|
![]() |
#151 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo prosao sam ju danas i mogu reci da mi je fenomenalna. Jedna od rijetkih igara koja je dostojan nasljednik i jos k tome premasuje svojeg prethodnika. Prica je stvarno odlicna i stalno te tjera da ides dalje, nove opcije i detalji cine igru veoma dinamicnom, svi oni nedostaci iz jedinice su ispravljeni, makar meni je AC bio sasvim solidan i zabavan. Sta drugo reci nego da jedva cekam nastavak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Da nema dvojka kojim slučajem alternativne završetke (kao što je pomodno danas) , ili je full linearna?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Gamer 2 the Bone
|
No dobro....evo jučer tek pribavio igru, još sam balavac što u civilki raznosi pisma okolo i šakata nevjerne ljubavnike. Zasad je super, iako sam i ja malo začuđen grafikom, sve stavio na max ali na prvu mi se čini čak kao lošija grafika nego u jedinici (?!?). Pojma, valjd mi se samo čini....očekivao sam valjda grafiku a-la Metro 2033 ili nešto ![]()
![]() |
#155 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#156 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Nema tu ništa "claims". To je činjenica. Trust me. ![]()
![]() |
![]() |
#157 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne bi smija ovo ovako komentirat, ali fala bogu da su je razvalili ![]() ![]() ![]() ![]() ili da jednostavno nemate pristup netu, ma koliko god to cudno danas zvucalo, krepa modem ili vam pas uzvuce zicu dok se igra sa svojom kosti ![]() ![]() Assassin-a jos nisam proba ali posto ga svi hvalite sad bi moga ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 25.04.2010. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Gamer 2 the Bone
|
Vidim da su neki igru završili u 2-3 dana....ja neću, jer radim sve sporedne questove i mini-misijice. Igra mi ja totalni mrak, pa oću da potraje....već sam nadogradio cijelu vilu, pokupovao sva oružja i slike etc ![]() Jedino pera ne vjerujem da ću skupit, to je već za totalne frikove koji imaju waaaay too much vremena na rukama. Jel itko našao sve one "truth" stvari, sa zagonetkama i to? Ja zasad našao trećinu, kad pustim play all ne izgleda jako smisleno, kao da uopće nema vze sa creedom. Više vuče na Avatar trailer ili nešto lol
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Mislio sam da je ko većina igara, da kad odradiš zadnji glavni quest, idu credits i nema nazad...
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Gamer 2 the Bone
|
|
![]() |
#178 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Inače mali hint ekipi koja igra nešto što sam otkrio tek na kraju ![]() Kad se fajtate a ima onaj heavy armor lika u grupi, pogledajte dali ima onaj sa kopljem isto te ga disarmajte ili pokupite koplje ako ga ubijete, pa onda napravite counter na ovog heavy lika te bude instant kill! @mod neznam što spoiler gore pričam samo o mehnici igre stim se ljudi susreću odma u igri... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Gamer 2 the Bone
|
|
|
Oglas
|