|
![]() |
#151 | |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo, dobih mail prije 40 minuta. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jao, baš me zanima kak će to zgledat, taman sam neki dan posto Z-Lister. ![]() Kad je to onda 7 PM EST? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Dubwise
|
U 1 sat ujutro, izmedju njih i nas je 6 sati razlike. http://www.timeanddate.com/library/a...es/na/est.html |
![]() |
![]() |
#155 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
hm,ja imam nešto preko 100 bodova,nego kako možeš dobit taj gift ako nisi u njemačkoj??javi ako si ga uspio dobit. maknuli??meni i dalje za sve piše more soon ipod,sony lc,wii,itd. |
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Dubwise
|
Citiraj:
![]() Naravno, stavit cu screenshot (ali bez koda ![]() Gdje si to procitao ? Neka obavijest ili i dalje imas artikle u boutiqeu ? |
|
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kad će biti za obične korisnike? |
![]() |
![]() |
#160 |
Dubwise
|
To nisu jos objavili, ali ce biti do kraja mjeseca sigurno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Premium
|
Z-Listers, This is it! We're having the redemption for Z-Listers only at Lockerz.com. To accommodate our global audience in different time zones across the world, we are going to have two prize waves. Our first wave begins on Monday, November 23 at 7PM EST and we'll do our second wave on Tuesday, November 24 at 12:00PM EST. We've sent you an email with all the important details you'll need to know before you go to PTZ Place. Before you redeem, please read this email and also make sure your address is correct in your settings as well as in your shipping confirmation page so we can get the order to you as quickly as possible. Congratulations on being a Z-Lister and good luck with your redemption! |
![]() |
![]() |
#166 |
Dubwise
|
LOL, redeeming je trebao biti u 1:00, na kraju su odugovlacili dok nisu ubacili nove proizvode na stranicu. Procitao sam na njihovom Facebook profilu da redeeming nece biti danas (tj. jutros) i onda danas skuzim da je pisalo da ce biti kasnije, inace je bio poslije 3:00, valjda ce biti danas predvecer vise srece ![]() Sto si ti osvojio ? |
![]() |
![]() |
#169 |
Datum registracije: Dec 2006
|
pratio sam na Facebooku informacije sto je lockerz bio stavljao. Onda odjednom proradila njihova stranica, ali sa hrpom novih stvari, pa dok sam se snasao (bio sam ciljao na iPod nano) i vidio da ima i iPod touch i odmah njega narucio. Dok ispunis podatke, ako brzo pises 20 sekundi, i malo me zezao onaj captcha code, 3 puta sam ga morao refresh, nisam vidio sto pise. Ukupno negdje oko 30-40 sekundi
#172 |
Premium
|
ja sam ne z-lister pa mi trenutno piše z-lister only redemption,general redemtpion coming soon,u kolko je sati točno bila grabaža??ja imam 120 bodova,mislio sam wii jednog dana,da sad ne uzimam neke nepotrebne stvari.znači još traje rasprodaja?? |
![]() |
![]() |
#173 |
Dubwise
|
|
![]() |
![]() |
#175 |
Dubwise