|
![]() |
#151 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
OK sad više nije neka razlika u cijeni ali kaj to dobiš sa 1066MHz RAM-om a da nisi dobil sa onim 1000MHz razliku u taktu ionak nećeš primjetit a ak patiš na brojeve uvijek ti ostaje OC kaj se tiće LCD-a i response timea ne znam na kaj pucaš ali ako misliš na ghosting to je totalni bs... hrpa ljudi igra na 24+ '' ekranima pa se ne bune a kupit dvoglavu grafu za 19'' LCD je IMHO glupost
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
...da nazalost, graficke kartice opcenito, ali posebno ove najskuplje, najbrze i najvise gube na vrijednosti od valjda svega u duchanima. Ako odmah nemas totalnu iskoristivost onog sto si kupio, prokockao si ulozeno, a i uopce neces vidjeti sto ta kartica uopce i moze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://img1.digitalversus.com/produi...48_141_112.gif A cudno je dobro renderira igre... http://img1.digitalversus.com/produi...48_141_101.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Ajde ne seri. Imaš iber grafičku karticu jer ti još pimpač nije narasel. I kaj bumo sad? Icy ima još gori problem. On hoće osim da ima (grafičku) i gledat u što većeg (monitor, jel), ali mora imat ultra kvalitetu prikaza slika u banneru na PCE. Stvar je da koji god ti monitor LCD kupio sada ili u budućnosti sa neznamkakvim response timeom uvijek ćeš osjetiti to kako god se zove... Znam da sam ja bio iznenađen razlikom u kvaliteti slike u odnosu CRT na moj sadašnji TN-ac, ali mi je trebalo vremena da se naviknem u cod4 na tu kakogodsezove pojavu kod LCD-a...
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 02.04.2009. u 20:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Premium
|
Citiraj:
Rekao sam da ne gledas po tim brojkicama. No to su tvoji novci, pa ok. Eto samo da ponhovim imho promasena investicija, ako si stvarno uvjeren da je ta kartica namjenjena/idealna za single 1280*1024, a da je nijedan HD 24" nije dostojan. Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 02.04.2009. u 23:14. Razlog: maknuo ot |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Smijesno mi je to sto mi sada govorite da mi Quad treba, a kad sam kupovo komp prije 1 god, ne treba ti Quad C2D dovoljan rofl... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prije godinu dana nisi imal GTX 295 niti si namjeraval kupiti karticu tog kalibra. 8800GT je bila ta koju si kupil, a za nju i taj monitor bi ti samo budala preporučila quad. ![]() Kak god okreneš GTX 295 na 19" monitoru i s dvojezgrenim procesorom ima smisla kolko i središnji Denvnik Nove TV, ali ako ti to odgovara - samo naprijed. Jedino ne znam zbog čega se pravdaš (sam sa sobom i ostalima), ako si ti taj koji je pital za mišljenje i sad kad su ta mišljenja drukčija od tvojeg, sad se bezveze prepireš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 02.04.2009. u 23:17. Razlog: o.t. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Smanji kompresiju. Ovo se odnosi na tvoje cjelokupne aktivnosti na ovom (pod)forumu u zadnjih par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ne znam gdje vidis frustracije prijatelju. ![]() Drago mi je što ga mozes isplatiti tako brzo. Tek sam skuzio kad sam malo pogledao ostatak konfe i to... Ali realno gledajući, koliko 965 moze naspram vise puta jeftinijeg 920? Na kojem clocku ga drzis? Nemoj se sad povlacit na godine... Meni ce trebati puno duze da ga isplatim, ako cu ga ikad i isplatit, al nema veze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnji OT post, nakon ovog idu kartoni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |||
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo kako si ti odjednom postao najglasniji taktikom kako je napad najbolja obrana.Ne kradi uloge,jer ćemo Razer,McG,ja itd. bit sudija i kadija ovdje bude li potrebe ![]() Jednostavnom matematikom,ako taj procesor vraćaš 550kn/dan,otplatit ćeš ga za dva tjedna,kako si i rekao.i7 920 bi bio otplaćen za 4 dana. Koliko god djetinjasti bili njihovi porivi,da se djeca hoće igrat se može probavit.Uostalom,i ja i ti i još tko da imamo para bismo uparili takvu karticu sa adekvatnim monitorom.Isto se ne može reći za tvoj procesor. Da sad nebi krenula priča kako nemam/o života i u maniri Modnog mačića da nađemo isti,imamo vremena da se bavimo tvojim procesorom-jednostavno nije tako.My point,dosta kompresije jer nisi osoba koja ju može vršit ![]() Citiraj:
Ispričavam se,nisam vidio post jer sam pisao post cijelo vrijeme između dva posta. Zadnje izmijenjeno od: žile. 02.04.2009. u 22:48. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
sto vise citam mi se sere od ovoga!nemam neki stroj ali niti ja nemogu iskorititi s ovim cpu grafu a a tek da se vidi kako bog zapovjeda na ovom monitoru,imajte na umu da ovaj monitor sve do sada je gonio 6600gt! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tebe koči veličina monitora jer na toj rezi skoro svaka današnja grafa može dati njegov maximum, a da se ni ne oznoji. Da imaš 24" i nafrljio sve detalje na max., onda bi vidio razlike između grafa.
![]() |
#171 |
Premium
|
Ja sam rekao bez obzira na monitor, recimo kad bi kupio 24'' jel bi graficka izvukla svoj max potencijal sa navedenim overclockom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Banned
|
Znači,na kraju ipak moraš bit opskrbljen kvodovljem da bi se mogao igrat iskorištavajući puni potencijal te kartice? ![]() ![]() Hm,nije to tako davno bilo kada je bilo propovjednika kako je E6750 dostatan da bude na 3,2GHz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
di je nestao onaj usporedni test koliko svaki kvad izvlaci iz grafe? tamo se bas fino vidilo, cak je bila i usporedba s dualcima... sjecam se da je nakon toga NeoST vikao kako ce odustati od prodaje svoje pile jer se ipak ispostavilo da izvlaci nesto vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
nije taj, ali tako nesto slicno... ovaj je noviji. @zile, Uzimas iz konteksta sad, to je usporedba core2 dualaca sa novim phenomima... Naravno da su na kraju otkrili toplu vodu: 'That said, in reality most users gutsy enough to shell out $500 US for a graphics card designed purely for gaming purposes, probably will not think twice about picking up a Core i7 processor and the required catches that go along with it. After all, there is no denying that the GeForce GTX 295 did work best with the Core i7 processors...' Ono sto je najzanimljivije je: 'What we did find interesting was that the Core i7 920 seemed more than capable enough of fully unleashing the performance of the GeForce GTX 295 graphics card, and in almost every case the much more expensive Core i7 965 Extreme Edition processor was no faster' |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Prvo navode kako se dual držao u svim testovima,čak i tamo gdje se osjete 4 jezgre,a onda kreće drvlje i kamenje o phenomu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
pa nije da je bas pwnd, al su brzi, pogle fc2, na 1680*1050, e8600 na 4GHz daje 77fps-a, a i7 920 na 2,4GHz daje 91fps... nije da ces vidjet tu razliku, i da se isplati kupovat plocu/memoriju za core i7 samo zbog toga, al ak kupujes novi komp jbga, sto ne. Nije ni e8600 nesto posebno povoljan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|