|
![]() |
#151 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
ja igram samo sa mišem i sve mi je ok....valjda tražite dlaku u jajetu? ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ali čiste hack'n'slash igre igram uvijek sa nekim spellcasterom ![]() No ovdje ne možeš preživjeti samo sa jednim tipom boraca, moraš imati u ekipi bar jednog supporta, makar za heal (a meni su evo dvije heal-erice taman) jer nemoš stalno health potione drmat, em su skupi em ih baš i nema tak puno Riješio onu šumu, na dobar način, oslobodio Werewolfove prokletstva i Elfovi će sada poštivati dogovor sa Wardenima i ići u rat. Sad sam u Denerimu, malo trejdam, imam viška zlata. 11 sam lvl a još moj lik (Dalish Elf, warrior nema nijednu specijalizaciju, našao sam Berseker ali mu to još nebi stavio. Prvo bi nešto drugo ali nikakav drugi manual nemogu naći.) U Lotheringu nisam tražio prije u igri a sad je uništen
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Ok ajde sljedeći scenarij, ulazim u hodnik, zavijem iza ugla i 20 koraka pred menom se pojavi 10 protivnika sa lukovima ili magijama recimo koji momentalno pocnu sorat, ja desnom klik klik pred jednog od njih i odvalim ljevom greatswordom po njemu, udarac ga odgurne pole milimetra na ekranu i odjednom svaki idući mašem u prazno jer out of range, znači sad se moram pažljivo desnom doklikat ili okrenut kameru sebi iza leđa i sa w približit da bi opet klikao ko mutav ljevom da ga kresnem umjesto da se moj lik SAM približi ako je out of range i odvali kripla po glavi... I tebi ovo nije ČUDNO? Mislim kolko si RPGa igrao do sad? ![]() Ostajem pri prvotnome - igra dobra po atmosferi i svemu OSIM kontrola koje su SRANJE za melee lika a bome je i kamera zdebilirana isto al dobro to je u zadnje vrijeme s većinom RPGa iz trećeg lica tak...
![]() |
![]() |
#155 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, baš jučer to riješio...ffs, lvl 18 sam i taj zmaj nas zašuta ko beba zvečku. Niš, vratiću se poslije. Brijem da je 20 najviši lvl u igri, tak sam negdje čuo, al nisam provjeravao...
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Lijevi klik ne služi za šoranje, već samo kao odabir targeta kod magija i talenata. Za običan napad je desni klik. Jednom desnoklikneš na neprijatelja i ovaj ga šora dok netko ne krepa. Nemoj koristit onu najodzumiraniju kameru i kreći se sa WASD. I nema da ti 'ko pobjegne ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zasto mi se dogada kod promjena armora da mi stamina padne i onda vise ne moze narasti kad vratim armor koji je bio prije,i tako da mi je stamina stalno u komi. Sad mi je 40 ![]() pise u zagradi da mi je 150 stamine reserved... edit: nasao sam moguci odgovor za ovo,evo i link za one koji imaju isti problem,ovo je objasnjenje: http://www.gamespot.com/pc/rpg/drago...426&pid=920668 Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 18.11.2009. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ja baš danas isto dobio taj rog i poroka nas ko male majmune,al dobro tek sam 12 lvl,vratim se kad budem jači ![]() a najveća fora što sam na tom dijelu sa svima vodio razgovore i izbjegavo fajtove da bi ih na kraju sve poroko da vidim šta dobijem od itema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
hmm, pa igram rpg-ove već desetak godina...od fallouta, preko baldursa, neverwintera, sw kotora itd....puno sam ih odigrao, tako da imam iskustva... neznam zašto se mučiš i di vidiš problem....ja recimo igram uvijek sa onom kamerom iza lika, osim kada sam u nekim hodnicima gdje nije neka preglednost pa stavim onu bird-eye kameru odnosno sličan pogled kao u baldurs gate-u (igra ful podsjeća na BG2 sa tom kamerom, bar meni)...i meni je sve u redu, stavim tipa da roka po protivniku i on roka...neznam, možda te neki bug jebe ili te jebu one opcije gdje možeš stavit liku da napada koga on želi predefinirano...neznam....meni sve ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izasao je jucer novi patch, 1.01b Patch details: * fixed potential corruption of character statistics * fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator * fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator * made Easy difficulty easier * slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty * fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays * fixed an issue with Vista and Windows 7 Game for Windows Explorer * fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer * updated Visual C runtime libraries Ponovno su digli att, def i dmg na normal tezini. Bas sam sinoc krenuo ispocetka, prvi puta sam se izmucio posteno kod onog ogra u toweru, sad sam ga s dva tenka, magom i strijelcem razvalio. Cini se lakse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Gamer 2 the Bone
|
Jel itko uspio napravit nešto kod onih vukodlaka, ima neki vrč s vodom, altar i zaključana vrata....ja uspio sam trap aktivirat pa me napali. Jel se može tamo još šta?
