|
![]() |
#151 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
dodao odgovor
Made li netko na PCE-u da je kupio tega cuda? Promakla mi je i bome mi se svidja. A nije ni uzasna cijena na eBay-u. Samo, bas preletih par linkova i vidim da je dosta problema. Od izrade, drivera... s druge strane, neki je opet prilicno hvale. Samo, najmanje je opisa o samim tipakama. Drzat cu je na oku. Ima'de mi ONO nesto! Jedino, ne mogu se oteti dojmu, da tipke odisu jeftinom plastikom. Na svim uvecanim slikama, jednostavno izgledaju jeftino! Nadam se da sam u krivu. Citiraj:
... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() Nitko ni da zucne o ovoj tipkovnici Merc Stealth steel series...whats up with that!!...ali evo , pun pogodak ne ma greške. mala zamjerka je što hrvatska slova čćžđš ne svijetle već su nacrtana, ali osim toga najbolja tipkovnica ikad. Tri boje u tri jačine nema klik klak lijeve tipke vrlo dobro urađene za igranje mada itko tko se bavi arhitekturom ili slično će vrlo cijeniti ovu tipkovnicu. Sve je pregledno i tipkanje je uživancijaaa. Tko kupi neće faliti mada nije dizajnom usporediva sa nekim drugima kada je dobijete; robusnost, lakoća uporabe i sve ostalo će vas osvojiti. ...i nije da svaki cigo svoga konja hvali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
|
...da produžena je ali meni paše , što se tiče dužine taman; laktovi na naslonjač od sjedalice a miš desno i druga ruka pada točno na lijevu krajnju stranu tipkovnice, doduše i moj stol je mao veći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
|
![]() Predomislio sam se što se tiče ove tipkovnice sve je super ali brate za tipkanje nije(tipke su previsoke i malo wobbly a svijetli tako jako u mraku da bliješti(nije problem u slovima već to što bliješti između), pa sam si uzeo logitech illuminated i super , faliće mi lijevva strana merc tipkovnice ali mislim da je možda g13 dovoljno dobra zamjena za to.(mada sam poslije u jednom dućanu u Zadru našao na akciji logitech k800 za 400kn ali ok). Zadnje izmijenjeno od: Andymur. 04.12.2011. u 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Magarac
Datum registracije: Aug 2007
|
nakon kaj mi je riknulo pola osvjetljenja na onoj jeftinoj bijeloj trust-ovoj iz hgspota, sad moram nac nekaj kaj će valjat ![]() bitno mi je da su tipke kvalitetne i da nemogu curu zbudit s njima kad stancam ![]()
Desktop: Gigabyte GA-EP43T-UD3L / Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz under Scythe Katana III / Corsair Dominator DDR3 1600GHz (2x2Gb kit) & Corsair Vengeance 1600GHz (2x4Gb kit) / Sapphire HD6750 512Mb GDDR5 / 3xSATA HDD (80Gb+120Gb+160Gb) / Aopen mid tower / Fortron Bluestorm 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Logitech Illuminated. Nemam ju osobno, ali sam ju u više navrata isprobao i meni odgovara. Sad jedini problem je malo veća cijena u odnosu na neke jeftinije tipkovnice, ali opet mislim da se isplati i da je ta cijena opravdana. (recimo da ovu g15 iz siga imam nekoliko godina i nemam nikakvih problema+ logitech support koji će na svaku mrvicu nezadovoljstva najvjerojatnije u korist korisnika reagirati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imam illuminated vec godinu dana i mogu reci sve najbolje o njoj...
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam uzeo ovu http://www.youtube.com/watch?v=AG3aZEqQR6s Razer Marauder Starcraft II Gaming Keyboard Nije bas da mi je na prvu sjela, no moram je forsirati zbog ulozenih novaca Zadnje izmijenjeno od: jazavacjazavac. 10.12.2011. u 12:31. Razlog: Dodavanje imena tipkovnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
sta bi prije uzeli, fancy logitech g510 svjetlecu sa ekrancicem http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.200.200 ili mehanicku tipkovnicu razer blackwidow bez osvjetljenja i ekrancica http://www.magazinrs.hr/tipkovnica-r...ka-usb/1101337 ? trenutno sam na obicnoj logitech za 100kn ali pocele su me zivcirati tipke nemaju vise isti feeling kao kad sam kupio, nisu vise smooth zapinju nekak |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pa kaj je nisi isprobao prije nego što si pljunuo pare?
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
da da, definitivno cu blackwidow prije nego g510. no sad je dosla druga dilema - blackwidow ili steelseries 6gv2 ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
a sta mi ima tamo pokazivati. na pamet mi pada: -temperature, brzine ventova - briga me -equalizer bars ono da mrda u ritmu muzike - kaj ce mi -ammo u igrama - imam na monitoru jbg, radje bih kvalitetno tipkao nego gledao u ekrancic |
![]() |
![]() |
#175 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
svaki dan i svako sjedanje za komp... kad sjednem za komp palim osvjetljenje, plavo za večer, zeleno za sunčan dan ![]() ![]() edit: @trpi... slažem se svakako, ali jednostavno volim taj mali ekrančić nadzora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ima ju moj buraz i još jednu uštekanu pokraj nje. On ima krumpire od pstiju pa mu je dobra za igre ali je banana za pisanje ili još gore za računanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Guest
|
Citiraj:
i koji ducan u ponudi ima obje, links? ali opet nebih tamo kupio vec u najeftinijem na nabavi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#179 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
e da, i bez problema ce ti dati da probas, bar meni jesu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
jebo tipkovnice od 500+ kuna kaj nema normalne tipkovnice za, kaj ja znam,... 200 kuna? zake?
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|