|
![]() |
#151 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
jel se nekom igra crasha na prvom boss battleu (tj prvi susret sa onim trollom)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Fraps mi ne radi, ali mi radi OSD od MSI Afterburnera. 1920x1080, DX10, high detalji i 2xAA, bez SSAO, ide na preko 35 FPS-a, ali se osječa lag Na istoj rezi sa 16xAF, 4xAA, DX9 i medium detaljima piči na ~80-90 FPSa. Nije igra loša, dapače, ali nema ni blizu onaj "wow" efekt kao što je to imao original. Female mage sam, igram sa još jednim mageom i 2 tenka. Poprilično dobro nadopunjavanje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
bam hrpa bandita, 3000 archera -->rape -->
![]() Vidjet ćemo kakva priča bude ukupno, zasad kap što ljudi rekli Nije OMG ko 1nica, al da se i gore Igrao par sati jučer, grafika na high, 1600x900 jer FRAPS-am usput, radi čisto ok, grafika je ok, ni fenomenalna (čak stovise ocekivao vise nakon 2god).
Nakon početne linearnosti otvara se nelinearni dio (da ne spoilam ikome neću u detalje), borba brža i fluidnija, što je plus. Na hardu mi je ko normal u Prvom DA (bez onih olakšavajućih pečeva ![]() ![]() Vidjet ćemo kakva priča bude ukupno, zasad kap što ljudi rekli Nije OMG ko 1nica, al da se i gore
![]() |
#158 |
Guest
|
još 2 dana..pa odma na hard ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
bam hrpa bandita, 3000 archera -->rape
![]() Vidjet ćemo kakva priča bude ukupno, zasad kap što ljudi rekli Nije OMG ko 1nica, al da se i gore |
Igrao par sati jučer, grafika na high, 1600x900 jer FRAPS-am usput, radi čisto ok, grafika je ok, ni fenomenalna (čak stovise ocekivao vise nakon 2god).
Nakon početne linearnosti otvara se nelinearni dio (da ne spoilam ikome neću u detalje), borba brža i fluidnija, što je plus. Na hardu mi je ko normal u Prvom DA (bez onih olakšavajućih pečeva ![]() ![]() Vidjet ćemo kakva priča bude ukupno, zasad kap što ljudi rekli Nije OMG ko 1nica, al da se i gore |
![]() |
#160 |
overpowered
|
Bilo bi zabavno da možeš pogotovo ako si umro u jedinici XD Onak Zombie Champion of Kirkwall! ![]() Ni mi se dalo trazit savove pa sam odabrao opciju koja je najslicinija onom mome (mos birat tipa bio si human noble, stavio allastaira etc)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Banned
|
ja htio igrat sa dwarfom izgledaju ruzno, ali su carevi i imaju najljepsi kingdom ^^ je, dosta je veliki minus sto ima samo humana i conversation wheel.. pise jedno, on kaze nesto drugo debilana |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
Šta su se svi uhvatili tog conversationa k'o pijan plota? ![]() Svakako bolje izgleda i pregledljivije je nego 1. 2. 3. 4. tipa odabiranja odgovora. Ordem, u conversation wheelu je ponuđena skračena verzija onoga što želi reći, neće napisati za svaku stavku cijelu priču ![]() Igram na Hard, prvi Dragon nije bio baš nešto, ovaj drugi je bome zayeban
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ja sam imao, krenuo sam sa 1920x1200 very high aa 8x onaj drugi 8x, sa svim dodatnim upaljenim i počelo se retardirati...kad sam zagasio te dodatne điđe i smanjio na 4x/4x je proradilo normalno...mislim da je ipak riječ o tim occlusionima a da zbog aa samo pada framerate |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dx11, Very High, AA 8x, AF 16x, ukljucen SSAO, ovaj blur i depth of field. Dakle sve na max, sa beta driverima sad oko 25 FPS-a. Kod mene je do drivera. AA i AF maxani ili iskljuceni nemaju nikakvog znacajnog utjecaja kod mene na FPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel tko komentira valja li igra što ili ne, kakva je priča i sl, a ne da se diskusije o igri svode na to kako ide sa kakvim postavkama ![]()
![]() |
#167 | ||
Banned
|
osnova svih RPGova je conversation sustav bilo prije 20g, bilo sad. Citiraj:
Citiraj:
to kako ce on formulirati sto si odabrao je cista lutrija i zivcira me nemam osjecaj kao da ja upravljam likom, nego da netko drugi interpretira moje neke smjernice (evil, neutral, good) odaberem nesto sto je dobro napisano, i na kraju krele kaze nesto toliko debilno da mi je zao sto sam to uopce odabrao bolji mi je stari sustav gdje si tocno znao sta odabires i gdje ce voditi taj razgovor (tj sta ces imat od njega) a ne ova generaliziranja, p*cke materine, piskio bi kakio bi igram RPG, nikud mi se ne zuri, znam da moram ulozit tonu vremena u igru nije rijec o CoDu gdje mos pretrcati level na najtezoj tezini bez da ispalis ijedan metak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Banned
|
Citiraj:
prica srot naspram jedinice dijalog mi je debilan likovi nisu pamtljivi kao iz jedinice combat je puno brzi nego u jedinici i dosta vremena provodis igrajuci igru kao TPS/hack'n'slash - combat stvarno nije los, ono, dinamican je level design je ocajan i dosta se ponavlja mozes igrat samo sa humanom (srecom mos napravit svog lika, tako da ne moras izgledati kao 30godisnji emo iz trailera) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
