|
![]() |
#151 |
Guest
|
tamo kad idete od new vegasa prema onome doktoru u Jackobstownu imate u brdu spilju , sa desne strane , e , na dnu spilje je voda , a na dnu jezera mutant sa M4 fully automatic ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 06.11.2010. u 18:48. |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ovako, dosta rano u igri sam napao Helios ONE, koju je branila NCR...kasnije u wastelandu mi je prišao neki glasnik od NCR i upozorio me kako imam 3 dana da im pomognem ( podignem reputaciju kod njih) ili če me NCR smatrati neprijateljem, prošla su dva dana i sad sam ponovo upozoren da imam vremena "do sutra". Bio sam u Outpostima no nigdje nemogu nači nikakav quest ili išta slično ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
|
ne sljedeći glavni quest htio sam provjeriti kamo će me odvest ulazak u Helios ONE, kada sam vidio svidjelo mi se i nisah ntio loadat, napad se odnosio na NCR stražu ispred elektrane, zbog njihovih smaknuća javlja mi se gorespomenuti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Vidi kolika ti je vremenska razlika izmedju autosave-a i tog quicksave-a. Ako nije prevelika radije loadaj autosave - naravno ako nakon pucnjave nisi prolazio kroz vrata koja pokrenu autosave, ako jesi onda trazi save fileove po internetu nekoga tko je otprilike na tom dijelu glavnog questa.
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
|
nije bilo slučajno ( ![]() ![]() nažalost ništa od saveova,predaleko sam otišao da bi se vračao,čak i ukoliko NCR postane neprijatelj, za dignut reputaciju imam jedan dan još. probat ću što se da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja sam odustao, cekao sam updateove, mijenjao drivere, probao sve kaj se probat dalo da igra radi tečno, al i dalje imam stalne fdropove na cak 10FPS i jednostavno mi je ne igriva, necu vise ni isprobavat. Moze ona bit super i imat priču al dzabe kad to ne radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Neznam jel vi igrate pirate ili orginal ali meni na konfi iz siga leti iznad 50fps i dropova nema ispod 30fps, stalno imam fraps ukljucen, fkt ne kuzim zasto je vama tako, ni frend nema, btw radi se o orginalima sa svjezim updatovima iako ni prije nije bilo problema samo ponekad sa bugom u igri a vise ni bugova nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Dali je nekome od vas nesto onaj leteci robot ED-E?meni ga jednostavno vise nema a pisemi da ja samnom. problem je u tome sto nemogu uci u cezarov sator jer mi stalno govori da moram biti sam a oko mene nikoga. ima li rijesenja za ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Napokon sam nakon debakla sa save-om opet poceo igrati New Vegas no imam mali problem. Naime kada se vratim u kucu sa pocetka igre (kod onoga doca), doc mi pocne onaj tutorial u kojem mi govori kako da uzem, hvatam stvari i sl. Tu se igra zbloka tj. lik mi ostane doslovce visit u zraku i ne pomaze nista osim da opet pokrenem prijasnji save.....naravno ako se vratim u kucu opet je tu navedeni problem. Cim me doc vidi pocne mi tutorial sa pocetka igre. Stavljen je zadnji patch tj. patch 5 te su instalirani svi DLC-evi. Malo je iritantna stvar, googlanje nije pomoglo pa da pitam vas dali znate rijesenje ovoga glitcha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
dobro ljudi , dajte please neko mjesto di je steam cd key do 30€ a ne 50 € i da je in stock , za Fallout NV , naravno , svuda je ili out of stock ili je 50€.. |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
Edit: Rijeseno! Imam jedno pitanje vezano uz quest "ED-E My Love"
Edit: Rijeseno!
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 03.05.2011. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje u vezi onog malog robotića ED-E.. Nije spojlanje.. Može on bit onako stalno uz mene da mi sluzi kao pokretno skladise ili preporucate da ga odvedem u Novac? Jer jedan od kvestova (optional) je da se ga odvedem u taj grad.. Meni je bas ovako fora sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Premium
|
Danas mi se dogodio malo veci problem, naime kursor mi uopce ne radi u igri. Pokrenem igru no kursor se ne mice tj. igru ni ne mogu pokrenit jer kursor ne radi, ne mogu ga micat, ne radi mi nikakav klik ni nista te ne mogu nista pokrenit. Stavljen je zadnji patch i update no ne znam zasto mi to ne radi!? Prije mi se to ito tako dogodilo no proradilo je nakon sto sam igru prebacio u "window mod" i opet u full screen no sada mi to ne pomaze. Stavljeni najnoviji driveri za GPU, njuskao sam okolo no nista ne nalazim. Dali netko zna kako to rijesti...stvarno bih bio zahvalan jer se danas cijelo dopodne ebem sa time! ![]() ![]() Citiraj:
Danas mi se dogodio malo veci problem, naime kursor mi uopce ne radi u igri. Pokrenem igru no kursor se ne mice tj. igru ni ne mogu pokrenit jer kursor ne radi, ne mogu ga micat, ne radi mi nikakav klik ni nista te ne mogu nista pokrenit. Stavljen je zadnji patch i update no ne znam zasto mi to ne radi!? Prije mi se to ito tako dogodilo no proradilo je nakon sto sam igru prebacio u "window mod" i opet u full screen no sada mi to ne pomaze. Stavljeni najnoviji driveri za GPU, njuskao sam okolo no nista ne nalazim. Dali netko zna kako to rijesti...stvarno bih bio zahvalan jer se danas cijelo dopodne ebem sa time! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Novi DLC izlazi sutra - Honest Hearts Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: veve. 16.05.2011. u 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Skoro dovršio Honest Hearts, ali me bug sprečava da ga i završim. Naime, kada Joshua Graham aka Burned man treba upucati poglavicu White Legsa, njega jednostavno nema! Da li je netko imao ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
19.7 izlazi novi DLC - Old World Blues Available Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Odigrao Old world blues i moram reci da je genijalan, daleko najbolji DLC koji su izdali, stvarno su se potrudili da potaknu zelju zaviriti u svaki kutak, pogledati kroz svaki prozor i detaljno proci svaku granu razgovora. Ima i novih bugova tipa teleportiranje neprijatelja ali ih atmosfera u igri ( i V.A.T.S ![]() Ocjena 11:10! |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Da malo spoilam, ne otvarati spoiler i ne gledati link, osim ako nemate zhelje za ovim DLC-om
![]() http://www.youtube.com/watch?v=CYd0HZepdC0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|