Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2010., 18:35   #151
ivan77
Guest

tamo kad idete od new vegasa prema onome doktoru u Jackobstownu imate u brdu spilju , sa desne strane , e , na dnu spilje je voda , a na dnu jezera mutant sa M4 fully automatic 5,56mm ako imate repair skill na 100 ...milina i

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 06.11.2010. u 18:48.
  Reply With Quote
Staro 14.11.2010., 15:49   #152
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ovako, dosta rano u igri sam napao Helios ONE, koju je branila NCR...kasnije u wastelandu mi je prišao neki glasnik od NCR i upozorio me kako imam 3 dana da im pomognem ( podignem reputaciju kod njih) ili če me NCR smatrati neprijateljem, prošla su dva dana i sad sam ponovo upozoren da imam vremena "do sutra". Bio sam u Outpostima no nigdje nemogu nači nikakav quest ili išta slično ?!
sodom je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.11.2010., 18:11   #153
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009

Ako si slucajno obavljao misiju gdje tribas aktivirat terminale, a jedan od njih cuvaju psi (3kom), tu ti je zayeb - trebao si koristit nesto s prigusivacem (9mm pistolj ili strojnicu), ili pak kakvu toljagu da necujno razvalis "kerove"

-->
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
ovako, dosta rano u igri sam napao Helios ONE, koju je branila NCR...kasnije u wastelandu mi je prišao neki glasnik od NCR i upozorio me kako imam 3 dana da im pomognem ( podignem reputaciju kod njih) ili če me NCR smatrati neprijateljem, prošla su dva dana i sad sam ponovo upozoren da imam vremena "do sutra". Bio sam u Outpostima no nigdje nemogu nači nikakav quest ili išta slično ?!
Daj reci kako si "napao" tu elektranu zivo me zanima s obzirom do questovi nisu obuhvacali napad na nju?!

Ako si slucajno obavljao misiju gdje tribas aktivirat terminale, a jedan od njih cuvaju psi (3kom), tu ti je zayeb - trebao si koristit nesto s prigusivacem (9mm pistolj ili strojnicu), ili pak kakvu toljagu da necujno razvalis "kerove"

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2010., 18:24   #154
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

ne sljedeći glavni quest htio sam provjeriti kamo će me odvest ulazak u Helios ONE, kada sam vidio svidjelo mi se i nisah ntio loadat, napad se odnosio na NCR stražu ispred elektrane, zbog njihovih smaknuća javlja mi se gorespomenuti problem.
Staro 14.11.2010., 21:16   #155
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
ne sljedeći glavni quest htio sam provjeriti kamo će me odvest ulazak u Helios ONE, kada sam vidio svidjelo mi se i nisah ntio loadat, napad se odnosio na NCR stražu ispred elektrane, zbog njihovih smaknuća javlja mi se gorespomenuti problem.
Hm pretpostavljam da si slucajno (ili namjerno ) opalio puskom po njima. Pogledaj koja je lokacija najbliza (NC kampovi su oznaceni onom saveznickom zvijezdom petokrakom) i sibaj do nje http://media.photobucket.com/image/F...-Vegas-Map.jpg - klikom na mapu mozes zumirat i pazi koju misiju uzimas (za neke ce ti tribat vise od 3 dana - vrime unutar igre, ne u realnom svitu ).
Vidi kolika ti je vremenska razlika izmedju autosave-a i tog quicksave-a.
Ako nije prevelika radije loadaj autosave - naravno ako nakon pucnjave nisi prolazio kroz vrata koja pokrenu autosave, ako jesi onda trazi save fileove po internetu nekoga tko je otprilike na tom dijelu glavnog questa.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2010., 21:24   #156
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

nije bilo slučajno (), nije bilo sa puškom nego onim "betonom" koje Nightkinovi koriste

nažalost ništa od saveova,predaleko sam otišao da bi se vračao,čak i ukoliko NCR postane neprijatelj, za dignut reputaciju imam jedan dan još. probat ću što se da.
Staro 14.11.2010., 22:19   #157
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dal igrate sa onim zadnjim updateom, točnije Update 2? Sve ok?
Staro 07.12.2010., 16:32   #158
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo, tek s updateom 3 meni igra radi kako treba, ide skroz glatko, postavke na ultra, AA x4, AF x15.