![]() |
#165 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ali inace ide ovako: uzmi vrc, napuni ga vodom Stavi na oltar Klekni i pomoli se otpij jedan gutljaj iz vrca (samo gutljaj ne cijeli vrc) Uzmi vrc vrati ga nazad do bazena i izlij vodu iz njega (treba bi se onda raspast i otvorit ce se vrata)
![]() |
![]() |
#166 |
Gamer 2 the Bone
|
Cool, thnx...iako, kad sam krivo napravio i napali me, pojavilo mi se "quest completed"...valjd ću moć opet normalno pokušat.
![]() |
#168 |
Beskorisna bitanga...
|
U rusevinama di je wolverine city ga nađes u lower levels u jednoj velikoj prostoriji u malom bazenu... Ne preoprucam da ulaziš kroz vrata koja se otvore prije nego si bar lvl 10 jer bi moglo bit spankanja...
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#173 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Wyn ti je spirit healer i ima korisne spellove tipe group heal, resurect i cleansing aura koja ti heala sve oko tebe i mice injuries (to je najaci spell spriti healera) što se tiče te prostorije do koje dođeš sa vrčem, tamo otklučaš arcane warrior specializaciju ako se ne varam, a čuva ju neki duh mage (ima chain lightning !) i par shadeova. P.s
Wyn ti je spirit healer i ima korisne spellove tipe group heal, resurect i cleansing aura koja ti heala sve oko tebe i mice injuries (to je najaci spell spriti healera) što se tiče te prostorije do koje dođeš sa vrčem, tamo otklučaš arcane warrior specializaciju ako se ne varam, a čuva ju neki duh mage (ima chain lightning !) i par shadeova.
![]() |
#174 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ufff, kakav sam fail napravio :/ Sejvam igru, dođem do tradera i kupim neku specijalizaciju (Berseker - samo je to imao), i ne svidi mi se, loadam igru na mjesto prije nego sam kupio Tome od Bersekera a ono opet stoji kao da sam ga kupio, i novci potrošeni ![]() ![]() Tak sam kupio i Berseker i Ranger ![]() ![]() Fail!
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I life ward ima zena! A resurrect je naravno masovni ![]() @hammer - pa berserker i nije tako los, koristio sam ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Beskorisna bitanga...
|
Da kroz drugu stranu i sobu di je onaj arcane horror u kvadratima bi mogao bit prolaz ali ja nisam mogao to rjesit prejak je bio za mene poklao nas je sve, nije mi ostalo dosta potiona poslje zmaja, u medjuveremenu sam drugdje otisao pa cu se kasnije vratiti...
![]() |
#177 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
A ovako, uletit unutra i melee šora....ma nema šanse. Tu sam baš zakrumpiro, pravo malo otkriće ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
Wyn ti je spirit healer i ima korisne spellove tipe group heal, resurect i cleansing aura koja ti heala sve oko tebe i mice injuries (to je najaci spell spriti healera) što se tiče te prostorije do koje dođeš sa vrčem, tamo otklučaš arcane warrior specializaciju ako se ne varam, a čuva ju neki duh mage (ima chain lightning !) i par shadeova. |
P.s
Wyn ti je spirit healer i ima korisne spellove tipe group heal, resurect i cleansing aura koja ti heala sve oko tebe i mice injuries (to je najaci spell spriti healera) što se tiče te prostorije do koje dođeš sa vrčem, tamo otklučaš arcane warrior specializaciju ako se ne varam, a čuva ju neki duh mage (ima chain lightning !) i par shadeova. |
![]() |
#179 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
pa ne baš, možeš ih imat s morrigan(ak otključaš sprit healer klasu), no ova ih ima odma, za razliku od morigan koja ima ice, mind blast i još neke kad ju dobiješ. Meni je partija do kraja igre bila ja(dual wield rogue) Sten sa greatswordom Morrigan sa ice cone i blizzard i Wyne koja heala u pozadini i resurecta me kad crknem ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
svida mi se tvoja taktika. Ja sam okorjeli warrior,tako da imam u timu naravno sebe warriora,Alistair,Morrigan I Leliana... Morrigan i Leliana su uvijek iza mene i Alistaira,rokaju sa daljine. Alistair rusi sa stitom protivnike,one koje moze,a ima macolu u ruci koja ima bonus penetration za heavy armore,ja imam dvije sjekire pune socketa i kad aktiviram Momentum padaju kao pokoseni. Morrigan mi ima podeseno da automatski koristi heal i group heal,ovisno o situacijama i naravno Revival i Cleansing Aura... uopce ju ne koristim da lupa sa vatrom i munjama jer onda lupa i mene i Alistaira. Leliana je cuda radi sa lukom i strijelom.Najdraze mi je Scattershot i Arrow of slaying. Tako mi obicno pocnu svi napadi sa daljine,a onda se zaletim sa warriorima. Nije mi niti jednom poginuo Hero otkad sam kupio onaj prsten o kojem sam vec pisao,a samim time i ostali manje ginu.Zato ne zelim jos ic kod onog dragona da me ne zasilji. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|