|
![]() |
#151 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
kao sto i oni kazu da se mozemo samo nadati i drzat palceve ![]() evo nekih novih screenshotova http://www.needforspeed.com/undercov...ediaType=photo |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Citiraj:
erm....link mi baca "HTTP Status 500" error nekakav. ![]() jesam jedini il? možda je do ovog smeća od kompa na poslu... ![]() niškoristi hrpa čipova i lima ![]() EDIT: neki problem sa Javom bit će, progooglao sam. sranje tcom-ovsko... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Bazinga
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Bazinga
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
napokon su se ostavili onih svojih jednolicnih iz serijala u serijal istih gradjevina, ulica...
![]() |
#159 |
Bazinga
|
po meni grafika ne izgleda puno bolje od pro streeta pa mislim da nebi trebala biti prezahtjevnai i ovi screenshotovi nisu ingame!ali nista nije sigurno, pa jedino kaj nam preostaje je cekat minimalne zahtjeve pa cemo vidjet kolko je stvarno zahtjevna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Neznam baš kako se "grafika" može vidjet iz 2, 3 obrađena SSa? Grafika će se vidjet kad izađe demo, prije nikako. ![]() Inače izgleda lipo, al to ništa ne znači nit je kakvi pokazatelj... Ruku na srce meni na ovim "premjernim" slikama svaka igra izgleda lipo, a posli često dođe do razočaranja
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
puno igra je izgledalo tako na skrinšotovima i na kraju ispadne smeće nakrcano overbright-om.a kad ga isključiš izgleda još gore.bit će ko most wanted zilijun i jedna nijansa žute boje.nije da ja govorim loše o samoj igri, mislim da će biti solidna, ali grafika na med detaljima katastrofa.ako kojim slučajem grafika ispadne dobro, svaka im čast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
|
to i jest zapravo upitno, jesu li SS postprocessing-a djelo il ne. ma koda je bitno, samo da bude igrivo i zabavno. grafika nemre bit lošija od pro streeta (bar ja tak mislim). a ni gameplay isto tako, pro street je bio svjetski zajeb ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
CARBON is the BEST |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#168 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Carbon je toliko loš da je to strašno.Igrao sam ga eto više reda radi,a u isto vrijeme sam molio boga da hoće što prije završit da ga mogu izbrisat.Loše riješeno ono po pitanju otključavanja auta,najmutavija fizika koju sam dosad vidio u NFS serijalu,blještavo,i uz to sve nekako laga,ko da cijelo vrijeme voziš kroz pekmez od šipka. A da ga banamo? ![]() Ako to ponove opet ovdje pošto se vraćaju u grad sa piste za utrke,to će bit propast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#170 |
Bazinga
|
Kolko sam vidio po najavama biti ce free roam opcija i grad u kojem ce se prica odvijat biti ce ogroman! evo slike http://img262.imageshack.us/my.php?image=mapabb2.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma biti će to super nic3 NFS kao svaki po meni jer koliko god loši ili dobri svaki sam prešao po najmanje 3 puta ponekad i zaredom(Carbon npr. kratak je a nisam imao šta drugo igrat) samo bih stvarno htio odigrati 1 dio jer njegao kao jedinog nisam a u 2 ona SE verzija mi je preboolesna bila ona hollywood map kada prolete oni fighteri iz starwarsa i onaj crveni autić a što se tiće 3 nenadjebiv je onaj jaći jaguar dok te ganja diablo police car po rocky mountens-ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A sto se tice NFS Pro Crap, zao mi je i za onih 15 minuta koliko mi je trebalo da se uvjerim kako bi radije da mi netko polako zabija hrdjave cavle u testise nego da jos minutu moram provesti uz to smece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Kak promijenit nick?
|
Ako vam je carbon najjadniji kaj je onda sa Most Wanted-om. meni je to tako jadna igra da tog nema nigdje. ubi hiljadu policajaca da bi mogo dalje. da ziher. vozim sve utrke na volan g25 , i najbolji nfs je pro street (bar sto se tice na volan), nfsu 2 je legenda i na volanu ima najbolji force feedback ali sama igra na volan ne valja nikako. vozim svasta ali nfs za volan jedini je pro street. igra nije nest specijalna, i dalje je arkadna. grafika ok. i ono na sta su ciljali s njom odradili su odlicno. a sad ovaj undercover mi je smijesan. bas me zanima kakav ce bit. sad je to kao neki krimi, triler + ponovno ilegalne utrke. 2015 g. Nfs ce bit strategija u svemiru. haha svasta! ako imate volan i vozacku igrajte live for speed, igra je mrak! pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Kak promijenit nick?
|
Citiraj:
igro sam na ps3 Burnout paradise mapa je dosta slicna bar geografski gledano a ova satelitsko plava je slazem se ko tdu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zagorac
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni je mapa ful slična na onu iz U2..... ![]() |
![]() |
![]() |
|