Zadnje izmijenjeno od: suedamA obmaR. 07.12.2010. u 16:44.
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2010., 15:59   #159
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Jel itko probao hd texture pack?

po slikama igra izgleda kao neka druga a vjerujem da je i puno zahtjevnija

Link

i koje modove bi preporucili

warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2010., 08:27   #160
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
ja sam odustao, cekao sam updateove, mijenjao drivere, probao sve kaj se probat dalo da igra radi tečno, al i dalje imam stalne fdropove na cak 10FPS i jednostavno mi je ne igriva, necu vise ni isprobavat. Moze ona bit super i imat priču al dzabe kad to ne radi
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.12.2010., 22:57   #161
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Čekajte jel ti updateovi popravljaju bugove nekakve ili?Sad sam krenuo pa da ne napredujem bezveze kroz igricu ako će s updateovima bolje radit??
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2010., 23:37   #162
Gism
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Čekajte jel ti updateovi popravljaju bugove nekakve ili?Sad sam krenuo pa da ne napredujem bezveze kroz igricu ako će s updateovima bolje radit??
Popravljaju hrpe bugova sa questovima i ostalim stvarima. Također poboljšavaju performanse same igre.
Gism je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2010., 10:53   #163
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Neznam jel vi igrate pirate ili orginal ali meni na konfi iz siga leti iznad 50fps i dropova nema ispod 30fps, stalno imam fraps ukljucen, fkt ne kuzim zasto je vama tako, ni frend nema, btw radi se o orginalima sa svjezim updatovima iako ni prije nije bilo problema samo ponekad sa bugom u igri a vise ni bugova nema.
crocro25 je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2010., 16:10   #164
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
E jel kradete po kućama ljude i to?Gubi se karma..jel ona nešto puno utječe?
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2010., 08:40   #165
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Pokušavam regrutirati Veronicu ali nikad nemam onaj odgovor da pođe samnom...samo da onaj da ću kasnije doći po nju...
Jel to bug ili fakat ne može samnom poći do nekog trenutka u igri?
denied je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2011., 17:35   #166
jero
Premium

Datum registracije: Feb 2008
Dali je nekome od vas nesto onaj leteci robot ED-E?meni ga jednostavno vise nema a pisemi da ja samnom. problem je u tome sto nemogu uci u cezarov sator jer mi stalno govori da moram biti sam a oko mene nikoga. ima li rijesenja za ovo?
jero je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2011., 21:39   #167
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008

" Da li je itko zavrsio quest u kojem gulovi idu raketama u svemir i da mu dalje igra normalno radi? (neda mi se trazit ime questa )

Ugl. kad zavrsim zadnji dio tog questa, vise ne mogu loadati niti jedan save game, zavrsavanje tog questa unisti svako napredovanje.
BTW i e-de zna zaglavit negdje sto dovodi do istog problema, pa treba bit oprezan s njim i save-anjem dok je u pratnji.
"

Kod mene bio isti problem nakon rijesavanja questa sa navedenim raketama. Save mi je bio otisao u vjecna lovista i hedino rijesenje mi je bilo igrati sve ispocetka. Zna netko kako rijesiti taj bug posto sada vec dugo nisam igrao Fallout posto mi se nije dalo sve ispocetka igrati no sada a opet polako igram....i ne zelim da mi se ponovi ista stvar!

-->
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Spoiler alert.......ali i rjesenje moguceg fatalnog bug-a

" Da li je itko zavrsio quest u kojem gulovi idu raketama u svemir i da mu dalje igra normalno radi? (neda mi se trazit ime questa )

Ugl. kad zavrsim zadnji dio tog questa, vise ne mogu loadati niti jedan save game, zavrsavanje tog questa unisti svako napredovanje.
BTW i e-de zna zaglavit negdje sto dovodi do istog problema, pa treba bit oprezan s njim i save-anjem dok je u pratnji.
"

Kod mene bio isti problem nakon rijesavanja questa sa navedenim raketama. Save mi je bio otisao u vjecna lovista i hedino rijesenje mi je bilo igrati sve ispocetka. Zna netko kako rijesiti taj bug posto sada vec dugo nisam igrao Fallout posto mi se nije dalo sve ispocetka igrati no sada a opet polako igram....i ne zelim da mi se ponovi ista stvar!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2011., 01:50   #168
e1ectra_one
Creepshow
Moj komp

e1ectra_one's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Now Available - Fallout New Vegas: Dead Money

Izvor: Steam
e1ectra_one je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 13:43   #169
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Napokon sam nakon debakla sa save-om opet poceo igrati New Vegas no imam mali problem.
Naime kada se vratim u kucu sa pocetka igre (kod onoga doca), doc mi pocne onaj tutorial u kojem mi govori kako da uzem, hvatam stvari i sl.
Tu se igra zbloka tj. lik mi ostane doslovce visit u zraku i ne pomaze nista osim da opet pokrenem prijasnji save.....naravno ako se vratim u kucu opet je tu navedeni problem. Cim me doc vidi pocne mi tutorial sa pocetka igre.
Stavljen je zadnji patch tj. patch 5 te su instalirani svi DLC-evi.
Malo je iritantna stvar, googlanje nije pomoglo pa da pitam vas dali znate rijesenje ovoga glitcha.

