|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
dosao je danas ujutro ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ja prije mjesec dana narucio screenprotector za mobitel Poslano 19/11/2010 stiglo u petak 24. .... Prije je biloepxresno 10 dana. Valjda vise posiljke neidu preko singapura ali zato sad idu preko Njemacke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Umalo Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam nekoliko puta kupovao preko dx-a i sve je bilo u redu. Uzmem si za .01$ da maknu svoj znak s paketa i nemam problema na carini (iako nisam nikada kupovao preko 130 kn). Roba nije pretjerano kvalitetna ali posluži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Za one koji ne čitaju obavjesti ![]() http://e.dealextreme.com/notice/2011...unar-New-Year/ Dakle na GO su 7 dana zbog nove godine od 01.02. do 07.02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Možda je bilo, ali da ne čitam sve ispočetka. Kak ste riješili ako vam neki item nije stigao. Dobio sam onaj papirić i kao u roku 7 dana će stići, ali dosta je već prošlo i ništa. Nisam vidio da ima refund kao na ebayu.
![]() |
#160 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nije lova, ali kako napraviti povrat ili za tu cijenu uzeti nešto drugo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Znači kontaktirat ih (Items missing from the order), reći im koji točno predmet nije došao (#SKU) i čekat. Traje dugo ali to je jedini način. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Ja sam naručio i platio jedan item da bi nakon 25 dana čekanja oni se udostojili mi javiti da taj item nije na lageru i da si odaberem neki drugi.Ja odaberem drugi međutim nemaju ni toga, i onda mi ženska iz njihovog customer service-a predloži da lovu što sam uplatio ostavim si kao kredit kod njih kada bi eventualno ponovno nešto naručivao.Nisam se složio sa tim i zatražio sam refund.Refund je odobren i nakon četiri dana lova mi sjela na visu.Od tada zaobilazim DX. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni dvije stvari iz velikog paketa vec mjesec dana na pending, ostalo je shipped. Poslao sam im mail sta je stim stvarima, oce uskoro poslat ili da narucim nesta drugo umjesto toga i ne odgovaraju. Meni zanima jel odgovaraju na mail od paypala (na taj mi stize kad je poslan) ili na mail od racuna na DE-u. Problem je što je račun od frenda kojemo su hakirali mail i više ne moze uci u njega da ga provjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam isti slučaj. Kupio sam hebeni stalak za HTC Desire i još ga nisu poslali. Poslao sam im dva invoica preko onog kontak obrasca i ne odgovaraju. Jel im treba baš mail poslati?
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni isto već preko mjesec dana stoji par stvari na pending i sami su mi poslali mali bez da sam ih pita išta, kao gužva, godišnji, sve će to da bude i tako...A neki torx i privjesak koje sam naručia prije tjedan dana su već poslali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
|
Problem je sto je DealExtreme samo posrednik, oni nemaju iteme na lageru. Ponekad sam ceko i do 3 tjedna da neku stvar posalju dok bi nesto poslali cak i isti dan, sve vam ovisi od kojeg ste prodavaca kupili i jel on ima taj item kod sebe..
![]() |
#169 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Platio Dealextremu neki termometar jos 18.1. i pozalih se jucer da nije jos stiglo. Za pola saya dobih obavijest o refundu. Z sada jos nije vidljivo na Paypalu, hoce li uopce biti ili vracaju direktno na karticu ?
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Imao sličan problem sa jednom stranicom koja radi slično na DX. Nakon 35 dana poslao mail da nije došlo, pa mala razmjena mailova da bi stvar završila tako da sam otišao na PayPal i otvorio dispute (42 ili 43 dana nakon transakcije) i stvar je bila rješena u roku 24h. Ne zaboravite činjenicu da ako otvorite dispute na PayPalu u roku od 45 dana od dana transakcije u slučaju njesre PayPal vam garantira pare a dalje oni rješavaju sa sellerom. Najsmješnije od svega je bila činjenica da je slijedeći dan nakon refunda (preko PayPala) proizvod došao pa sam kontaktirao sellera da pošalje invoice na PayPal i platio ljudima pošteno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kod njih sam uzeo 2 stvari i nakon par dana vidim da su mi jednu poslali, a drugu jos nemaju. za narudzbu pise "split". danas vidim da za srudu stvar pise packing. nekuzim kak im se isplati slati 2 paketa, proslo je max 3 dana, ne bi se bunio da su cekali... valjda imaju neku svoju racunicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
zasad mi najveca narudzba bila $30 i nije bilo problema... jel zna tko do koje cifre mogu naruciti, a da nebu problema na granici? edit: tek sad vidim na stranici prije da pise do 160kn .... jel moze netko potvrditi to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako sam dobro skontal taj dealextreme je isti vrag ko i proti$ kod nas ? Nema svu robu kod sebe, a ono što ima ima u malim količinama. Čeka se item od proizvodaca da dode k njemu da on pošalje? Zbog sveg ovog i je jeftin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je sad došla pošiljka nakon 42 dana od narudžbe. Iskreno, već sam pomislio da neće nikad doći, da ju je netko putem maznuo. Ali ipak je došla, samo treba čekati. Iako, mislim da ću ubuduće uzimati s EMS slanjem. Istina da treba dodatno platiti, ali bar brže dođe i pratim pošiljku kako putuje. Tako sam pošiljku prije naručio i došla je u roku od dva tjedna. Nisam baš strpljiva osoba za dugo čekanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |||||
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovo je stvarno koma... ![]() Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |