|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
DA li vi koristite onu stranicu za odgovore? Ja sam bez nje imao nekad 5/5, ali prosjek je bio 4/5, sada stalno tučem 5/5 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali radi samo preko IE i meni vec par dana nece raditi taj tool, stalno mi govori da se nece spojiti. Edit vidim da im pise da su imali malih problema. Znaci da bi trebalo sada raditi kako treba. Najvise mi je zao sta mi je prekinut 16/30 radnih dana za onu znacku jer prokleta firma nije imala materijala za obradu, i onda radi u Hrvatskoj firmi. ![]()
![]() |
#158 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Naravno koristim JPB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako može mala pomoć, kako se vidi kolika mi je plaća na poslu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
@BrusJr: Odi na kompaniju i nađi se na popisu radnika. @Vejita: Mogao si dati otkaz i preći u drugu firmu. Bitno je da se radi 30 dana za redom. Nije bitno gdje. Ja sam tri puta mijenjao firmu (unutar iste vrste posla, construction). Btw., ima nekoliko stranica s decoderom i uvijek bar jedna radi. Ako se odgovori na pitanje unutar 5 sekundi, dobije se supershot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo stranica od dekodera: http://reply.appspot.com/search/ i ako neradi , tj ako se nepokaže kod u FRAME SOURCE fileu kao sto je Baja napisao onda imate ovo: http://hrvatska-erepublik.forumotion...dilu--t736.htm Dobro čitati postupak da nesto ne s***ete , ja san probao i prvi put zeznio ali drugi put je upalilo. I naravno treba vam JPB ilitiga Firefox ![]() P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Hurr durr
|
Ali problem je bio sta sam dan prije dobio otkaz u ZK Grain (ili kako se vec zove) i nisam mogao dati otkaz jer nije preslo 72h. Edit ja sam koristio http://sermone.blogspot.com/2008/11/...ecoder-v1.html za to i koliko vidim na ovoj mojoj je to bolje poslozeno i preglednije je.
![]() |
#164 |
Sandy!!!
|
Pa se poslodavcu posalje PM da ti da otkaz jer nemos radit jer nema materijla i dat ceti otkaz. P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda ![]() Zadnje izmijenjeno od: webstartm. 03.01.2009. u 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Sandy!!!
|
meni mozilla nikad nije pravila nikakve probleme...niti je ikad preskocila triviu... P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda ![]() Zadnje izmijenjeno od: webstartm. 03.01.2009. u 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja preselio u rumunjsku ratovat i zaposlio se i mogu reci da su jako dobre place.Imam manufacturing 2.8 i placa mi 11.1 ron ( 1 gold ~ 62 ron ).Samo je problem sta je sve skupo.Npr. moving ticketi su po 29-30 ron najjeftiniji,najjeftiniji food je 2.89 ron ![]() Za skill 3+ je placa u ovoj firmi 16.5 ron,znaci zaradi se 1 gold za 4 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Sandy!!!
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako ima netko tko hoce razmjeniti giftove nek se javi ![]() Imam cca. 10ak Q1 giftova, nick je Marac_ZG |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Hurr durr
|
Dali vam radi normalno stranica jer meni se vuce kao krepana macka i nakon sta sam odgovorio na sva pitanja na traviji onda me odlogirao. I ako ima neki gift da mi pošalje jer mi je wellness na 40 ![]()
![]() |
#177 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
Jucer i prekjucer je bilo strava sta se tice eR , po*****a san.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Tražim 4-5 ljudi za razmjenu giftova. Kritičan mi wellness. Isti nick ingame. edit: Da li isti dan kad odletim u neku drugu zemlju, odfajtam se i oporavim u bolnici mogu opet raditi? Da ne bih spušio za hard workera 5-6 dana prije kraja. Zadnje izmijenjeno od: generic. 08.01.2009. u 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Sandy!!!
|
Ako nisi radio taj dan ,odletis u drugu zemlju ,odfajtas,bolnica ,zapioslis se i odradis , ali pazi ,tribas ostat 3 dana tu onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Hurr durr
|
Vidim da je stranica dole (opet) pa da pitam nakon rata kada izgubis na koliko ti padne wellnes ili za koliko padne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|