodi da njihovo proigravanje ode u aut? zato jer lac zna gdje i kada cekat loptu.. buntic je grjesio nekoliko puta, balic se raspizdio na to, objasnio mu 2/3, i drugu utakmicu gle cuda - ni jedna baliceva lopta bunticu nije otisla u aut vec bunticu u ruke i kad je bio blize pucao je iz koraka.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mora on sad tako nastupit jer sto se dogadja u reprezentaciji prenasa se i u zagreb.. a balic mu je naravno okosnica kluba.. mozda i nadam se da ce se ipak streljati goluzu pa mozda se nadje i koji profi izbornik.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Upravo pogledao prvo polufinale, Francuska-Švedska 29-26. Onaj Bertrand Gille i golman Omeyer su vrhunski majstori... kad god Francuzi imali igrača manje, ili nisu imali rješenja u napadu guraju loptu do Gille-a, a ovaj pogađa ili iznudi sedmerac. Svaka čast! |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš gledam tekmu i sve si nekaj mislim kako su nas za sitnice slali po 2 minute van malo-malo...
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da ne otvaram novu temu, nastavljam se na ovu, koju sam otvorio prije dvije godine. ![]() Jučer je počelo svjetsko prvenstvo u Španjolskoj. Prva utakmica Španjolska-Alžir 27:14. Očekivano. Danas igraju Hrvatska-Australija te Mađarska-Egipat, momčadi naše D skupine. Kao najveći favoriti slove domaćini Španjolci, Francuzi i Danci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Sramota od goluže što nije pozvao Balića, jad i bijeda od izbornika,marioneta Gobca. Najboljeg igrača SVIH vremena ne pozove...Strašno neću ih više niti pratit jer nema smisla.
![]() |
#178 |
Guest
|
Nema Balića, Australci jesu znatno lošiji ali ipak ...ovoliko? Ovo je poklon! Hrvatska(h-25,5)-Austral.1,85 2 |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
e moj Ivane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest