|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Upalit cu sutra igru (neda mi se sada trazit login podatke za drugi steam acc na kojem mi jedino ta igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja san u 2/3 puta imao gadne probleme, taj GFWL je nešto najgore šta sam koristio u životu, šta legalno, šta nelegalno. Uvijek neka sranja s tim, il moraš koristit stariju verziju jer nova ne radi ili se neće spoji ili fali neka komponenta pa se ruši. Dvi najdraže situacije su mi kad sam izgubio sve sejvove jer nisan backupirao neki XY livi folder nakon reinstala windowsa ili kad mi F12010 (ako se ne varan) nije uopće htjela radit na x64 Win XP. Igra je podržavala OS, ali GFWL klijent ne ![]() Ukratko smeće, kao i ostali slični servisi... A ovo čudo nisan još zaigra, kad je tek izašla bija san zatrpan svim i svačim, a danas neman neku "motivaciju" za startat je kad je niko živ ne vozi. Doduše i sam DIRT je daleko od Colin McRae kakvog ja pamtim i volin, pa me to dodatno odbija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma taj GFWL je smeće smeće. Nikako ne uspijevam srediti to, još uvijek pokušavam -.-". Pa ne mogu vjerovat, sve sam pokušao, ama baš SVE!. Znači igra normalno radi, kada uđem u igru pojavi mi se Log-in ekran GWFL-a gdje traži mail i pass, na što ja odem gore na X, i onda mi izbaci dolje desno poruku "Player1 signed in", tako nekako, i tada kada odem na ok, učitava igru i napiše "Profile creation failed". Pokušao sam SVE, što god sam izguglao, skidao sam i one patcheve itd., ali ništa ne pomaže. Ima li tko kakav savjet, iskustvo u vezi toga itd? Izludit ću.
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Dirt 3 nesnima postavke joystick-a
Dakle udjem u igru naredim kontrole joystick-a kako zelim snimim profil sve radi ureduno no kad ponovo udjem u igru opet moram naredjivat kontrole za joystick nikad se nesnime?neznam zasto ali svaki put ponovo,zna li netko kako rjesit problem?u drugim igrama je sve ok...lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
udjem u igru naredim kontrole joystick-a kako zelim snimim profil sve radi ureduno no kad ponovo udjem u igru opet moram naredjivat kontrole za joystick nikad se nesnime?neznam zasto ali svaki put ponovo,zna li netko kako rjesit problem?u drugim igrama je sve ok...lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Pozdrav, ovako imam problem sa ovom igrom, koristim monitor kojem je refresh rate 85, znaci akd igru pokrenem ona bude u windowed mode-u, kad stisnem alt+enter igra se pojavi u full screen ali problem je sto se prebaci na 60hz, znaci slikaj e onako blještava i ružna ali akd odem u opcije i dlaje stoji da je 85hz, pokusao sma mjenjati u 75 ili 60 pa vratiti na 85 ali i dalje stoji bez promjena. Kada je u Windowed Mode-u onda je 85hz. Pokusao sam i vsync off i on, nista ne pomaze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|