igra je solidna.nista vise,cisti prosjek.to je drugo sto je balavudrija nahajpana do ibera i naravno preorder(kojeg btw neradim tamo od enter the matrix tj epskog zajeba) al naravno neki nikad ne nauce.al zato kad treba kenjat tu su 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ocjena kritičara je dosta dobra (trenutno 84). Što se tiče ocjena usera mislim da je to puno više samo gnjev fanboya jedinice zato što im omiljena igra nije zadržala ista obilježja. Takve ocjene nisu objektivne već se temelje na primitivnom subjektivnom mišljenju i čim nešto nije kako je po njihovom mišljenju trebalo biti odmah je ocjena niska. Meno osobno je igra dost dobra. Jedinicu sam igrao dosta dugo no nikada do kraja no ovo je meni totalno drugačiji tip rpg-a. Puno dinamičniji combat mi se sviđa, kvaliteta grafike je dobra, priču još nemogu ocijeniti jer imam samo 2h igre no dvije stvari koje me trenutno nerviraju su kamera (na koju se još privikavam) i loš level design. Nikakav dx11 i sva ostala čuda današnje grafike ne mogu popraviti takvo nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
u odnosu na jedinicu lošinj samo takav, inace, sama za sebe, cisto solidna ![]()
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
nakon nešto više od sat vremena igre mogu reći ništa posebno,vjerojatno sam previše očekivao...iako sam nakon dema odmah rekao da će teško potući prethodnika,sve ide u prilog konzolama koliko vidim,pojednostavlljeno masu što mi se baš i ne sviđa(šteta što se nisu držali više prethodnika) ali šta je tu je....jedino mi se sviđa dinamičniji kombat sistem,ostalo sve nije ni do jaja originsu ali ajde tek sam na početku,iako sumnjam da će se promjeniti nešto do kraja. igra mi radi na rezi 1600x1050,AA 2,anisotropic 8x,high detalji,dx 11 bez onih dodatnih sranja uključenih i dobro radi,iako zna pasti frame tu i tamo,dok kada stavim ne very high i pouključujem one džidže midže je neigrivo. uglavnom čini mi se kao jedan solidan RPG koji je mogao biti puno bolji samo da su se držali starog štiha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
izgledaju li vama oni random npc-i po gradu sta samo stoje po strani debilno ili samo ja imam nekih problema? http://s1.postimage.org/4m4i1zl1s/Dr...1_28_14_62.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Registered Abuser
|
nemaš nikakvih problema 1900x1200 maxed out + high res texture http://i.imgur.com/wSvIO.jpg edit; hehe uvijek taj elf-turčin u prvom planu sa svojom high def facicom Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 09.03.2011. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
|
Citiraj:
Prijatelj ju igra na PS3 i oduševljeno mi pokazuje grafiku , ja u sebi mislim WTF pa nije ovo 2005. godina kada bi to možda i bila neka grafika za PC ! O ostalim "bitnijim stvarima od same grafike" ne želim trošiti riječi . Novac pokreće svijet . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
oo unlockalo se , javim dojmove popodne ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
overpowered
|
Evo igrao malo vise Cons: -Nemogu randomly pocet pricat sa svojom ekipom ko u jedinici da saznam vise backstorya o njima -neznam dal mogu dovuc oruzje u neki quick bar, neda mi se svako malo po inf drkat da stavim ljuk i strelu ![]() -rijetko ko ima kaj pametno za rec od npc-eva (tj fraze im se ponavljaju) -grafika mi se čini ružnija nego u orignalu + zašto sve žene imaju huge boobz, mislim nije da se bunim, al 1.4 m visoki elfovi sa Dcup je kinda overkill XD +Flemeth ye way to sexualizirana naspram jedinice (čitaj huge boobz + anime hair) Igra ko igra ok zasad
![]() |
#179 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
mene je mrvicu razočarala igra, nije loša, naprotiv, odlična je, ali bar za sad mi nije bolja od originsa. borba mi je zabavnija, ali nedostaju mi interakcije s ostalim likovima, dialogue sistem je koma živa (ja stavin neutralan odgovor, a on se sprda na mrtvog oca), engine mi se cini iz ME2 i izgleda odlicno, priča (ono narrated mi se uopće ne sviđa i ima dosta propusta) i lokacije isto lošije, možda kasnije to bude bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
http://i52.tinypic.com/v8dls8.jpg kolka ja vidim ta treba je neobrijana ostalo kaj si reko za npc stoji i svaki baja u tvom timu ima za reč točno jednu rečenicu na različitim lokacijama...do jaja kak da ja zbarim onu izabel kad nemreš s njom pričat ni ništ, samo se na nekom random questu nakon obavljanja pokaže +friend ili rivlary points... meh a i stvarno treba im isključit sve one taktičke opcije i držat cijelo vrijeme na hold da se ne glupiraju u fajtovima |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|