Staro 25.04.2011., 21:03   #170
ivan77
Guest

dobro ljudi , dajte please neko mjesto di je steam cd key do 30€ a ne 50 € i da je in stock , za Fallout NV , naravno , svuda je ili out of stock ili je 50€..
  Reply With Quote
Staro 03.05.2011., 11:52   #171
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Dodem do onoga dijela gdje trebam kao pricati sa ED-E no prevrtim cijeli playback i nista se ne desava...i dalje mi stoji onaj dio na questu gdje mi kaze ovo: "ED-E appears to have some Enclave log data stored that is triggered by some keywords."

Odslusam sve no nista se ne desava dalje. Moze mi netko reci sta napraviti da mi se quest pokrene dalje od ovoga?

Edit:

Rijeseno!
-->
Imam jedno pitanje vezano uz quest "ED-E My Love"

Dodem do onoga dijela gdje trebam kao pricati sa ED-E no prevrtim cijeli playback i nista se ne desava...i dalje mi stoji onaj dio na questu gdje mi kaze ovo: "ED-E appears to have some Enclave log data stored that is triggered by some keywords."

Odslusam sve no nista se ne desava dalje. Moze mi netko reci sta napraviti da mi se quest pokrene dalje od ovoga?

Edit:

Rijeseno!

Zadnje izmijenjeno od: win32. 03.05.2011. u 12:05.
Staro 05.05.2011., 19:51   #172
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pitanje u vezi onog malog robotića ED-E..
Nije spojlanje..

Može on bit onako stalno uz mene da mi sluzi kao pokretno skladise ili preporucate da ga odvedem u Novac?
Jer jedan od kvestova (optional) je da se ga odvedem u taj grad.. Meni je bas ovako fora sa njim
Staro 16.05.2011., 14:13   #173
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Mozes zavrsit sve questove i on ti ostaje uz tebe. Kasnije mu samo nabriju armor i to je to....uz tebe je.

Danas mi se dogodio malo veci problem, naime kursor mi uopce ne radi u igri. Pokrenem igru no kursor se ne mice tj. igru ni ne mogu pokrenit jer kursor ne radi, ne mogu ga micat, ne radi mi nikakav klik ni nista te ne mogu nista pokrenit.
Stavljen je zadnji patch i update no ne znam zasto mi to ne radi!? Prije mi se to ito tako dogodilo no proradilo je nakon sto sam igru prebacio u "window mod" i opet u full screen no sada mi to ne pomaze.
Stavljeni najnoviji driveri za GPU, njuskao sam okolo no nista ne nalazim.
Dali netko zna kako to rijesti...stvarno bih bio zahvalan jer se danas cijelo dopodne ebem sa time!
-->
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Jer jedan od kvestova (optional) je da se ga odvedem u taj grad.. Meni je bas ovako fora sa njim
Budem ti ovo pod spoiler ipak napisao...

Mozes zavrsit sve questove i on ti ostaje uz tebe. Kasnije mu samo nabriju armor i to je to....uz tebe je.

Danas mi se dogodio malo veci problem, naime kursor mi uopce ne radi u igri. Pokrenem igru no kursor se ne mice tj. igru ni ne mogu pokrenit jer kursor ne radi, ne mogu ga micat, ne radi mi nikakav klik ni nista te ne mogu nista pokrenit.
Stavljen je zadnji patch i update no ne znam zasto mi to ne radi!? Prije mi se to ito tako dogodilo no proradilo je nakon sto sam igru prebacio u "window mod" i opet u full screen no sada mi to ne pomaze.
Stavljeni najnoviji driveri za GPU, njuskao sam okolo no nista ne nalazim.
Dali netko zna kako to rijesti...stvarno bih bio zahvalan jer se danas cijelo dopodne ebem sa time!

Staro 16.05.2011., 16:05   #174
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Novi DLC izlazi sutra - Honest Hearts
Citiraj:
Description:
An expedition into the unspoiled wilderness of Utah's Zion National Park goes horribly wrong when your caravan is ambushed by a tribal raiding band.
As you try to find a way back to the Mojave you become embroiled in a war between tribes and a conflict between a New Canaanite missionary and
the mysterious Burned Man. The decisions you make will determine the fate of Zion.

