|
![]() |
#152 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ve-Mil samo prodaje te stvari, Elko je uvoznik jedino da Ve-Mil počne uzimat OCZ drito od njih ili od nekog vani
#155 |
Guest
|
Ima netko savjet: s čime zamjeniti stock hladnjak od Pentium D 920 i Pentium 4 630 proceva? Trebalo bi mi nešto jeftino, ne ciljam na veliki OC, samo da budu tiši od stocka.. Gledao sam Alpine 7 GT.. Hoće to moć držat pod kontrolom ove mrcine? |
![]() |
#157 |
Guest
|
Morat ću onda vidjet koliko gazda ima love za nove hladnjake.. A nisam siguran ni da tower hladnjaci staju u kućišta (mATX uredske mašine ![]() |
![]() |
#158 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#159 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Scythe Katana 3 - (94 x 108 x 143 mm) sumnjam da ce to uspjet ugurat u mATX uredsku masinu. Mozda bi idealno bilo kada bi se nasao jedan Shuriken na trznici ... vrlo tih cooler.
#160 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
A sta kazete na Scythe angle, skoro 100kn je jeftiniji od Mugena i lakše se montira. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Banned
|
Ako netko ima pozitivnih iskustava sa IP Nova-om online,sa Hvara,webshop,neka slobodno napiše,spremam se naručiti Gladiatora max,imaju zvao sam još par komada pa eto.Dobrodošli su svi komentari i sugestije,isplativije mi je nego ići u Austriju po njega. ![]() Navodno je sistem isporuke po uplati na račun,nije ajd problem 200kn uplatiti,samo da ne izvisim kao ekipica iz Samobora ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja sam isto zvao taj IP nova za gladiatora i frajer je provjerio na skladištu od Elka dal imaju, dobio sam potvrdni odgovor, nazovem ELKO reda radi, vele mi da nemaju, da zatvaraju firmu i da su vratili svu robu proizvađaću..... |
![]() |
![]() |
#163 |
Banned
|
Znači drugim riječima,uplatim 220kn na račun IP Nova-e,i ne vidim ni pare ni cooler,zahvaljujem na brzoj reakciji kolega.Još netko? ![]() Morati ću put Austrije,do Graza u Mediamarkt,nadam se da ga imaju.Našao sam kopiju nekakvu na ditech.at Grossclockner ![]() http://www.ditech.at/artikel/CLEKL5/...tiv.html?m=pic Alpen-foehn. ![]() Zanimljivo: http://www.ditech.at/artikel/CLXI06/...es_.html?m=pic Zadnje izmijenjeno od: thedream. 11.08.2009. u 13:26. |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#165 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam ga ja i jako je tih, poprilično velik i montira se ko i stock cooler. Ja sam ga kupio jer nije baš bilo ništa konkretnije za kupit a da ne košta 300kn + kad sam kupovao. Za sad sam zadovoljan. Nisam isprobao neki high end cooler pa da imam realnu usporedbu, al eto razbija mog bivseg TT Big typhoona ko beba zvechku. I btw dobiješ jako jako tih vent na njemu. |
![]() |
![]() |
#167 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#171 |
|
I mislio sam da je Gigabyte matična, tako da će čovjek vjerojatno na svojoj P35-DS3 imati problem staviti memoriju u dual channel jer prvi RAM slot je na istoj udaljenosti od rupa za montirati hladnjak a žuti slotovi su koliko znam kod Gigabytea za dual channel ![]()
#174 |
|
Heh, čini se da je, ipak ne bih se kladio da ni drugom utoru neće smetati... Anyway, upisao sam u tražilicu tu na forumu ali čini mi se da još nije obrađen ovaj hladnjak za sck 1366 na koji sam naletio na netu jer mi ništa nije pronašlo a čini mi se da je itekako vrijedan razmatranja, kod nas ga naravo neeeema: COGAGE True Spirit
#175 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#176 |
Guest
|
Namontirao sam Alpine GT-a na P4, radi ko zmaj. ![]() Za Pentium D još ne znam što ću, najbolje da zasad ipak samo očistim stock hladnjak. ![]() |
![]() |
#177 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() Ah zaboravio sam da to ne moze doprijeti do mozga vlasnika Truljavaca ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#178 |
|
#179 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#180 | |
3.14zda ®
|
Tesko da ima i 15dB, ako i toliko. Ja ga uopce ne cujem, a imam pasivnu X300-SE i Xilence Redwinga 480W koji je takodjer necujan, plus dva 120mm Sharkoon "S" venta na 7V, onda je mislim svakome pametnome jasno koliko je se to uopce cuje da radi ![]() Ne znam odakle i iz kojeg rukava sipas te "provjerene" informacije. Citiraj:
Moj jos nije presao 1600 RPM ni pod razno i to pod ovim Preskot Celeronom D 341 koji se malo zesce grije. Dok je radio sa Celeronom 430 Conroe-L 99% vremena se vrtio na cca 800 RPM, a cak sam se neko vrijeme izivljavao spojivsi ga na potenciometar od Nirvane NV120 i spustio ga na 170 RPM, u minimum. Ali razlike u buci gotovo da i nema izmedju 800 i 170 RPM, sve je to - tisina. Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 13.08.2009. u 07:25. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|