|
![]() |
#151 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#152 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Vezano za vuvuzele, cini se da je ovo jedino rjesenje : http://www.pohrani.com/f/3r/2m/3z6TiNVT/aa.jpg ![]() Aj valjda ce sad bit golijada. Bome, u kojoj je skupini S. Koreja, bit ce cudo bude li ijedne snimke za raju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
HA Koreja ovo dobiva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
koje govno od nogometa, inter prakticki svaka tekma. cisto da se razumjemo, svaka cast interu, ali gledati cijele reprezentacije, njih tri + tri na dan (??!!) i da prakticki svaka je toliko neefikasna, ili da su toliko obrane jake......... ne znam, ali nikakav nogomet nisam do sada vidio. ona prva tekma sa otvorenja, mehiko i juzna afrika mi je jos najbolja. bilo dva gola, lijepa tekma. tada sam u sebi pomislio "bit ce ovo jebeno prvenstvo". bit ce ovo sranje ako nastave ovako........ ko' evrovizija.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Antimićanin
|
Da nisu prebjegli u stožer Južne Koreje ![]() ![]() ![]() nego, ovo prvenstvo je katastrofa. Kao da se igraju prijateljske utakmice. 4 kornera, 7 faula i 2 ofsajda su prosjek prvih poluvremena. Pa više akcije ima na memorijalnom turniru "Gojko Šušak" nego na svjetskom prvenstvu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Split resist itself!
|
![]() |
#158 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sjeverna Koreja: - direktni prenosi su zabranjeni (prikazivace se samo snimci i to samo oni u kojima oni zabijaju golove) - imaju IZNAMLJENE navijace (komada 1000) - selektor je izjavio da ima super igrače, koji znaju igrati, i to će dokazati pobjedom nad Brazilom - u njihovom kampu nema nikoga ni ničega osim par fifinih novinara sa posebnim dozvolama koje su dobili od Velikog Vođe - od citave reprezentacije 9 igraca igra u domacem prvenstvu, ostali se ne bave fudbalom profesionalno (WTF???) - ... Stvarno su ludi do bola, za sada se super drže i sasvim solidno igraju. Idem gledati drtugo poluvrijeme. EDIT: Mislim da je golman upravo pobjedio na nagradnoj igri i osvojio nagradno strijeljanje. ![]()
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 15.06.2010. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Haha, i treći pacer na prvenstvu. Da, zato nebude niš čudno kad sljedeću utakmicu bude na golu golman s br. 12 Ako neko hoće gledat WC 2010 u Africi može prek interneta "LIVE" -Link -nema komentatora kaj je dobro, no vuvuzule su još uvjek prisutne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Adrenaline junkie
|
Narodni heroj JI! Mislim da će mu podići bistu u nekom parkiću. ![]()
![]() |
#163 |
Split resist itself!
|
![]() |
#165 |
Osobni opis - pitaj me
|
mene su ovi mali odusevili ![]() ![]() i najdraze bi mi bilo da upravo brazil i koreja idu dalje, a portugali i obala doma. iako nema sanse, jedino ako korejanci imaju top formu i udu u sljedecu tekmu sa istim zarom i istim tempom.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Adrenaline junkie
|
Obala Slonovače - Sjeverna Koreja i mogla biti super utakmica. BTW Pogrešna skraćenica je stavljena za Sjevernu Koreju. Piše PRK, a oni nisu narodna republika nego demokratska republika...
![]() |
#167 |
Osobni opis - pitaj me
|
sluzbeno; demokratska narodna republika korea, ili DPRK.
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#170 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Brazil je jad i bijeda. Dungu poštujem ali kakve on levate vodi na SP to je za sjest i plakat. Melo se u 70 oj minuti prvi put sastane sa loptom, Juan lošiji nego ikad, Ramires neki koji lopte nije dobio a žuti zaradio u 2 minute. Ako Španjolska ili Nizozemska ne osvoje ovo prvenstvo, to će biti teška nepravda.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.06.2010. u 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Bit ce da i igracima smeta buka onih trubadura pa se ne mogu koncentrirati na igru. Zato svaka tekma izgleda isto. Jedino je Njemacka pokazala nesto (dobro, igrali su protiv Australije ali svejedno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Osobni opis - pitaj me
|
ahahahahahaha! to svicarski! ne navijam za "neutralne", ali volim kada jaci dobije gol! puno puno jaci.......
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
80.-i neka minuta i još ih drže u šahu... ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Osobni opis - pitaj me
|
5 minuta nadoknade (?), i jos sudac laganini sudi za spanjolce.......... uglavnom, svicarski u sjeverna koreja - za njih navijam.
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|