Key Features:
  • New Terrain: Navigate the highs and lows of the steep canyon walls, caves, riverbeds, waterfalls and explore the lush landscapes and rugged terrain
    in beautiful and sprawling Zion Canyon.
  • New Enemies: From the deadly Yao Guai and exotically lethal Greek Geckos to new hostile tribals, Zion Canyon is as dangerous as it is beautiful.
  • New Perks and Weapons: Survive the wild with Tribal Wisdom or exact increased damage with Eye for Eye.
    Honest Hearts offers a host of new perks and weapons including the .45 Auto Pistol, .45 Auto Submachine Gun, the Compliance Regular, Fire Bombs,
    War Clubs, and Yao Guai Gauntlets.

Zadnje izmijenjeno od: veve. 16.05.2011. u 16:13.
veve je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2011., 00:18   #175
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Novi DLC izlazi sutra - Honest Hearts
Jedva cekam....pogotovo posto mi igra sada opet radi!
Skuzio sam u cemu je bila stvar! Cijeli Fallout mi je ostao u sandbox-u i zato nije radio ok!

Staro 22.05.2011., 03:12   #176
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Skoro dovršio Honest Hearts, ali me bug sprečava da ga i završim. Naime, kada Joshua Graham aka Burned man treba upucati poglavicu White Legsa, njega jednostavno nema! Da li je netko imao ovaj problem?
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 23:25   #177
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

19.7 izlazi novi DLC - Old World Blues Available
Citiraj:
Description:

The residents of the Mojave have long assumed the trackless wastes of the ‘Big Empty’ are a no-man's-land, a desolate stretch where no living thing can survive.
In Old World Blues, you discover that it is anything but...

After being transported to the Big MT research crater, you find you're the only hope of saving the Think Tank – the strange group of post-human researchers who inhabit the facility.
They enlist your aid to save them from their own experiments - experiments that have gone horribly out of control. As you explore the huge stretch of the Big MT crater and its many
underground labs, you’ll confront strange mutated animals, battle terrifying new atomic robots, and discover a new home base to call your own.
Recover all the weapons, armor, and tech of the Pre-War era and use them to help save all of Science!
Key Features:
  • New Terrain:Explore the expanse of the ‘Big Empty’ and its huge variety of research centers, arboretums, canyons, and scientific labs.
    Even better, find and upgrade your own home base, the Sink, within the Big Empty's central dome!
  • New Enemies:Confront the surgically-altered Lobotomites, bizarre robot scorpions, the dead occupants of the Y-17 Trauma Harnesses
    as well as the terrifying disembodied brain, Dr. Mobius. Look out for other strange and terrifying creations of the Think Tank!
  • New Perks and Weapons:Old World Blues increases the level cap by 5 and introduces a range of new weapons including the Sonic Emitter,
    K9000 Cyberdog Gun, Proton Axe, and several varieties of Mad Scientist Gloves such as the Sterilizer Glove and Corrosive Fist.

You’ll also find new armors such as the Sneak Suit and Mad Scientist Scrubs to make your life in the Mojave easier.
Look out for implants that can switch your body parts in and out for new effects and defenses to aid you in the Big Empty and the Mojave wasteland!
veve je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2011., 11:34   #178
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Odigrao Old world blues i moram reci da je genijalan, daleko najbolji DLC koji su izdali, stvarno su se potrudili da potaknu zelju zaviriti u svaki kutak, pogledati kroz svaki prozor i detaljno proci svaku granu razgovora. Ima i novih bugova tipa teleportiranje neprijatelja ali ih atmosfera u igri ( i V.A.T.S ) potpuno marginaliziraju.

Ocjena 11:10!
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2011., 11:55   #179
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Old Blues mi je super DLC...pokidao sam se "tiny little penises" i "Big Mt. used to be a mountain 'till a slight mishap. Now it's a crater."

Jedva čekam Lonesome Road...
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2011., 13:13   #180
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009

Jedan od brutalnijih razgovora:

Courier: Once you're back in my head. I'll watch television. Lots. And lots. Of Television.
Couriers brain in tank: You...you wouldn't! That's inhuman!
Courier: I would. And I'd follow it up with an alcohol-and-ant-nectar cocktail every night.
Couriers brain in tank: You're a monster! A deranged, self-destructive monster!

-->
Da malo spoilam, ne otvarati spoiler i ne gledati link, osim ako nemate zhelje za ovim DLC-om
http://www.youtube.com/watch?v=CYd0HZepdC0

Jedan od brutalnijih razgovora:

Courier: Once you're back in my head. I'll watch television. Lots. And lots. Of Television.
Couriers brain in tank: You...you wouldn't! That's inhuman!
Courier: I would. And I'd follow it up with an alcohol-and-ant-nectar cocktail every night.
Couriers brain in tank: You're a monster! A deranged, self-destructive monster!

Overclock je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno